Altın Elbiseli Adam Geri Döndü
Reklamlar
-
20 Aralık 2014, 03:48
Bazilarinin jargonu bile AEA olmus, forumlarda kurduklari cumlelerin yarisi adamdan alinti, o derece koru korune cehalet var. Misal adam sharp testi tras dedi en son, herkes simdi "abi kask aldim bak sharptan da 5 yildiz ama 400 liraya aldim" diyene "oohoo sharp tras 400e aldiysan helvani yeriz(AEA)" der mutlak. Oyle bir sey yok halbuki Sharp yildiz dagitirken boncuk vermiyor, belli kriterlere gore geciyor kasklar o testten.
Veya en son Ninja 300un agzina sicti adam, hic geregi yokken. Iddia ettigi seylerin fiyat disindaki hic biri dogru degil.
Bunun gibi onlarca ornegi var adamin. Cok ciddiye aliyorsunuz baziniz herseyi. Adam da her seyi dogru bildigini zanneden cahiller kesimine yeni kisiler ekliyor bana gore.
Simdi bebeleri de ekledi yayina, 2000 km gormemis oglanlardan kizlardan motosiklet kullanmayi ogrenirsiniz, motosiklet alirken onlara kulak kabartirsiniz.
Cok biliyorsan sen yap diyenlere de laflar hazirladim ama forum buna musait degil.
Reklamlar
-
20 Aralık 2014, 04:13
Bi tavuk dönerci vardı, mahalle arasında, köşe başında, nede güzel gelirdi, yarım ekmek döneri, dürümü, hoş geldin abi deyişi, buyur edişi, sonra işler büyüdü, müşteri çoğaldı. Bu kardeşim caddede iki katlı restoran açtı 10 tane garson, yüzü görünmez oldu, eski yeride kapattı, yeni yeride kapattı. Şimdi o kardeşim nerede bilmiyorum, ama köşe başına yeniden dönerci açan kardeşimle aramız çok iyi. (Bunu yazmak geldi içimden)
-
20 Aralık 2014, 04:27
"Bazılarının jargonu bile AEA olmus" dedikten sonra "Ninja 300un agzına sıctı" yazmak gibisi olmasa gerek. Bir de "daha devam ederim de forum müsait değil" diye eklemiş..
AEA'nın hazırladığı videoların %95'i bana hitap etmiyor. Olay hitap edip etmemesi değil ama. Ortada bir paylaşım var ve bunu bedava yapıyor. Tek kuruş çıkmıyor benden bunu izlerken. Bu videoları paylaşan adam dün başlamadı bu işe değil mi? Bir görüşü var, vizyonu var. Yapılan işe tavsiyede bulunmak isteyen varsa bulunur elbet. Açılan konunun her üç mesajından birinde birşey diretmeye kalkıştığınızda o iş tavsiye veya kişisel düşünce olmuyor; saçmalamak oluyor. Kendi istediğiniz şekle büründürmeye çalışmak yerine, çıkıp kendi vizyonunuzu paylaşın bu kadar kastıracağınıza. AEA'nın yanlış yaptığını düşündüğünüz herşeyin doğrusunu siz yapın, biz de sizi izleyelim. Bir GoPro ve bir mikrofon yeterli bu iş için. 20 bin lirayı bir motora veren adam bulur bunları da bir yerden; zor olmasa gerek ha?
O sevilen, yılların tecrübesine sahip diğer konukları da çıkartmayabilirdi programına değil mi? Bir bildiği var ki bu "yeni yetmeleri" olaya dahil etmek istemiş. Yapmak istediği birşey var ki böyle yapmış. Şu "karara" azcık saygı duymak bu kadar zor olmasa gerek. O iki yeni konuk da belki sürüş esnasında yere düşüp duracak sürekli. Biz de bunları görüp gülerken bir yandan da onların hatalarından ders çıkartacağız. Bu kanalı takip eden bi ton "Rossi"nin karşısına düşük tecrübeleriyle çıkmayı göze alabilmişler. Bu bile takdir edilesi bir olay bence. Siz neden böyle yaklaşmıyorsunuz olaya?
