Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Altın Elbiseli Adam Geri Döndü

REKLAM ALANI
    eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok.
    Ktm ve sponsor olayına fazla takılmamak gerek bence, illaki bu adam biyerlerden ekmek yiyecek, daş mı yesin bu adam.
    motorcu adam bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Iyi ekmek yiyor merak etme , benim takıldığım tek konu programın 3te 2si ktm ve onunla ilgili etkinlikler. Of daha da yazmıycam daral geldi sınavım var , ama bu iki çömez oldukça ben izlemiycem programı. Hadi cümleten iyi geceler
    murad13, puyol ve tinerci bunu beğendiler.

eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok.
    çömezin yayınındada bişi öğrendim ben ön frene sürekli iki parmağım üstünde gezerdim ben o yanlışmış, ama doğrusu ne onu öğrenemedim. yaz gelsede eğitime gitsem.

Öyle yada böyle insanlar elbet AEA'dan sıkılacak ve program kendi kendini imha edicek. Adam ölene kadar bu işi yapacak değil. Elbet o gider başkası gelir, zaten program bu şekilde devam ederse izlenme sayısı 1.500 2.000 kişiden 150-200'e kadar iner bu hale gelmeside uzun sürmez.
    Ertugyigit bunu beğendi.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Videoyu izlemeye başladım, dedim ki bu forumdakiler ne çok seviyorlar birini öldürmeyi zira ilk yarım saatte bir fark yoktu.

Taa ki, 2010'dan beri motosiklet kullandığını iddia eden bayanın (5 yıldır motor süren birinin) "takipçilerim sorduğu için geldim" dediği Gis Akademide motosiklet üzerine oturuşunu ve viraj almaya çalışmasını gördükten sonra. Ulan bir de demez mi zaten Cbr 125'den sonra KTM aldım daha iyi oldu. Bacım, yıllardır kullandığım dediğin, neredeyse tüm aksamı aynı olan motorun 200cc'sine binip, makinayı hareket ettiremiyorsun daha ne diye Honda'da ağır kaza yaptım KTM ile daha iyi anlaşıyorum diyorsun.

Barkın abi böyle gidersen , motorcumuhabbetindeki abinin videolarını dört gözle bekleyeceğim. Çünkü benim derdim eve sağ salim gitmek ve motosikletten zevk almak, Sons of anarchy çakması grupları değil.
    Ertugyigit, zulu, [Turan] ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben Barkin Bayoglu'nu taniyorsam hic birinizin soyledigini sallamayip kendi bildigi sevdigi sekilde devam edecektir.

Ben de sahsen bunu takdir etmekle birlikte bir cogumuz iyi gunler diyecektir derim.
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    SUPERDUKER
    evet ktm'yi övüyor .zamanında ktm yine sponsor olsada Fuat bey ile birlikte 690 ları yerden yere vurup ,almayın kaçın bunlardan, şu modelleri alın diyen yine kendileri .
    kabul edelim japonlar gibi fiyatı uygun olmasada avrupa markalarında motor ruhunu ve kalitesini yansından bence ilk firmadır.
    sonuçta ne pahalı markalar var ducatiiiiiler agustalar falan ama ktm yi beyendiği ortada sponsor olmaslar dahi devrim bey ve çevresi ile birlikte hepsi ktm seviyorlar.
    evet pahalı ve reklamını yapıyor diyede yanlış yapıyor denemez.
    yeni konsept aslında sevilebilinir ama yeni gelenler tırt gibi. "ı" yı çıkar aradan trt gibi olmuş sıkıcı
    belki alışma zamanı utangaçlğı acemiliği falandır ,açılırlar belki

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Aynen , neyse kardeş altınlı geceler buraya kadarmış napalım. Motor incelemelerine karşılaştırmalara fuar videolarına bakarım ama ölürüm de o çocuğun o kızın yaptığı videolara bakmam. Hani diğer videolara geçilemeyen reklam olarak koysa browser'ı kapatırım o derece.

motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Bence harika bi dönüş yaptı barkın abi. Formatta böyle çok daha güzel olmuş hemde içerik daha fazla. Herhafta aynı soruların cevaplanmasını dinlemekten sıkılmıştım. Enduro ve chopper klübüne iyiki değinmiş. Alamıcağım motorların incelemesini dinlemektense hafta sonlarını güzel geçirmek için yeni yollar keşfetmiş oldum.
    Yanına aldığı kızda hareketli tuttugunu koparan bi kıza benziyo tatlıda bişey iyi oldu hep erkek hep erkek şöyle azcık aea da kızda görelim. Kısacası ben çok beğendim ve barkın abinin işi bi üst seviyeye taşıdığı daha ilk bölümden anlaşıldı. Heyecanla yeni bölümleri bekliyorum.
    apisto bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı zheroen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ktm'yi övüyor .zamanında ktm yine sponsor olsada Fuat bey ile birlikte 690 ları yerden yere vurup ,almayın kaçın bunlardan, şu modelleri alın diyen yine kendileri .
    kabul edelim japonlar gibi fiyatı uygun olmasada avrupa markalarında motor ruhunu ve kalitesini yansından bence ilk firmadır.
    sonuçta ne pahalı markalar var ducatiiiiiler agustalar falan ama ktm yi beyendiği ortada sponsor olmaslar dahi devrim bey ve çevresi ile birlikte hepsi ktm seviyorlar.
    evet pahalı ve reklamını yapıyor diyede yanlış yapıyor denemez.
    yeni konsept aslında sevilebilinir ama yeni gelenler tırt "ı" yı çıkar aradan trt gibi olmuş sıkıcı
    belki alışma zamanı utangaçlğı acemiliği falandır ,açılırlar belki
    Sırf app yazdı diye sadece 1 yıldır motora binip de programa çıkan çocuktan bişey öğreneceğimi zannetmiyorum. Ya da 2 motorla 4 yılda toplam 4-5 kere kaza yapan bir kızın , daha ayaklığa parmak ucuyla basmasını bilmeyen birinin de birşey katacağını zannetmiyorum. O yüzden pek ilgimi çekmiyor , ha alışabilirler tabi zamanla iyi de olabilirler , ama bilgi , teknik ve tecrübe eksiği asla kapanmaz. Zaman göreceli birşey çünkü , onlar iyileşirsen biz de iyileşeceğiz, kimse sabit kalmaz yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------

Alıntı motorcu adam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence harika bi dönüş yaptı barkın abi. Formatta böyle çok daha güzel olmuş hemde içerik daha fazla. Herhafta aynı soruların cevaplanmasını dinlemekten sıkılmıştım. Enduro ve chopper klübüne iyiki değinmiş. Alamıcağım motorların incelemesini dinlemektense hafta sonlarını güzel geçirmek için yeni yollar keşfetmiş oldum.
    Yanına aldığı kızda hareketli tuttugunu koparan bi kıza benziyo tatlıda bişey iyi oldu hep erkek hep erkek şöyle azcık aea da kızda görelim. Kısacası ben çok beğendim ve barkın abinin işi bi üst seviyeye taşıdığı daha ilk bölümden anlaşıldı. Heyecanla yeni bölümleri bekliyorum.
    Lol evet ktm exc ler çok ucuz Çinliler kadar var fiyatları hakkaten :D iyi misin kardeş her program üç beş tane ktm motor gözüküyor kameraya , ki incelemeler yine devam edecektir 600 cc honda Cbr yapıcam dedi , hayabusa var, vs vs. Yine yüksek cc devam edicek yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------

Ve senin gibiler de direk kızı gördü diye atlıyor hemen. Güzelliğe bakma kardeş beyin olmadıktan sonra gerçekten bir işe yaramıyor. Kızda teknik bilgi yok pratik yok kısacası program yapabilecek kapasitede değil.

motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sırf app yazdı diye sadece 1 yıldır motora binip de programa çıkan çocuktan bişey öğreneceğimi zannetmiyorum. Ya da 2 motorla 4 yılda toplam 4-5 kere kaza yapan bir kızın , daha ayaklığa parmak ucuyla basmasını bilmeyen birinin de birşey katacağını zannetmiyorum. O yüzden pek ilgimi çekmiyor , ha alışabilirler tabi zamanla iyi de olabilirler , ama bilgi , teknik ve tecrübe eksiği asla kapanmaz. Zaman göreceli birşey çünkü , onlar iyileşirsen biz de iyileşeceğiz, kimse sabit kalmaz yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------

Lol evet ktm exc ler çok ucuz Çinliler kadar var fiyatları hakkaten :D iyi misin kardeş her program üç beş tane ktm motor gözüküyor kameraya , ki incelemeler yine devam edecektir 600 cc honda Cbr yapıcam dedi , hayabusa var, vs vs. Yine yüksek cc devam edicek yani.
    Tamam birader zorlamı izletiyolar sana beğenmediysen izlemessin. Milletine, anana, babana hakaret etsem böyle tepki vermezdin. Hiç beğenmemissin onu herkes anladı düşüncelerini okuduk, bundan sonrada aea izlemessin, senin gibi değerli bi izleyicisini kaybettiği içinde barkın depresyona girip intahar eder kesin.
    Ertugyigit ve apisto bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Hatunun kendi ayrı (tek başına yani) programı olucakmış , her hafta. Bulamamış mi şöyle kadın bir yarışçı rallici ne bileyim muhabbeti sağlam birini ? Yemin ediyorum aşırı itici geldi kız bana.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------

Alıntı motorcu adam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam birader zorlamı izletiyolar sana beğenmediysen izlemessin. Milletine, anana, babana hakaret etsem böyle tepki vermezdin. Hiç beğenmemissin onu herkes anladı düşüncelerini okuduk, bundan sonrada aea izlemessin, senin gibi değerli bi izleyicisini kaybettiği içinde barkın depresyona girip intahar eder kesin.
    Ahahah yorum güzeldi :D aynen ben gitsem izlemesem birşey olmaz , ama şu beğenmiyorsan git mantığını bi atalım. Ya sev ya terket demekle aynı şey bu. Yalnız değilim , benim gibi beğenmeyen bir sürü kişi var. Yalnız olsam hak verirdim sana sıkıntı bende olurdu yani , ama yolunda gitmeyen birşey var. Hayır bu kadar bilgisiz adamların dayatılması sizi nasıl sinir etmiyor ben bunu anlamıyorum işte.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------

Aea'nın bir lafıyla bitireyim bugünlük , şekle yürümeyin , kaliteye gidişe parça sağlamlığına yürüyün. Yani kız güzel diye hemen kabul etmeyin lütfen , çünkü kafası bomboş motosiklet alanında. Herşey diş görünüş değil.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ertug tamam, sen bu basliga yazi yazmayi birak abi papagana dondun anladik tamam iste sevmiyoruz artik AEA
    Ertugyigit bunu beğendi.

Leonelle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AEA ekibi kesinlikle bu ülke için fazla, onların harcadığı emeği kesinlikle hak etmiyoruz!
    Dün canlı yayında izleyenler bayanı ilk gördüğünde, hayatlarında ilk defa bir bayan görmüş gibi laflar söylediler. Ben utandım. (Kaldı ki adam daha 5dk önce toplumumuzun kadına yönelik kötü davranışlarından bahsetmişti.)
    Adamlar yeni bir şeyler deniyorlar neden destek olmak yerine köstek oluyoruz? Hele bir durun izleyelim görelim neler olacak, daha ilk yayında adamları yerin dibine gömdünüz. Elbet bu insanlar bu yazılanları okuyacaklar, büyük ihtimalle üzülecekler sonuçta ortada bir emek var.

