Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Altın Elbiseli Adam Geri Döndü

REKLAM ALANI
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AEA akilli ol.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Leonelle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AEA ekibi kesinlikle bu ülke için fazla, onların harcadığı emeği kesinlikle hak etmiyoruz!
    Dün canlı yayında izleyenler bayanı ilk gördüğünde, hayatlarında ilk defa bir bayan görmüş gibi laflar söylediler. Ben utandım. (Kaldı ki adam daha 5dk önce toplumumuzun kadına yönelik kötü davranışlarından bahsetmişti.)
    Adamlar yeni bir şeyler deniyorlar neden destek olmak yerine köstek oluyoruz? Hele bir durun izleyelim görelim neler olacak, daha ilk yayında adamları yerin dibine gömdünüz. Elbet bu insanlar bu yazılanları okuyacaklar, büyük ihtimalle üzülecekler sonuçta ortada bir emek var.

Her şeyden önce emeklerine saygı duymalıyız, ilerleyen zamanlarda yeni konsepti oturtamazlarsa zaten Barkın reis duruma el atacaktır.
    Bekleyip görelim.
    Size kesinlikle katılıyorum. Bu işi yapan/yapmaya çalışan memlekette bir elin parmağı kadar insan var ve hala yok orası böyle, şurası şöyle, yok içimizden değil, niştantaşında evi var, ayda şu kadar para kazanıyo vs.

Size ne abi nişantaşında evi varsa? Size ne içimizden değilse? Koynuna alıp sevişicen mi adamla?

Sen adamın yaptığı işe odaklan, verdiği mesaja bak, anlattığını anlamaya çalış.

Ha beğenmeyebilirsin, o zamanda eleştir tabi. Ama yapıcı ol. Mantık çerçevesinde olsun.

Veya çok biliyorsanız sizde yapın bizde izleyelim.

Bu işler klavyeden her şeye bok atmakla olmuyor. Bu gün barkın yapar, yarın ahmet daha iyisini yapar, sonra mehmet en güzelini yapar. Ama adamlar çabalar, uğraşır. Oturup burda laf sokmak için sıraya girmez.

Sonra yurt dışında şu var bizde niye yok. Tabi olmaz. Çok bize. Bir şeyler yapmak için çabalayan adamı önce tebrik edeceksin, sonra acaba nasıl daha iyi olur diye düşüncelerini yazacaksın.

Hele bayan kişilik görünce hemen nası laf soksam diye çabalayan, hayatında dişi görmemiş insan görünümlü organizmalar varya, size gerçekten çok üzülüyorum.

Birde şunlar var, katılan konuk düzgün konuşamıyormuş. Konuşamaz abi, adı üstünde konuk. Televizyon programcısı mı? Herkes sanıyorum her gün televizyona çıkıyor.

Oturdukları evler bilmem kaç milyonmuş. Sana veya bana bir faydası var mı oturdukları evin? Zengin düşmanımısınız? Allah daha çok versin 4 değil 10 milyonluk evde otursunlar. Burda bizi ilgilendiren bir şey var mı? Yok. Eee?

Azıcık EMEĞE SAYGINIZ olsun. Daha iyisini yapabiliyorsanız, tutan yok. Siz çekin biz izleyelim. Seviniriz hatta. Ama sizin gibi oturduğumuz yerden yerin dibine sokmayız, üstümüze vazife olmayan konularla uğraşmayız. Tersine sizin daha iyi işler yapmanız için çaba gösteririz.
    apisto, krmzhr ve Leonelle bunu beğendiler.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı nikelenjelo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Size kesinlikle katılıyorum. Bu işi yapan/yapmaya çalışan memlekette bir elin parmağı kadar insan var ve hala yok orası böyle, şurası şöyle, yok içimizden değil, niştantaşında evi var, ayda şu kadar para kazanıyo vs.

Size ne abi nişantaşında evi varsa? Size ne içimizden değilse? Koynuna alıp sevişicen mi adamla?

Sen adamın yaptığı işe odaklan, verdiği mesaja bak, anlattığını anlamaya çalış.

Ha beğenmeyebilirsin, o zamanda eleştir tabi. Ama yapıcı ol. Mantık çerçevesinde olsun.

Veya çok biliyorsanız sizde yapın bizde izleyelim.

Bu işler klavyeden her şeye bok atmakla olmuyor. Bu gün barkın yapar, yarın ahmet daha iyisini yapar, sonra mehmet en güzelini yapar. Ama adamlar çabalar, uğraşır. Oturup burda laf sokmak için sıraya girmez.

Sonra yurt dışında şu var bizde niye yok. Tabi olmaz. Çok bize. Bir şeyler yapmak için çabalayan adamı önce tebrik edeceksin, sonra acaba nasıl daha iyi olur diye düşüncelerini yazacaksın.

Hele bayan kişilik görünce hemen nası laf soksam diye çabalayan, hayatında dişi görmemiş insan görünümlü organizmalar varya, size gerçekten çok üzülüyorum.