NC750'yi enduro başlığı altında incelerken ben de gülüyorum; ancak gidip basarım yine de videolarına "Like"ı. Doğrusu budur çünkü. Fazla kastırmaya lüzum yok.
-
20 Aralık 2014, 04:39
toomuchcc adlı üyeden alıntı
"Bazılarının jargonu bile AEA olmus" dedikten sonra "Ninja 300un agzına sıctı" yazmak gibisi olmasa gerek. Bir de "daha devam ederim de forum müsait değil" diye eklemiş..
Hayirdir mubarek "agza sicmak" deyimini AEA mi icat etti? Bonzai sarip yazmayin su foruma abi.
-
20 Aralık 2014, 04:44
AEA'nın hazırladığı videoların %95'i bana hitap etmiyor. Olay hitap edip etmemesi değil ama. Ortada bir paylaşım var ve bunu bedava yapıyor. Tek kuruş çıkmıyor benden bunu izlerken. Bu videoları paylaşan adam dün başlamadı bu işe değil mi? Bir görüşü var, vizyonu var. Yapılan işe tavsiyede bulunmak isteyen varsa bulunur elbet. Açılan konunun her üç mesajından birinde birşey diretmeye kalkıştığınızda o iş tavsiye veya kişisel düşünce olmuyor; saçmalamak oluyor. Kendi istediğiniz şekle büründürmeye çalışmak yerine, çıkıp kendi vizyonunuzu paylaşın bu kadar kastıracağınıza. AEA'nın yanlış yaptığını düşündüğünüz herşeyin doğrusunu siz yapın, biz de sizi izleyelim. Bir GoPro ve bir mikrofon yeterli bu iş için. 20 bin lirayı bir motora veren adam bulur bunları da bir yerden; zor olmasa gerek ha?
O sevilen, yılların tecrübesine sahip diğer konukları da çıkartmayabilirdi programına değil mi? Bir bildiği var ki bu "yeni yetmeleri" olaya dahil etmek istemiş. Yapmak istediği birşey var ki böyle yapmış. Şu "karara" azcık saygı duymak bu kadar zor olmasa gerek. O iki yeni konuk da belki sürüş esnasında yere düşüp duracak sürekli. Biz de bunları görüp gülerken bir yandan da onların hatalarından ders çıkartacağız. Bu kanalı takip eden bi ton "Rossi"nin karşısına düşük tecrübeleriyle çıkmayı göze alabilmişler. Bu bile takdir edilesi bir olay bence. Siz neden böyle yaklaşmıyorsunuz olaya?
NC750'yi enduro başlığı altında incelerken ben de gülüyorum; ancak gidip basarım yine de videolarına "Like"ı. Doğrusu budur çünkü. Fazla kastırmaya lüzum yok.
tek bişey demek istedim, internette yapılan çoğu şey hayrına veya bedava yapılmıyor..
Adam tıklanma başına youtube reklamı alıyor, sence babasının hayrına işleri bu kadar büyütürmüydü
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
20 Aralık 2014, 12:14
Dostum o iki yeniyetmenin alınmasının tek sebebi çıkar ilişkisi. Çocuk app yazdığı için (çocuğa para vermek yerine programa dahil ettiler çünkü pahalı işler app yazmak uydurmak appstore'a koydurmak) , kız da sadece fanbase'i var ve siteye Youtube tık ve hit sayısı getireceği için.
-
20 Aralık 2014, 12:38
Bu bayanın ne özelliği varda o kadar fanbase i var anlamadım ben gerçekten.
-
20 Aralık 2014, 12:52
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Bu bayanın ne özelliği varda o kadar fanbase i var anlamadım ben gerçekten.
Türkiye gerçekleri , belli bir organın ve iki tane yuvarlak içi süt dolu balonun olması yetiyor.
-
20 Aralık 2014, 14:35
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Türkiye gerçekleri , belli bir organın ve iki tane yuvarlak içi süt dolu balonun olması yetiyor.