Her şeyden önce emeklerine saygı duymalıyız, ilerleyen zamanlarda yeni konsepti oturtamazlarsa zaten Barkın reis duruma el atacaktır.
    Bekleyip görelim.
    apisto, eraksoy, nikelenjelo ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı Leonelle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AEA ekibi kesinlikle bu ülke için fazla, onların harcadığı emeği kesinlikle hak etmiyoruz!
    Dün canlı yayında izleyenler bayanı ilk gördüğünde, hayatlarında ilk defa bir bayan görmüş gibi laflar söylediler. Ben utandım. (Kaldı ki adam daha 5dk önce toplumumuzun kadına yönelik kötü davranışlarından bahsetmişti.)
    Adamlar yeni bir şeyler deniyorlar neden destek olmak yerine köstek oluyoruz? Hele bir durun izleyelim görelim neler olacak, daha ilk yayında adamları yerin dibine gömdünüz. Elbet bu insanlar bu yazılanları okuyacaklar, büyük ihtimalle üzülecekler sonuçta ortada bir emek var.

Her şeyden önce emeklerine saygı duymalıyız, ilerleyen zamanlarda yeni konsepti oturtamazlarsa zaten Barkın reis duruma el atacaktır.
    Bekleyip görelim.
    Yav kıza küfür mü ettik ? Anasına mı sövdük , namusuna mı laf attık ? Sadece ELEŞTİRDİK. Ve olumsuz eleştirdim ben, bu kötü davranmak değildir. Anlamıyorum şu mantığı , 5 yıldır motor biniyor , ilk cümlesi eğitim almadan başladım, çok kaza yaptım. Ne diyelim şimdi biz bu kıza ? Evet emeklere saygı duymamız lazım ama bu eleştirmemeliyiz de demek değil. Herkes eleştirsin ki kız görsün yanlışlarını düzeltsin , keza program için de geçerli bu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:47 ----------

Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ertug tamam, sen bu basliga yazi yazmayi birak abi papagana dondun anladik tamam iste
    sevmiyoruz artik AEA
    :D ahahahah beni siz delirttiniz. Aea seviyorum onda hiçbir sıkıntı yok , sıkıntı yardımcı tercihleri işte.
    Sj's bunu beğendi.

Yav kıza küfür mü ettik ? Anasına mı sövdük , namusuna mı laf attık ? Sadece ELEŞTİRDİK. Ve olumsuz eleştirdim ben, bu kötü davranmak değildir. Anlamıyorum şu mantığı , 5 yıldır motor biniyor , ilk cümlesi eğitim almadan başladım, çok kaza yaptım. Ne diyelim şimdi biz bu kıza ? Evet emeklere saygı duymamız lazım ama bu eleştirmemeliyiz de demek değil. Herkes eleştirsin ki kız görsün yanlışlarını düzeltsin , keza program için de geçerli bu.
    Yok bi de küfür etseydiniz?
    Olumsuz yönden eleştirebilirsiniz doğal hakkınız ama bununda bir adabı vardır. Neden bu kadar ön yargılısınız?
    Arkadaşım herkes her şeyi anasının karnında öğrenmiyor dimi. AEA'nın ilk videolarını izleyin bir de şimdi ki videolarını izleyin zamanla ne kadar yol kat etmişler arada dağlar kadar fark var. İşte bunlar hep "zaman zaman"
    Neden bir şeyler denemek isteyen arkadaşlarımıza biraz zaman tanımadan üzerlerine saldırıyorsunuz?