Birde şunlar var, katılan konuk düzgün konuşamıyormuş. Konuşamaz abi, adı üstünde konuk. Televizyon programcısı mı? Herkes sanıyorum her gün televizyona çıkıyor.

Oturdukları evler bilmem kaç milyonmuş. Sana veya bana bir faydası var mı oturdukları evin? Zengin düşmanımısınız? Allah daha çok versin 4 değil 10 milyonluk evde otursunlar. Burda bizi ilgilendiren bir şey var mı? Yok. Eee?

Azıcık EMEĞE SAYGINIZ olsun. Daha iyisini yapabiliyorsanız, tutan yok. Siz çekin biz izleyelim. Seviniriz hatta. Ama sizin gibi oturduğumuz yerden yerin dibine sokmayız, üstümüze vazife olmayan konularla uğraşmayız. Tersine sizin daha iyi işler yapmanız için çaba gösteririz.

Katılanlar konuk diyorsun iyi oku yorumları, o kızla çocuk her hafta düzenli program yapıcaklarmış. Yani evet programcı oluyorlar. Lol hayatında kız görmemiş organizmalar olayına girmiyorum ama en az 6 farklı milletten kızla birlikte oldum , Türk hariç. Kız yapmacık. Türkçesi berbat. Tecrübe teknik bilgi yok onlarca kez kaza yapmış. Biraz düşünebilseniz bu elemanların programın kalitesini düşüreceğini göreceksiniz. Emeğe saygımız var ama eleştirmek de hakkımız. Program önceki haliyle iyiydi, bu iki elemanın hiçbirşey katacağını zannetmiyorum , kızın programa katılmasının tek sebebi de siteye tık almak, hepsi bu. Gayet yapıcı eleştirdiğimi düşünüyorum.

chcts1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crypton s 2019
    Çok fazla zenginlere hitap etmeye başladı. İstanbul'da KTM , İzmir'e geldi Harley. Bugün neresinden baksan en ucuz Harley 40bin tl'den başlıyor. Ekibini geliştirmiş bir yazılımcı çocuk almış ki gerekir. Kız da pozitif ayrımcılıktan yer bulmuş kendine ona da bişey demiyorum
    Ama Aea bu zengin hayranlığından bir an önce vazgeçsin. Çok sponsorcu oldu
    Ertugyigit ve tinerci bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı chcts1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok fazla zenginlere hitap etmeye başladı. İstanbul'da KTM , İzmir'e geldi Harley. Bugün neresinden baksan en ucuz Harley 40bin tl'den başlıyor. Ekibini geliştirmiş bir yazılımcı çocuk almış ki gerekir. Kız da pozitif ayrımcılıktan yer bulmuş kendine ona da bişey demiyorum
    Ama Aea bu zengin hayranlığından bir an önce vazgeçsin. Çok sponsorcu oldu
    Ktm ile devam ettikçe imkansız bu dediğiniz , vazgeçemez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Adam yıllardır kendine bir sponsor bulamadı ülkede. Buna rağmen elinden geldiğince bir şeyler yapmaya başardı. Sponsorundan rahatsızsanız maçanız yerse buyurun siz adam sponsor olun. Yok olmam derseniz buyurun siz olması gereken program nasılsa onu çekip yayınlayın. Emeği kıskanmayın kardeşim, Türkiyede bu adamın yaptığını yapan yok, iddialıysanız siz iyisini yapın sizi alkışlayalım. Cevap vermenize gerek yok çekin yayınlayın görelim. Bir kamera yeterli çekim yapmanız için hadi bekliyoruz.

Ayrıca mevzu olan videoyuda izlemedim. Ben adamın nasıl bir emekle yaptığını önceki çekimlerinden biliyorum.
    apisto bunu beğendi.

beyefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125e
    Öncelikle arkadaşlar bilmeniz gerekir ki barkın bayoğlu sponsor bulamıyor falan değil, isteyen açsın youtubeden bilkent konuşmasını izlesin, sponsor alırsak yanlı yorum yaparız, biz bunu istemiyoruz diyordu, varın çıkarımları siz yapın ama bende eski sempatikliği yakalayamadım bende
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı beyefendi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle arkadaşlar bilmeniz gerekir ki barkın bayoğlu sponsor bulamıyor falan değil, isteyen açsın youtubeden bilkent konuşmasını izlesin, sponsor alırsak yanlı yorum yaparız, biz bunu istemiyoruz diyordu, varın çıkarımları siz yapın ama bende eski sempatikliği yakalayamadım bende
    Aynen öyle oldu şimdi de sır ktm yanlı program yapılıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------

Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam yıllardır kendine bir sponsor bulamadı ülkede. Buna rağmen elinden geldiğince bir şeyler yapmaya başardı. Sponsorundan rahatsızsanız maçanız yerse buyurun siz adam sponsor olun. Yok olmam derseniz buyurun siz olması gereken program nasılsa onu çekip yayınlayın. Emeği kıskanmayın kardeşim, Türkiyede bu adamın yaptığını yapan yok, iddialıysanız siz iyisini yapın sizi alkışlayalım. Cevap vermenize gerek yok çekin yayınlayın görelim. Bir kamera yeterli çekim yapmanız için hadi bekliyoruz.

