Altın Elbiseli Adam Geri Döndü
Reklamlar
-
20 Aralık 2014, 17:40
Motosiklet Eğitmeni
Biz de Barkın'ı küçümseyelim bari.
Adamın kaç senelik motosiklet tecrübesi var ki bana bir şeyler öğretmeye kalkışıyor?
Bu forumda motosiklet üzerinde Barkın'ın yaşı kadar vakit geçirmiş ben ve benim gibi bir çok insan var.
Ne yapalım?
Seyretmeyelim mi?
Az bir nefes alın gençler.
El-insaf!!!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
-
20 Aralık 2014, 17:43
COQ adlı üyeden alıntı
Adamın kaç senelik motosiklet tecrübesi var ki bana bir şeyler öğretmeye kalkışıyor?
Bu forumda motosiklet üzerinde Barkın'ın yaşı kadar vakit geçirmiş ben ve benim gibi bir çok insan var.
Ne yapalım?
Seyretmeyelim mi?
El-insaf!!!
Alakası yok konunun argümanlarını çarpıtıyorsunuz. Neyse ya bıraktım artık ben bu konuyu , isteyen istediği gibi izlesin , sonra da programın 20 dksı soru cevap geri kalanı boş bilgi demesin buraya. Ben elimden geleni yaptım bir bilinç uyandırmak için.
-
20 Aralık 2014, 18:49
adam sürü psikolojisine kurban gidiyor.bişeyler deniyor,bişeyler yapmaya çalışıyor.ama tabi her zaman ki gibi eleştiri adı altında nefret tabirleri,kin kusmalar vs... açıkçası ilk programa ben de tam ısınamadım.Fuat Domaniç'li,Devrim Sirmen'li konsept daha bi sıcak geliyordu bana.ama tutupta bunun üzerinden adama ve programda görev verdiği gençlere hakaret ve cinsiyetçi yaklaşımlarda bulunmam.her yerde olduğu gibi burada da ne kadar ergen ruhlu hazımsız insan var görüyoruz.ilerleyen bölümlerde dozunda yapılan eleştiriler neticesinde düzeltmeler yapılır.zaman tanıyın.
not:altın elbiseli adam fan'ı değilim.videolarının öoğunu izlemişimdir.yıkıcı şekilde yapılan eleştirilere cevap vermek lazım.
-
20 Aralık 2014, 21:47
hamzarat adlı üyeden alıntı
adam sürü psikolojisine kurban gidiyor.bişeyler deniyor,bişeyler yapmaya çalışıyor.ama tabi her zaman ki gibi eleştiri adı altında nefret tabirleri,kin kusmalar vs... açıkçası ilk programa ben de tam ısınamadım.Fuat Domaniç'li,Devrim Sirmen'li konsept daha bi sıcak geliyordu bana.ama tutupta bunun üzerinden adama ve programda görev verdiği gençlere hakaret ve cinsiyetçi yaklaşımlarda bulunmam.her yerde olduğu gibi burada da ne kadar ergen ruhlu hazımsız insan var görüyoruz.ilerleyen bölümlerde dozunda yapılan eleştiriler neticesinde düzeltmeler yapılır.zaman tanıyın.
not:altın elbiseli adam fan'ı değilim.videolarının öoğunu izlemişimdir.yıkıcı şekilde yapılan eleştirilere cevap vermek lazım.
Bir kere cinsiyetçilik yapmadım ben , kadın olduğu için değil BILGISIZ olduğu için programa katkısı yok dedim. Yorumlarımı okursanız '' bulamamış mi kadın bir rallici ne bileyim daha sağlam bilgili birini'' dediğimi görürsünüz , okumadan yazmayın buralara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
hamzarat adlı üyeden alıntı
Ha bu arada birine ''bilgisiz '' demeyi hakaret olarak algılıyorsanız size bu dünyada başarılar , herkes hakaret ediyor ve uğruyor o zaman. Iki elemana da küfretmedim , hakaret etmedim. Önce şu kavramları bir kafada oturtun sonra gelin buralara.
-
20 Aralık 2014, 23:42
bencede program zamanla oturur, insanlar bu is icin emek harciyorlar ilk gunden bitiryelim insanlari, zamanla geri donuslere gore program yolunu bulacaktir, ayrica internet herkese acik, eger aea gercekten kotuyse birisi gelip yerini alacaktir, iyi olan izlenir arkadaslar. uzmeyin kendinizi bu kadar ilk programda, tadini cikarin
-
20 Aralık 2014, 23:49
AEA da su ana kadar gordugum en buyuk sorun, kendi sevdigi motor tarzi disindaki motorlari yokmus gibi sayiyor, cruiser adina neredeyse hic birsey yapmadi... oysa onca yeni gelecek piyasaya girecek yada su an piyasada olan cruiser motorlar var. sadece izmir harley cagirdi diye bir kac kere onlarin urunlerini tanitti o kadar.
birse su soru olayina bir cozum bulmali, tonla abuk subuk soru var, bence iyi bir eleme yapilip sorularin oyle yayinlanmasi lazim. bazen cidden sinir bozucu derecede sorular oluyor.