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı Leonelle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok bi de küfür etseydiniz?
    Olumsuz yönden eleştirebilirsiniz doğal hakkınız ama bununda bir adabı vardır. Neden bu kadar ön yargılısınız?
    Arkadaşım herkes her şeyi anasının karnında öğrenmiyor dimi. AEA'nın ilk videolarını izleyin bir de şimdi ki videolarını izleyin zamanla ne kadar yol kat etmişler arada dağlar kadar fark var. İşte bunlar hep "zaman zaman"
    Neden bir şeyler denemek isteyen arkadaşlarımıza biraz zaman tanımadan üzerlerine saldırıyorsunuz?
    Ben önyargılı değilim bilader , 5 yılda birşey öğrenemeyen birinin yine bi 5 yıl geçip de düzgün program yapmasını bekleyecek değilim. Ve eleştirilerim gayet adaplı , kıza bitane bile hakaret yok (Kezban hariç ama o düşünce yapısını anlatmak için kullandım). Evet Aea ilk videolarla son videolar arasında çok fark var , ama aeada baştan beri teknik bilgi vardı motor hakkında. Vahiyle mi inecek bu bilgiler bu kıza ? Ya neyse hakkaten daral geldi artık yatacağım, bilgisiz birinin (buna o app yazan çocuk da dahil) bilgisi olmadığı konuda gelip bana bişeyler anlatması kaşıntı yapıyor bana gerçek bu. Türk Milleti'nde herkes için geçerli bu. Siz mutluyum diyorsanız ne mutlu size , ama hakkaten bi noktadan sonra çok boş işler yapıyor bunlar derseniz bu günleri hatırlarsınız. Iyi geceler

Ben önyargılı değilim bilader , 5 yılda birşey öğrenemeyen birinin yine bi 5 yıl geçip de düzgün program yapmasını bekleyecek değilim. Ve eleştirilerim gayet adaplı , kıza bitane bile hakaret yok (Kezban hariç ama o düşünce yapısını anlatmak için kullandım). Evet Aea ilk videolarla son videolar arasında çok fark var , ama aeada baştan beri teknik bilgi vardı motor hakkında. Vahiyle mi inecek bu bilgiler bu kıza ? Ya neyse hakkaten daral geldi artık yatacağım, bilgisiz birinin (buna o app yazan çocuk da dahil) bilgisi olmadığı konuda gelip bana bişeyler anlatması kaşıntı yapıyor bana gerçek bu. Türk Milleti'nde herkes için geçerli bu. Siz mutluyum diyorsanız ne mutlu size , ama hakkaten bi noktadan sonra çok boş işler yapıyor bunlar derseniz bu günleri hatırlarsınız. Iyi geceler
    Arkadaşım izlemezsin olur biter, bencede senin uyuma vaktin gelmişte geçiyor bile.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    -de ayrı. (Gelmiş de geçiyor)
    tinerci bunu beğendi.

fthaltan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws 100, cb125e, pulsar 200ns, daelim S3
    Bastan sona tek tek okudum. Ne guldum ya aklimda birinin yorumu kaldi, 5-10 lira, uyelik vs. Kardesim youtube taki uye sayisi 50 bine dayandi, bunlarin yarisi devamli izleyici desen, 25bin... bunun da yarisi uye olmasa, 12 bin 500... bunlarin da yarisi uye olsa ve bunlar verse aylik aidat 7bin 500, hem de sadece 1 tl... ne yapar, tabiki 7500 tl... al abi, kamera al, git antalyaya, git izmire, yap roportaj , cek bayirda, cek kumda, cek pistte, incele 125, 200, 500 luk. Ktm mi, honda mi, suzuki mi, bajaj mi, sym mi, daelim mi, yamaha mi... alayini incele... bildigim kadariyla zaten barkin maddi olarak onceden beri iyi durumda, nisantasi' da dairesi var o derece icimizden biri...
    Toy yardimcilara gelince. La biraz ciddi olmayin la, biraz abi deyin, abla deyin, halk alfabesi kullanin, ego mego, goruntu karizma... falan filan yani... kimse aramiyor bunlari. Cumle kurarken ozne/tumlec/yuklem, bosverin, gunluk nasil konusuyorsaniz oyle konusun samimi olun yani barkin abi, barkin amca, barkin reis... apacilerin lideri
    Arka dekorda mutlaka bir anahtar takimi, ortada bir masa ve motor minyaturleri olmali bir de berrak tursu, olsa da isirsak kardesim
    neonxc, Ertugyigit, zulu ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)