Altın Elbiseli Adam Geri Döndü
Reklamlar
-
19 Aralık 2014, 14:26
Adam zenginlere felan hitap etmiyor aslında.Bizim insanımız dinlerken kulaklarıyla dinlemedikleri için ,olanıda boklamayı seviyor.Adam diyor işte ,çinliden uzak dur binme ,bekle acele etme ,biriktir adam gibi ekipman kullan, adam gibi motosiklet sür.Bu ülkede fakir edebiyatı yapanlar kadar orta halli zenginlerde var.
Ama bizim insanımız cahil kıt durmadan herifin parasında gözü var.İyi modelleri tanıtınca ezik hissediyoruz kendimizi.Düşük cc leri de inceliyor adam.Körmüsünüz kaç taner düşük cc videosuda var adamın.
ADAMIN TEK DERDİ ÇİNLİYE BİNMEYİN KÖTÜ EKİPMAN KULLANMIYAYIN DİYOR .ONUN YÜZÜNDENDE ÇİNLİ KUPASU PİPASI MONDİALİNİ İNCELEMİYOR İŞTE .ÇÜNKÜ ÖZENMESİNLER DİYOR
Ama yok abi bizim insanımız cidden kıt ,bütün video başlıklarının altında kübayı cg yi incele bilmem neyi karşılartır.Oldu adam zilyon tane motosiklet karşılaştırması yapsın.üstüne birde küfür yesin nişantaşında oturuyormuş zenginmiş hey Allahım .
Reklamlar
-
19 Aralık 2014, 14:27
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Zaten izlemeyeceğim ama aeaya da kırgın bu kitle biraz. Yemin ediyorum 2.ci sezonun ilk bölümünde tek bilgi katan soru cevap oldu. Ktm çok öne çıkmaya başladı , adamın objektifliğini alıp götürmesinden korkuyorum biraz da.
haklı endişeler, bunu zamanla kendisi de görecektir zaten, bırakalım denesin.
ama bu adamın aldığı paraya laf edenler olduğunu görünce üzülüyo insan, ilk çıktığı zamandan beridir büyük bir özveriyle bişeyler yapmaya çalıştı, her platformda haklarımızı savundu yalan değil, görmezden gelemezsiniz,
ki şahsen de muhabbet etmişliğimiz var, kesinlikle alçak gönüllü birisi. sanıldığı gibi parayı buldu bozuldu demek nankörlüktür.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
19 Aralık 2014, 14:32
Adam kalkıp bütün yurtdışı organizasyonlara katılıyor kendi üslubuyla motosikletleri tanıtıyor.Türkiyede daha önce yapılmamış bu kadar kapsamlı bir işi beceriyor.Adama hala tü kaka diyenleri Allaha havale etmek lazım.İnternet tv sini kurmuş yayına başlamış daha ne herkes istediği zaman her videoya ulaşabilme özgürlüğüne sahip zaten.
Biraz atarlandım ben kusura bakmayın ,cidden meyve vereni taşlamak bizim insanımızın en büyük eksikliği.
-
19 Aralık 2014, 14:34
Tamam kız 5 kere kaza yapmış,oğlan 1 yıl sürmüş tamaaam,sen haklısın yetti aynı şeyi tekrar ettiğin. Adam ilk programı tanıtım amaçlı hasta hasta yapmış koymuş,böyle olacak bunları düşünüyoruz diye. İleri ki programlarda illaki düzene oturacaktır,ayrıca orada 5-10 kişi çalışan bir ekip var bu herifler senin göbeğini kaşıyarak youtubeda izlediğin 1 tıklamayla mı döndürecek programı ? Cidden çok bencil davranıyorsunuz. Çocuklar amatör doğru,kamera karşısında heyecanlanmışlar gayet normal biraz zaman tanıyın sadece,Ktmli bebelerin olmasını bende pek sevmedim ve atladım oraları o kadar basit,düzene oturdukça eski formatına yakın ama daha ciddi bir program olacaktır. Yenilik her zaman iyidir,diğer türlü yok olup gider her şey gibi.