-
21 Aralık 2014, 02:18
RmMuR adlı üyeden alıntı
Senden suphelendim.
Yoksa siz AEA misiniz?
Bu arada bu basligi okuyorum da...
Henuz yayinida izlemedim.
AEA olabilirim bende şüphelendim
-
21 Aralık 2014, 06:00
Bu konuya 11 sayfa mesaj yazilmis. AEA olsaydim size aciziyetinizden dolayi cok gulerdim. AEA degilim, gene de guluyorum cunku mevzuyu buraya getirecek kadar acizsiniz, o ve onun gibilere muhtacsiniz.
Ne yaginizin degisim zamani geldiginde bunun farkina varirsiniz, ne de servise gittiginizde size 100lerce geciren ustalarin gulumsemesinin. Ne motorda nasil viraj bilirsiniz ne de tekere nasil kalkilir. Ne arastirirsiniz, ne sorarsiniz.
Gun gelip AEAnin yerini biri aldiginda onun adini anmayacaksiniz. Ben programi ve yayini hic bir zaman sallamadim, bana fis ama sizin cehaletiniz gercekten korkunc seviyede.
- Ilber Ortayli
RMMUR Ramazan abi seni tenzih ediyorum. Onur ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:32 ----------
COQ adlı üyeden alıntı
Ne yapalım?
Seyretmeyelim mi?
El-insaf!!!
Adamin senin icin magazinsel icerikten baska bir sey olmadigini dogrulamis oldun horoz abi.
Bu arada merak etmeyin herif bunlarin hepsini okuyor, goruyor. Haftaya ya da 4 hafta sonra ne degisir, hic bir sey Siz ve biz 11 sayfa ottugunuzle kalir, adamin altinli gecelerine kitlenmeye devam edersiniz. Alternatif yok. Bu da normal.
Bu koru korune ama AEA bizi sunu ve bunu kazandirdi sen daha mi iyi biliyosun goster o zaman diyen amatorlerin aciziyetine uzuluyorum bir tek.
Bu ayni zamanda benim ve ben gibiler icin eglence konusu.
AEA piston max ile basladiginda ben mondial scootera biniyordum. Kimsenin lafina aldirmadim, cinli motora bindigim icin bana selam vermeyen honda 600rrli tiplere prim vermedim. Oturdum motor nedir, nasil surulur ogrendim. Boylece etraftaki AEA ve benzeri yayin yapan, kendini ekol haline getirmeye calisan, haftada bir video cektigi icin sponsor yakalayip "reklam ve bannerlarimiza tiklamayi unutmayin" diyen birine tamah etmektense aks nedir, motor nasil yatar, zincir nasil yaglanir, disli nasil degistirilir arastirip boylelerinin bunla ilgili video cekmesine gerek kalmadan ogrendim.
Bu adamdan once ben bu tarz seyler yapsaydim hepiniz de bana tapardiniz bu sefer. Ayni enduro bilmeyen adamlarin gene enduro motosiklet nasil kullanilir bilmeyen AEAnin haftanin enduro kosesinde motorlari hacamat etmesi gibi. Koyun psikolojisinden kurtulun ve arastirin, ogrenin, sonuna kadar elestirmekten cekinmeyin.
-
21 Aralık 2014, 10:26
Aea sadece birşeyler öğrenmek için izlediğimizimi sanıyorsun
-
21 Aralık 2014, 13:58
Buraya yazılan 11 sayfa mesajın içinde sizin de mesajlarınız vardı öyle hatırlıyorum,kendinizi marjinal göstermeye çalışıp ukalalık yapmaya gerek yok herkesin fikri kendine herkesin söylemi kendini ilgilendirir, kim AEA yı hangi yönü için izliyorsa onu eleştirir herkes farklı yönden bakabilir saygı duymayı öğrenmeden klavye başında vandallık yapmanın da pek alemi yok. Klişe olacak ozaman yapsaydın izlenseydin kardeş,sende çinli motorları öğreten bir program yap nasıl tamir yapılır öğrendiklerini paylaş insanlar aydınlansın ozaman.Madem profesyonelsin Allah akıl zeka vermiş kullan burda ki aciz motorculara ışık ol da seni görelim hem alternatif artsın piyasada. Belki AEA ozaman meydanın boş olmadığını senin gibi süper yetenekli ve bilgili arkadaşların olduğunu da görür kendine çeki düzen verir ;)
-
21 Aralık 2014, 18:42
Sj's adlı üyeden alıntı
RMMUR Ramazan abi seni tenzih ediyorum. Onur ben
[/COLOR]
Onur, o "Shark Raw" kaskina kurban, kardes ))
-
22 Aralık 2014, 10:53
AEA cılar 5 gün direnin, 5. günün şafağında doğuya bakın orda Barkın reisi göreceksiniz
-
22 Aralık 2014, 13:53
Benim dikkatimi çeken şey; kızın "İLERİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ" aldığını iddia etmesiydi.
