Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ilk motorumu aldim :) ( Sifir PCX)

REKLAM ALANI
    ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayirli olsun kazasi belasiz surusler
    Mexico bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bayide sordum fiyatini branda 45 tl dediler. Bende motoru almaya gittigimde hepsini daha detayli sorup sorusturup en saglam olan kilitleri alacagim.
    Paronayak olmamak elde degil size katiliyorum .O kadar calisip emeginin calinmasi berbat bir duygu olur.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayide sordum fiyatini branda 45 tl dediler. Bende motoru almaya gittigimde hepsini daha detayli sorup sorusturup en saglam olan kilitleri alacagim.
    Paronayak olmamak elde degil size katiliyorum .O kadar calisip emeginin calinmasi berbat bir duygu olur.

ALLAH motorunu senin için hayırlı kılsın güle güle kullan.Branda da hepsiburada comda 25 tl sanırım.
    Mexico bunu beğendi.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Tesekkur ederim amin hepimize
    Hemen bakiyorum.

Cuhara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayirli olsun Kazasiz, belasiz ve keyifli surusler dilerim

Alıntı Mr.[T] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    brandayı da al tikkat çekmesin düldül

-Eleman brandaya 150 tl deyince “Adam mı kazıklıyonuz lan siz? Dedim, yoo dedi. “İyi o zaman” dedim aldım. Sormak lazım, kazıklanmak istemem.
    :D :D
    Mexico bunu beğendi.

Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    http://www.hepsiburada.com/liste/tex-260-su-gecirmez-ruzgara-ve-kara-dayanikli-branda-/productDetails.aspx?productId=ottex260&categoryId= 20029256&SKU=OTTEX260-XL

Ben bunu 28 tl ye aldım malesef zam gelmiş.
    Mexico bunu beğendi.

O zaman bayi fiyati fena degil

mehmet188 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja
    Kardeş hayırlı olsun,arkadaşların dediği gibi kilitler felan hersey tam olsun 'ya iki dakika bişe olmaz' deme her zaman kilidin takılı olsun ve havalar kötü gaza yüklenmeden çok ta yavaş köşelerde pusmadan git görünür ol trafikte her zaman. Sıfır motor iyidir kimseye bi turda olsa verme :D Rastgele
    Mexico bunu beğendi.

Alıntı mehmet188 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş hayırlı olsun,arkadaşların dediği gibi kilitler felan hersey tam olsun 'ya iki dakika bişe olmaz' deme her zaman kilidin takılı olsun ve havalar kötü gaza yüklenmeden çok ta yavaş köşelerde pusmadan git görünür ol trafikte her zaman. Sıfır motor iyidir kimseye bi turda olsa verme :D Rastgele
    Bugün teslim almaya gideceğim,daha almadan herkes, gelince bir tur vereceksin anlamam, diyor
    Ama tabiki vermeyeceğim

Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün teslim almaya gideceğim,daha almadan herkes, gelince bir tur vereceksin anlamam, diyor
    Ama tabiki vermeyeceğim
    Kimseye bindirme!Şimdiden alıştır!Prensip meselesi de.

Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimseye bindirme!Şimdiden alıştır!Prensip meselesi de.
    Zaten kımseye vermeyı dusunmuyorum. Etrafımda neredeyse hıc kımsenın a2 ehlıyetı yok. Dolayısıyla egıtımı falan hıc bır seylerı yok. Motoruda gectım duserlerse kendımı suclu hıssederım. 10 metre bıle bındırmem

imtarky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Hayırı olsun güle güle bin
    Mexico bunu beğendi.

Alıntı imtarky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırı olsun güle güle bin
    Tesekkur ederım tekerınız duz bassın

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    yıl olmuş 2015 hala foto yok :(
    Mexico bunu beğendi.

Alıntı jackonbir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yıl olmuş 2015 hala foto yok :(
    Söyledim ya daha bugün teslim alacağım
    Dün gidip ikametgahımı bulunduğum ile taşıdım.Yoksa plaka çıkaramıyorlarmış.
    Telefon bekliyorum birazdan da emniyete gidip plaka almak için imza vermem gerekiyormuş.
    Akşama doğruda iş çıkışı gidip alacağım. Sonrasında yükler atarım

HONDAANTALYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Nokta bir secim... Hayır ugurlu olsun insallah.
    Mexico bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    öncelikle hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasipetsin. bakım konusuna gelirsek motorun kitapçığı nediyorsa birebir uygula. servisler bazen kitapçıktan farklı konuşur. senin uyman gereken bayinin dediği değil kitapçığın dediği olmalı. bunun dışında güzel bir zincir kilit birde alarmlı disk kilidi al ve mümkünse disk kilidini kullanırken hatırlatma kablosu kulla. Çok kişi gördüm disk kilidini sökmeyi unutup gaza basıp kakalak gibi düşeni. unutmadan kaskının montunun olduğunu düşünüyorum eksiğin varsa onlarıda biran önce gider. unutma motorun kalitesinden çok daha önemli birşey varsa oda kaskının kalitesi.

tekerin düz bassın mutlu günlerde kullanmanı dilerim.
    Mexico bunu beğendi.

Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasipetsin. bakım konusuna gelirsek motorun kitapçığı nediyorsa birebir uygula. servisler bazen kitapçıktan farklı konuşur. senin uyman gereken bayinin dediği değil kitapçığın dediği olmalı. bunun dışında güzel bir zincir kilit birde alarmlı disk kilidi al ve mümkünse disk kilidini kullanırken hatırlatma kablosu kulla. Çok kişi gördüm disk kilidini sökmeyi unutup gaza basıp kakalak gibi düşeni. unutmadan kaskının montunun olduğunu düşünüyorum eksiğin varsa onlarıda biran önce gider. unutma motorun kalitesinden çok daha önemli birşey varsa oda kaskının kalitesi.

tekerin düz bassın mutlu günlerde kullanmanı dilerim.
    Çok teşekkür ederim.
    Akşama doğru teslim alacağım. Saat 11 de trafiğe gidip imza attım plaka için.
    Saat 17.00 gibi gelin motorunuzu teslim edelim dediler.Ben 16.00 da orada olacağım. Erken gitmek iyi olur benim için.Kask,mont,eldiven,branda ve kilitleri alacağım

94CanRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250r
    Hayırlı olsun. Yeni motor almak çok farklı bi hazdır. Aldığım motorların ilk gün sevincini dün gibi hatırlarım. Sonrası daha da keyifli olacak, iyi sürüşler
    Mexico bunu beğendi.

Alıntı 94CanRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Yeni motor almak çok farklı bi hazdır. Aldığım motorların ilk gün sevincini dün gibi hatırlarım. Sonrası daha da keyifli olacak, iyi sürüşler
    Tesekkur ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)