-
19 Aralık 2014, 16:46
herkez asıp kesmiş, dün gece izleme fırsatı buldum. çocuklara bu kadar yüklenmeye gerek yok sonuçta motosiklet testi yaptırmıyorlar sadece ropörtaj yaptırıyorlar. evet ropörtajlar çok yapmacık olmuş burda size katılıyorum
-
19 Aralık 2014, 17:00
AEA , o motosikleti beğenmedi die o motosikletten vazgecenler oldu
Kafaya baq sen
-
19 Aralık 2014, 17:13
Macit250 adlı üyeden alıntı
Adam kalkıp bütün yurtdışı organizasyonlara katılıyor kendi üslubuyla motosikletleri tanıtıyor.Türkiyede daha önce yapılmamış bu kadar kapsamlı bir işi beceriyor.Adama hala tü kaka diyenleri Allaha havale etmek lazım.İnternet tv sini kurmuş yayına başlamış daha ne herkes istediği zaman her videoya ulaşabilme özgürlüğüne sahip zaten.
Biraz atarlandım ben kusura bakmayın ,cidden meyve vereni taşlamak bizim insanımızın en büyük eksikliği.
Internet tv değil Youtube kullanıyor , sanırım Youtube çok cüzi bir ücretle canlı yayın servisi sağlıyor. Abicim ben adama tü kaka demiyorum , yanına aldıkları adama ve objektifliğinin kaybolmasına üzülüyorum. Ve yurtdışı fuarlara ktm yolluyor aea'nın cebinden para çıkmıyor yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
herkez asıp kesmiş, dün gece izleme fırsatı buldum. çocuklara bu kadar yüklenmeye gerek yok sonuçta motosiklet testi yaptırmıyorlar sadece ropörtaj yaptırıyorlar. evet ropörtajlar çok yapmacık olmuş burda size katılıyorum
Çocukların her hafta düzenli yayınları olacakmış , o app yazan çocuk hangi motor alınır hangisi alınmaz videosu çekecekmiş. Insanların tepki vermesi gerekirken susmaları yüzünden bugünkü olduğu noktaya geldi ülke.
-
19 Aralık 2014, 17:15
Zaten biri sponsor olacakki bu adam gidecek dostum.Bunda ne gibi bir sorun varki?.Sen babanın hayrına cebinden para harcayıp singapura bizlere motosiklet tanıtmaya gidermisin .Ayrıca ben sana hitafen yazmadım ,ortaya yazdım anlama kıtlığı çekenler için .Eğer eleştircekseniz bazı şeyleri kişileri ,sizlerinde o seviyede işler yapmış olması lazım.
Böyle çg ye binip aea kötü triplerine girenler direk fakir edebiyatı yapıyor zaten.Yolda görsem selam vermem böyle tiplemelere açıkcası.
-
19 Aralık 2014, 17:16
SametSenel adlı üyeden alıntı
Tamam kız 5 kere kaza yapmış,oğlan 1 yıl sürmüş tamaaam,sen haklısın yetti aynı şeyi tekrar ettiğin. Adam ilk programı tanıtım amaçlı hasta hasta yapmış koymuş,böyle olacak bunları düşünüyoruz diye. İleri ki programlarda illaki düzene oturacaktır,ayrıca orada 5-10 kişi çalışan bir ekip var bu herifler senin göbeğini kaşıyarak youtubeda izlediğin 1 tıklamayla mı döndürecek programı ? Cidden çok bencil davranıyorsunuz. Çocuklar amatör doğru,kamera karşısında heyecanlanmışlar gayet normal biraz zaman tanıyın sadece,Ktmli bebelerin olmasını bende pek sevmedim ve atladım oraları o kadar basit,düzene oturdukça eski formatına yakın ama daha ciddi bir program olacaktır. Yenilik her zaman iyidir,diğer türlü yok olup gider her şey gibi.
Abicim iyi hoş diyorsun da bilgi ve tecrübe o kadar kısa sürede gelmez ki bu insanlara , ve tamam hadi bunlar öğrendi etti teknik konuları motor pratiğini , sen de olduğun yerde durmuyorsun ki. Sen de ilerliyorsun gelişiyorsun. tamam hadi türkçeleri düzelsin daha iyi röportaj yapsınlar , ben motor hakkında hiçbir şey bilmeyen insanların buralara çıkmasını eleştiriyorum baştan beri. Size hakaret gibi gelmiyorsa bu diyecek hiçbirşeyim yok.