Ertuğ kardeşim bence bu kadar seviyesizleşmeye gerek yok burda konu ne amaçla açıldı neler konuşuluyor, yapıcı eleştirilere devam saygısızlığa son lütfen.
-
20 Aralık 2014, 15:17
mehmet188 adlı üyeden alıntı
Ertuğ kardeşim bence bu kadar seviyesizleşmeye gerek yok burda konu ne amaçla açıldı neler konuşuluyor, yapıcı eleştirilere devam saygısızlığa son lütfen.
Dostum seviyesizleşmek değil , ülke gerçeği bu. Yalan mı ? Ayrıca küfür etmedim hadi genital organların isimlerini bile yazmadım gg olmasın diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
Yeni yayına Ipek Suleymanoglu nun katılması ayrıca bir renk kattı ...kendisi motosiklet kullanarak özü sözü bir insan olmasıyla tanınır motosiklet camiasında ...Hayırlı olsun yeni sezon ...
Bunu yazıyorlar facede. Bu hatunu buradan tanıyan var mı ? Yoksa koca motosiklet camiası dedikleri bir blog ve 100 kişiden mi ibaret ?
-
20 Aralık 2014, 15:33
Ben kızı hangi motosiklet etkinliğine gitsem orda görüyorum ufak konuşmam olmuştu düzgün iyi biri hissi vermişti hatta işletmecilik yaptığı moto kafede gece yagmur yagiyordu biz çıkarken geldi yanımıza motorlarinizi kapalı garajimiza çekip taksi çağırabilirim size demişti yani samimi biri
-
20 Aralık 2014, 15:53
Karalı adlı üyeden alıntı
Ben kızı hangi motosiklet etkinliğine gitsem orda görüyorum ufak konuşmam olmuştu düzgün iyi biri hissi vermişti hatta işletmecilik yaptığı moto kafede gece yagmur yagiyordu biz çıkarken geldi yanımıza motorlarinizi kapalı garajimiza çekip taksi çağırabilirim size demişti yani samimi biri
Yav bilader ben samimidir değildir demiyorum ki , ne biliyor da bize ne öğretecek diyorum.
-
20 Aralık 2014, 15:55
Memleket meselesi yapıp kendinizi yormayın yav.
Beğenmediğimiz yerleri eleştirip geçelim barkın buraları okuyorsa gorup ona gore duzenlemeler yapar.
Yapmassada begenmeyen ızlemez yada benım gıbı bazı bolumlerı atlaya atlaya ızler olur bıter
-
20 Aralık 2014, 16:08
[Turan] adlı üyeden alıntı
Memleket meselesi yapıp kendinizi yormayın yav.
Beğenmediğimiz yerleri eleştirip geçelim barkın buraları okuyorsa gorup ona gore duzenlemeler yapar.
Yapmassada begenmeyen ızlemez yada benım gıbı bazı bolumlerı atlaya atlaya ızler olur bıter
Aynen öyle olucak da işte programın içeriğinden çok gelen tıka reklam gelirine ve çıkar ilişkisine bu kadar önem verilmesi adamı üzüyor.
-
20 Aralık 2014, 16:13
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Yav bilader ben samimidir değildir demiyorum ki , ne biliyor da bize ne öğretecek diyorum.
Bekle ve gör ozaman ihh;)
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
20 Aralık 2014, 16:38
Karalı adlı üyeden alıntı
Bekle ve gör ozaman ihh;)
Lol o oturuş pozisyonunu gördükten sonra :D pege bile yanlış basıyor ki 5 yıldır motora binen biri. 5 kere de kaza yapmış. Size iyi bilgi edinmeler , dikkat edin de kızın dediklerini yaparken ölmeyin.
-
20 Aralık 2014, 17:17
Yahu amma öğrenmeye meraklıymışsınız be?? Yani illa programa çıkan bir kadından birşey mi öğrenmek lazım? Sen diğerlerinden öğren, kadının verdiği bilgi varsın eksik kalsın. Amma eleştirdiniz ya.. İş artık "iki balon bir organ" muhabbetine dönmüş.
