Altın Elbiseli Adam Geri Döndü
Reklamlar
-
21 Şubat 2015, 19:50
o hesabın fake olduğunu anlamayan insanlar, insanlarımız...
Reklamlar
-
21 Şubat 2015, 20:26
Kardesim belki biz hata yapmis, bi anlik dalginliga dusmus olabiliriz. Boyle kucumsercesine yorum yapman olmamis
-
21 Şubat 2015, 21:11
rebirth adlı üyeden alıntı
o scooterlı elemanın anlatımı, tarzı falan çok itici geliyor bana da.(sorun scooterda değil, hayabusayla gezip anlatsa izlemem o elemanı)
Artık canlı olarak izlemiyorum,yayın bittikden sonra izliyorum ve o kısımları direkt geçiyorum.
Kız da biraz emanet giyilmiş kazak gibi duruyor programda, olmamış.
Eski tadı kalmadı programın, motosiklet incelemelerinde de eski samimiyet yok sanki.(eskiden de bi hondacılık vardı ama, yinede genel olarak daha çok beğeniyordum)
Programın tarzının değişmesindeki sebebi de kendimce şöyle yorumluyorum; bence Barkın bey televizyona satabileceği bi program yapmak istemiş.
'Bakın işte komplike bir program yaptık, motorla gezip konuşan bi elemanımız var, cici bi kızımız da var aradabir o da çıkıyor, motosiklet falan gösteriyoruz arada vs vs ....' demek için bence bu değişim.
Yoksa daha önceki tarzla bi tvde yayınlanması ihtimali sıfır gibi bişeydi. Çünkü daha çok bilgi vardı, televizyon izleyicisi sıkılırdı.
Bunlar tamamen şahsi düşüncelerimdir, kimse gereksiz avukatlığa soyunmasın.
İzlemezsin olur biter.
-
21 Şubat 2015, 22:44
Meyve veren ağaç taşlanır der, yerimi ve safımı belli ederim.
-
21 Şubat 2015, 23:26
Altın elbiseli adam motosikletcilerin peygamberidir biat edin
-
21 Şubat 2015, 23:34
mgokhan57 adlı üyeden alıntı
Meyve veren ağaç taşlanır der, yerimi ve safımı belli ederim.
+1..............
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
04 Nisan 2015, 14:39
dünyanın en tarafsız motosiklet incelemesi bu arada motor da güzel
-
04 Nisan 2015, 14:59
motor çok güzel
Yahu Barkın Bayoğlunda da ne fizik var arkadaş. Hangi motora binerse binsin altında msx125 gibi kalıyor...
aklıma hep bu video geliyor...
5
-
04 Nisan 2015, 18:30
AEA eski tadını kaybetti..
Bana göre çok bozdu artık hiç keyif vermiyor ben 2010 dan beri takip ediyordum artık bitti.
Çoluğu çocuğu topladı oraya işin b.kunu çıkardı saçma sapan geyik muhabbeti çekiyor.Çağırdığı herifler kamera karşısında ayak uzatıp küfrediyorlar seyirciye biraz saygınız olsun yayın yapıyorsun sen orda ..
Geçen bakim dedim az Barkın yok 5-6 kişi muhabbet çeviriyolarlar havadan sudan geyik bumu AEA ?
KTM -KTM -KTM yeterlan ..Honda ya senelerce iyi iyi dedi şimdi cbr yi paramparça etti.Millette abi cbr1000 biniyor diyor.Para alamıyor diye satacak değil motorunu ama bukadar göklerden yerin dibine çevirmemeli buna başka birşey derler sonra
Her neyse sonuç olarak "AEA" bitmiştir benim için ...
-
04 Nisan 2015, 19:15
DraQuila adlı üyeden alıntı
AEA eski tadını kaybetti..
Bana göre çok bozdu artık hiç keyif vermiyor ben 2010 dan beri takip ediyordum artık bitti.
Çoluğu çocuğu topladı oraya işin b.kunu çıkardı saçma sapan geyik muhabbeti çekiyor.Çağırdığı herifler kamera karşısında ayak uzatıp küfrediyorlar seyirciye biraz saygınız olsun yayın yapıyorsun sen orda ..
Geçen bakim dedim az Barkın yok 5-6 kişi muhabbet çeviriyolarlar havadan sudan geyik bumu AEA ?
KTM -KTM -KTM yeterlan ..Honda ya senelerce iyi iyi dedi şimdi cbr yi paramparça etti.Millette abi cbr1000 biniyor diyor.Para alamıyor diye satacak değil motorunu ama bukadar göklerden yerin dibine çevirmemeli buna başka birşey derler sonra
Her neyse sonuç olarak "AEA" bitmiştir benim için ...
Kesinlikle katılıyorum. Sadece motor incelemelerini izliyorum ama motorcu muhabbeti daha bi iyi geliyor şimdi bana.
-
04 Nisan 2015, 21:39
Herkesi mutlu etmek mümkün değil. Ben Akasya hanımın olduğu bölümü izlemedim, çünkü hoşuma gitmedi. Gece yarısı geyiklerini de beğenerek izliyorum. Beğendiğinizi izleyin, beğenmediğinizi geçin. Büyütecek bir şey yok bence.
Either you die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain...
-
05 Nisan 2015, 01:43
AEA nın eski yaptığı iş herkesi bilmem ama çoğunluğu mutlu ediyordu.Benim ve şuanda bir çok kişinin mutsuzluğu bozmasına üzülmemizdendir.
Evet katılıyorum sürekli aynı tarz çekim bir süre sonra sıkacaktır ama bu genç arkadaşlar,geyik ve küfür fikri tutmadı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)