-
19 Aralık 2014, 17:28
Oradaki bayan arkadaş , o motosiklet sürüşüyle , motosiklet dergisinde yazıyorsa ben o dergiyi okumam arkadaş. Bayan arkadaşı da dinlemem.
Dün motosiklet sürmeye başlamış biri gibi. Gelip bize motosiklet anlatmasın bari. Şuan forumdaki üyelerin birçoğu ondan daha çok tecrubeye sahip olduğunu düşünüyorum.
Aynı şey erkek içinde geçerli. 5.000 km tecrubesi var bize motosiklet tanıtacakmış. Vay arkadaş.
Aea a yakışmayan 2 insan gelmiş . Bence arkadaşları seçerken hata yapmış aea. İnşallah tüm motosikletleri kendi test eder.
-
19 Aralık 2014, 17:30
beko12345 adlı üyeden alıntı
Oradaki bayan arkadaş , o motosiklet sürüşüyle , motosiklet dergisinde yazıyorsa ben o dergiyi okumam arkadaş. Bayan arkadaşı da dinlemem.
Dün motosiklet sürmeye başlamış biri gibi. Gelip bize motosiklet anlatmasın bari. Şuan forumdaki üyelerin birçoğu ondan daha çok tecrubeye sahip olduğunu düşünüyorum.
Aynı şey erkek içinde geçerli. 5.000 km tecrubesi var bize motosiklet tanıtacakmış. Vay arkadaş.
Başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum.
-
19 Aralık 2014, 17:35
Aslında bu olay sanırım ümit özatın savunduğu mevzuya benziyor.Simge fıstıkoğluda futbol oynayamıyor belki ama futbol yorumculuğu yapmaya çalışıyor.Berkut ve ertuğ beyler haksız sayılmazsınız sanırım.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
19 Aralık 2014, 17:37
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Aslında bu olay sanırım ümit özatın savunduğu mevzuya benziyor.Simge fıstıkoğluda futbol oynayamıyor belki ama futbol yorumculuğu yapmaya çalışıyor.Berkut ve ertuğ beyler haksız sayılmazsınız sanırım.
Futbolla pek aram yok ama işte bu insanların dayatılması uyuz etti beni :D
-
19 Aralık 2014, 17:48
Canlılar genelde (insan hayvan farketmez) kendi gruplarına dışarıdan bir birey katılmak istediğinde grup üyeleri ilk başta sonradan katılanlara karşı agresif bir tavır takınırlar örneğin dışlar,kavga eder,yüz vermezler falanda filanda AMA zamanla dışarıdan geleni gruba kabul edip grubun değişmezleri arasına koyarlar sizin yaptığınızda yine buna örnek olmuş ilk başta genç arkadaşlara kızıp duruyorsunuz ama 3-4 hafta sonra sizde alışıp yaa bunlar ne kadarda güzel olmuşta katılmışlar diyeceksiniz
stüdyonun görünümü renklerden ve objelerden dolayı biraz soğuk olmuş insana itici geliyor renklerde bir değişim yapabilirsiniz yada arkaya bir iki motor konulabilir ayrıca bir masa yada sehpaya ihtiyacınız var ayıptır yav gidin bir bit pazarından ucuz yollu temin edin ))))
-
19 Aralık 2014, 18:05
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Çocukların her hafta düzenli yayınları olacakmış , o app yazan çocuk hangi motor alınır hangisi alınmaz videosu çekecekmiş. Insanların tepki vermesi gerekirken susmaları yüzünden bugünkü olduğu noktaya geldi ülke.