O gençlerin hatalarını izleyip gülmek varken, herkes keith code olmuş, yok pege yanlış basmış, yok 5 yıldır yanlış biniyomuş.. Ulan şu millete "eleştiri" kelimesinin anlamını biri artık öğretsin arkadaş.
Benimkide ayrı hıyarlık, şu başlığı 10 sayfadır okuyorum.
Neyse, kimse üzerine alınmasın ama çok boş muhabbet ettik bu sayfada...
Saygılar.
-
20 Aralık 2014, 17:29
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Yahu amma öğrenmeye meraklıymışsınız be?? Yani illa programa çıkan bir kadından birşey mi öğrenmek lazım? Sen diğerlerinden öğren, kadının verdiği bilgi varsın eksik kalsın. Amma eleştirdiniz ya.. İş artık "iki balon bir organ" muhabbetine dönmüş.
O gençlerin hatalarını izleyip gülmek varken, herkes keith code olmuş, yok pege yanlış basmış, yok 5 yıldır yanlış biniyomuş.. Ulan şu millete "eleştiri" kelimesinin anlamını biri artık öğretsin arkadaş.
Benimkide ayrı hıyarlık, şu başlığı 10 sayfadır okuyorum.
Neyse, kimse üzerine alınmasın ama çok boş muhabbet ettik bu sayfada...
Saygılar.
Programa çıkan kadından değil , HERKESTEN birşey öğrenmek lazım yoksa o programın bir amacı yok.
Ve en baştan beri sunulan argüman bu insanlar ne kadar bilgili ki motorsiklet tanıtabilirler ve inceleyebilirler. Bütün olay bu.
-
20 Aralık 2014, 17:31
mehmet188 adlı üyeden alıntı
Barkın reis ve AEA ekibi burada ki topluluğun bu bütün çatışması,uğraşısı her çarşambayı iple çeken bir motosiklet grubu için. Ben ilk yorumumda söylediğim gibi çöplükte yapsan izlerim videolarını ama dikkate almanı temenni ettiğimiz birşey var o da şudur: Motosiklet testlerinin hepsini sen yap abi,programdan Devrim abiyi, Fuat abiyi veya onların tarzında karakterleri eksik etme gözünü sevelim. Tabiki programa çeşitlilik getirmek istemişsin ve farklı yerlerden destek alıp büyütmek istemişsin işi, iyide yapmışsın tabiki katkısı olacaktır ama insanlardaki inandırıcılığı kaybedecek bir hamle yapmadan yolunda ilerle herkes arkanda olacaktır. Yanındaki arkadaşların ekipman tarzı,ya da haber niteliği taşıyan şeyleri programa getirmesi,bizleri yönlendirici kısımda kalması ama sadece sana back up görevi görmeleri ve de arka planda durmaları sanki daha iyi olur gibi (bu kısım şahsi düşüncem) çünkü burdaki çoğu insan az çok tecrübeye sahip ve arkadaşlardan öğrenecek bir motor bilgisi olduğuna inanmıyorlar. Ufak anektot: Bir restoran ne zaman ürettiği güzel yemeğin çok beğenilmesinden dolayı şubeleşmeye geçer ve fabrikasyon üretime dönerse o zaman eski tadı olmaz ve insanlardaki güvenilirliğini kaybeder. Eğer bu mesajları okuyorsanız her yönüyle değerlendirmenizi rica ederiz. Apaçilerin Oturan Boğası selamünaleyküm..
Senden suphelendim.
Yoksa siz AEA misiniz?
Bu arada bu basligi okuyorum da...
Henuz yayinida izlemedim.
-
20 Aralık 2014, 17:36
RmMuR adlı üyeden alıntı
Senden suphelendim.
Yoksa siz AEA misiniz?
Bu arada bu basligi okuyorum da...
Henuz yayinida izlemedim.
Önce yayını bir izleyin bence gözünüze batan çok şey olacaktır , sonra da gelin en baştan itibaren okuyun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)