O oturuş, kolların durumu, peg konumlanması vs. dikkate alındığında kızın başlangıç seviyesinde olduğu apaçık görünüyor.
İleri Sürüş Eğitimi yerine; "Ben 5 yıldır motosiklet kullanıyorum. Hiç eğitim almadım. İlk kez eğitim alıyorum ve 5 yıldır motosiklet kullanıyor olmama rağmen eğitimde bir sürü eksiğimi gördüm, yanlışımı düzelttim. Siz de eğitim alın." argümanını kullansaydı, buradaki bir çok kişi en azından kız için bu kadar sert eleştiride bulunmayacaktı.
Ama o başlangıç seviyesine rağmen hala daha "İleri Sürüş Eğitimi" vs. demesi, bir samimiyet olacaksa da önüne geçti. Hatta antipatik durdu.
Ayrıca eğitimi veren firma ile ilgili de şüphe uyandırdı. "Bu mudur sizin -İleri Sürüş Eğitimi- dediğiniz şeyden kasıt?" diye sorgulatıyor ister istemez.
Programla ilgili neler olacak göreceğiz. Ancak iki arkadaşın videolarında da sesler hiç hoş değildi. Bi var, bi yok. Arkadaşların çekimleri montajlanırken ses seviyelerini canlı yayın seviyesine göre ayarlanması daha iyi olur diye düşünüyorum.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
22 Aralık 2014, 21:40
Önceki yayınlar teknik bağlamda kötünün en iyisiydi. Ve şimdiki değişmiş yüz, yayın modeli iyinin en kötüsü olmuş.
-
21 Şubat 2015, 15:56
ipek süleymanoğlu'na laf ede ede kadın en sonunda ayrıldı :D umarım başka sebeplerden dolayı ayrılmıştırda..
-
21 Şubat 2015, 16:01
sezerh adlı üyeden alıntı
ipek süleymanoğlu'na laf ede ede kadın en sonunda ayrıldı :D umarım başka sebeplerden dolayı ayrılmıştırda..
kaynak nedir ?
-
21 Şubat 2015, 17:54
BlackGhost adlı üyeden alıntı
kaynak nedir ?
Kaynak youtube de kendisi yoruma yazmış.
-
21 Şubat 2015, 18:49
Hyorumu yazmistim yollamayi unutmusum :D evet son videosuna yorum yapmis
-
21 Şubat 2015, 19:05
yanında çalışan stajerler, o maxi scooterla gezip videosunu koyan adam falan nedir abi ? barkın eskiden olduğu gibi tek başına çıkmadığı sürece izlemicem.
-
21 Şubat 2015, 19:42
o scooterlı elemanın anlatımı, tarzı falan çok itici geliyor bana da.(sorun scooterda değil, hayabusayla gezip anlatsa izlemem o elemanı)
Artık canlı olarak izlemiyorum,yayın bittikden sonra izliyorum ve o kısımları direkt geçiyorum.
Kız da biraz emanet giyilmiş kazak gibi duruyor programda, olmamış.
Eski tadı kalmadı programın, motosiklet incelemelerinde de eski samimiyet yok sanki.(eskiden de bi hondacılık vardı ama, yinede genel olarak daha çok beğeniyordum)
Programın tarzının değişmesindeki sebebi de kendimce şöyle yorumluyorum; bence Barkın bey televizyona satabileceği bi program yapmak istemiş.
'Bakın işte komplike bir program yaptık, motorla gezip konuşan bi elemanımız var, cici bi kızımız da var aradabir o da çıkıyor, motosiklet falan gösteriyoruz arada vs vs ....' demek için bence bu değişim.
Yoksa daha önceki tarzla bi tvde yayınlanması ihtimali sıfır gibi bişeydi. Çünkü daha çok bilgi vardı, televizyon izleyicisi sıkılırdı.
Bunlar tamamen şahsi düşüncelerimdir, kimse gereksiz avukatlığa soyunmasın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)