tepki vermedim çünkü o kısmı görmemişim motor tanıtacaklarından haberim yoktu. vatan haini ilan etti beni işe bak ya
-
19 Aralık 2014, 18:15
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
tepki vermedim çünkü o kısmı görmemişim motor tanıtacaklarından haberim yoktu. vatan haini ilan etti beni işe bak ya
Yok canım estağfurullah o kadar da değil :D tepki vermek gerek dediğim bu elemanların dayatılmasına karşı bişeyler söylemek , eleştirmek görüş bildirmek yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Canlılar genelde (insan hayvan farketmez) kendi gruplarına dışarıdan bir birey katılmak istediğinde grup üyeleri ilk başta sonradan katılanlara karşı agresif bir tavır takınırlar örneğin dışlar,kavga eder,yüz vermezler falanda filanda AMA zamanla dışarıdan geleni gruba kabul edip grubun değişmezleri arasına koyarlar sizin yaptığınızda yine buna örnek olmuş ilk başta genç arkadaşlara kızıp duruyorsunuz ama 3-4 hafta sonra sizde alışıp yaa bunlar ne kadarda güzel olmuşta katılmışlar diyeceksiniz
stüdyonun görünümü renklerden ve objelerden dolayı biraz soğuk olmuş insana itici geliyor renklerde bir değişim yapabilirsiniz yada arkaya bir iki motor konulabilir ayrıca bir masa yada sehpaya ihtiyacınız var ayıptır yav gidin bir bit pazarından ucuz yollu temin edin
))))
Aynen yeni stüdyo ben de beğenmedim ama ben kendimi tanıyorum , bu adamlara 3-4 hafta sonra ne kadar iyi oldu da katıldılar demem asla. Kardeş valla kapasiteleri bilgileri tecrübeleri olsa ağzımı açmayacağım , ama böyle olunca sinirleniyorum işte.
-
19 Aralık 2014, 18:21
Carl Gustav bunları okuyodur eminim. Acaba bi programda cevap vermeye tenezzül edecek mi? yada bizleri takmayıp yoluna devam mı edecek? benim kafa takılan bu. Oraya 5.000 tecrübesi olan adamı çıkartıp bize bişey aktaramaz. böyle olacaksa niye var AEA? Duy bunları Carl Gustav duy ha duyduğuna da eminim.
-
19 Aralık 2014, 19:39
programin yeni hali cok hosuma gitti.
Tesekkurler AEA ve ekibi, iyiki varsiniz.
-
19 Aralık 2014, 19:42
Yav arkadaşım azıcığını okudum da nereden çıkardınız 5000 bün tecrübesi olanın motosiklet tavsiye edeceğini. Programda nerede hangi ekipman vardan bahsedildi ve etkinliklerde, ne bileyim bu tarz röportajlarla programa renk katıldığını düşünüyorum. Yolsa bir kişinin haftadan haftaya o işi yapması için ilinin gücünün sadece o program olması gerekir, hatta yine yoğun bi tempo olur. Altın elbiseli adamdaki hiç kimsenin tek işinin o program olduğunu sanmıyorum açıkçası. Beklentileri biraz da bu yönden düşümekte fayda var.adamlar evinde oturmak yerine, amatöece bu işi yapmayı tercih ediyorsa programda dün yediği yemektwn bile bahsetse eleştirmeye hakkımız yok. Ha bu işten ciddi ciddi para kazanır, o zaman ağızları açabiliriz
-
19 Aralık 2014, 19:53
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Yav arkadaşım azıcığını okudum da nereden çıkardınız 5000 bün tecrübesi olanın motosiklet tavsiye edeceğini. Programda nerede hangi ekipman vardan bahsedildi ve etkinliklerde, ne bileyim bu tarz röportajlarla programa renk katıldığını düşünüyorum. Yolsa bir kişinin haftadan haftaya o işi yapması için ilinin gücünün sadece o program olması gerekir, hatta yine yoğun bi tempo olur. Altın elbiseli adamdaki hiç kimsenin tek işinin o program olduğunu sanmıyorum açıkçası. Beklentileri biraz da bu yönden düşümekte fayda var.adamlar evinde oturmak yerine, amatöece bu işi yapmayı tercih ediyorsa programda dün yediği yemektwn bile bahsetse eleştirmeye hakkımız yok. Ha bu işten ciddi ciddi para kazanır, o zaman ağızları açabiliriz
Lol aeaya ktm motor verdi daha nolsun. Eicma ya götürdü , her program alıp bir ktm etkinliğine götürüyor. Neyse zamanla göreceğiz ama o yeni katılan iki kişi kalıcı , ve her hafta programda yer alıcaklar. Kızın kendi köşesi olacak hatta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Bu arada o dediğiniz amatör ruh öleli çok oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)