Ayrıca mevzu olan videoyuda izlemedim. Ben adamın nasıl bir emekle yaptığını önceki çekimlerinden biliyorum.
    Videoyu bir izlemeniz lazım , benim en büyük problemim o iki yeni gelen arkadaşla ve programın 3te 2sinin ktm üstüne kurulu olması , yoksa gerçekten büyük işler başardı Aea asla inkar etmiyorum , ve müteşekkirim de ona bunun için.

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    incelemeleri taraflı. bu işi sırf para için yapmaya başladı. tüm geliri buraya yıkarsan kabak tadı vermeye başlar.
    Ertugyigit bunu beğendi.

chcts1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crypton s 2019
    Bir de böyle özellikle bu forumda değişik bir görüş türedi beğenmiyosan daha iyisini sen yap diye. Arkadaş benim ne o adam kadar tecrübem ne de çevrem var motosiklet binmeye 27 yaşında başladım. Fakat aldığımız eğitim gördüklerimiz yaşadıklarımız okuduklarımız ile bu adamın ilk çıktığı gariban dostu çizgisinden kaymaya başladığını söylüyorum. Haa siz çok zenginsiniz 2 zamanlı ktm enduro motorunu alır belgrat ormanlarında cross yaparsınız ayrı mesele.
    Ertugyigit bunu beğendi.

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı beyefendi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alakası yok. sponsor gelse her türlü seve seve alır. daha önceki konuşmalarında ve incelemelerinde harley'e atmadığı bok kalmamıştı her konuda. izmir harley tanıtım için çağırdığında bir türlü eleştiremedi motoru. ktm'ye çok pahalı diyordu şimdi iyi motor oldu. pahalı olan kawasaki oldu. ki kawasaki en uygun 250lik motorları getirdi şimdi. diğer modelleri de hiç öyle pahalı değil japon rakiplerine göre.

para bozdu bu adamı.
    Ertugyigit bunu beğendi.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu ana kadar okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla Barkın'ı bugünlere getirdiğine inanan bir grup var.
    Bundan daha tuhafı var
    Sadece bu başlık için konuşmuyorum, daha önce forumda AEA tartışmaları yaşandı.
    Adama neyi nasıl yapması gerektiğini öğretmeye çalışanlar var. Sadece görmek ve duymak istediklerini yaptırmaya çalışanlar var.
    Bir kaç şey daha vardı da şimdi aklıma gelmiyo
    Ha bak konuşmasını laubali bulan ve ağır eleştiren bile olmuştu yaw ...

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Ben bir videosunda test için firmalardan motor alamadığını kendisinin söylediğini hatırlıyorum.Yazdığım yanlış anlaşılmasın özür dilerim ama Barkın beyin isminden prim yapmakda hoş değil asker arkadaşı bile olsanız!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    şu eleştirenler yok mu sadece güldürüyolar insanı
    apisto bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Gülmeyin beyler siz de eleştirin ki düzelsin bazı şeyler , ha 1 yıldır motora binen adamın sana bunu yapacaaaan bunu yapmayacaaaan demesi hoşunuza gidiyorsa bilemem. Ya da 5 kere kaza yapmış bir kızın.

Motosikleti
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gülmeyin beyler siz de eleştirin ki düzelsin bazı şeyler , ha 1 yıldır motora binen adamın sana bunu yapacaaaan bunu yapmayacaaaan demesi hoşunuza gidiyorsa bilemem. Ya da 5 kere kaza yapmış bir kızın.
    siz onları kaale aldınız mı sahi?
    barkın onları sahada ufak tefek roportajlarda kullanmak için almıştır,
    belliki iş yükü paylaşımı, kendisi adına daha efektif bir program sunma eğiliminde.
    siz o çocuklara niçin gıcık oldunuz orayı da anlamadım, enteresan :D
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz onları kaale aldınız mı sahi?
    barkın onları sahada kullanmak ufak tefek roportojlarda kullanmak için almıştır,
    belliki iş yükünü paylaşımı, kendisi adına daha efektif bir program sunma eğiliminde.
    siz o çocuklara niçin gıcık oldunuz orayı da anlamadım, enteresan :D
    Iki elemanın da kendi köşeleri ve programları olacakmış.

Motosikleti
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iki elemanın da kendi köşeleri ve programları olacakmış.
    onları izlemezsin olur biter zor değil
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onları izlemezsin olur biter zor değil
    Zaten izlemeyeceğim ama aeaya da kırgın bu kitle biraz. Yemin ediyorum 2.ci sezonun ilk bölümünde tek bilgi katan soru cevap oldu. Ktm çok öne çıkmaya başladı , adamın objektifliğini alıp götürmesinden korkuyorum biraz da.

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)