Ilk motorumu aldim :) ( Sifir PCX)
Reklamlar
-
18 Aralık 2014, 00:47
Hayirli olsun kazasi belasiz surusler
Reklamlar
-
18 Aralık 2014, 08:46
Bayide sordum fiyatini branda 45 tl dediler. Bende motoru almaya gittigimde hepsini daha detayli sorup sorusturup en saglam olan kilitleri alacagim.
Paronayak olmamak elde degil size katiliyorum .O kadar calisip emeginin calinmasi berbat bir duygu olur.
-
18 Aralık 2014, 11:47
Mexico adlı üyeden alıntı
Bayide sordum fiyatini branda 45 tl dediler. Bende motoru almaya gittigimde hepsini daha detayli sorup sorusturup en saglam olan kilitleri alacagim.
Paronayak olmamak elde degil size katiliyorum .O kadar calisip emeginin calinmasi berbat bir duygu olur.
ALLAH motorunu senin için hayırlı kılsın güle güle kullan.Branda da hepsiburada comda 25 tl sanırım.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
18 Aralık 2014, 19:27
Tesekkur ederim amin hepimize
Hemen bakiyorum.
-
18 Aralık 2014, 19:55
Hayirli olsun Kazasiz, belasiz ve keyifli surusler dilerim
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
brandayı da al tikkat çekmesin düldül
-Eleman brandaya 150 tl deyince “Adam mı kazıklıyonuz lan siz? Dedim, yoo dedi. “İyi o zaman” dedim aldım. Sormak lazım, kazıklanmak istemem.
:D :D
-
18 Aralık 2014, 21:48
http://www.hepsiburada.com/liste/tex-260-su-gecirmez-ruzgara-ve-kara-dayanikli-branda-/productDetails.aspx?productId=ottex260&categoryId= 20029256&SKU=OTTEX260-XL
Ben bunu 28 tl ye aldım malesef zam gelmiş.
-
18 Aralık 2014, 22:27
O zaman bayi fiyati fena degil
-
18 Aralık 2014, 23:43
Kardeş hayırlı olsun,arkadaşların dediği gibi kilitler felan hersey tam olsun 'ya iki dakika bişe olmaz' deme her zaman kilidin takılı olsun ve havalar kötü gaza yüklenmeden çok ta yavaş köşelerde pusmadan git görünür ol trafikte her zaman. Sıfır motor iyidir kimseye bi turda olsa verme :D Rastgele
-
19 Aralık 2014, 09:56
mehmet188 adlı üyeden alıntı
Kardeş hayırlı olsun,arkadaşların dediği gibi kilitler felan hersey tam olsun 'ya iki dakika bişe olmaz' deme her zaman kilidin takılı olsun ve havalar kötü gaza yüklenmeden çok ta yavaş köşelerde pusmadan git görünür ol trafikte her zaman. Sıfır motor iyidir kimseye bi turda olsa verme :D Rastgele
Bugün teslim almaya gideceğim,daha almadan herkes, gelince bir tur vereceksin anlamam, diyor
Ama tabiki vermeyeceğim
-
19 Aralık 2014, 10:13
Mexico adlı üyeden alıntı
Bugün teslim almaya gideceğim,daha almadan herkes, gelince bir tur vereceksin anlamam, diyor
Ama tabiki vermeyeceğim
Kimseye bindirme!Şimdiden alıştır!Prensip meselesi de.
-
19 Aralık 2014, 10:22
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Kimseye bindirme!Şimdiden alıştır!Prensip meselesi de.
Zaten kımseye vermeyı dusunmuyorum. Etrafımda neredeyse hıc kımsenın a2 ehlıyetı yok. Dolayısıyla egıtımı falan hıc bır seylerı yok. Motoruda gectım duserlerse kendımı suclu hıssederım. 10 metre bıle bındırmem
-
19 Aralık 2014, 10:25
Hayırı olsun güle güle bin
-
19 Aralık 2014, 10:35
imtarky adlı üyeden alıntı
Hayırı olsun güle güle bin
Tesekkur ederım tekerınız duz bassın
-
19 Aralık 2014, 10:43
yıl olmuş 2015 hala foto yok :(
-
19 Aralık 2014, 11:03
jackonbir adlı üyeden alıntı
yıl olmuş 2015 hala foto yok :(
Söyledim ya daha bugün teslim alacağım
Dün gidip ikametgahımı bulunduğum ile taşıdım.Yoksa plaka çıkaramıyorlarmış.
Telefon bekliyorum birazdan da emniyete gidip plaka almak için imza vermem gerekiyormuş.
Akşama doğruda iş çıkışı gidip alacağım. Sonrasında yükler atarım
-
19 Aralık 2014, 12:17
Nokta bir secim... Hayır ugurlu olsun insallah.
-
19 Aralık 2014, 13:35
öncelikle hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasipetsin. bakım konusuna gelirsek motorun kitapçığı nediyorsa birebir uygula. servisler bazen kitapçıktan farklı konuşur. senin uyman gereken bayinin dediği değil kitapçığın dediği olmalı. bunun dışında güzel bir zincir kilit birde alarmlı disk kilidi al ve mümkünse disk kilidini kullanırken hatırlatma kablosu kulla. Çok kişi gördüm disk kilidini sökmeyi unutup gaza basıp kakalak gibi düşeni. unutmadan kaskının montunun olduğunu düşünüyorum eksiğin varsa onlarıda biran önce gider. unutma motorun kalitesinden çok daha önemli birşey varsa oda kaskının kalitesi.
tekerin düz bassın mutlu günlerde kullanmanı dilerim.
-
19 Aralık 2014, 14:02
nines adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasipetsin. bakım konusuna gelirsek motorun kitapçığı nediyorsa birebir uygula. servisler bazen kitapçıktan farklı konuşur. senin uyman gereken bayinin dediği değil kitapçığın dediği olmalı. bunun dışında güzel bir zincir kilit birde alarmlı disk kilidi al ve mümkünse disk kilidini kullanırken hatırlatma kablosu kulla. Çok kişi gördüm disk kilidini sökmeyi unutup gaza basıp kakalak gibi düşeni. unutmadan kaskının montunun olduğunu düşünüyorum eksiğin varsa onlarıda biran önce gider. unutma motorun kalitesinden çok daha önemli birşey varsa oda kaskının kalitesi.
tekerin düz bassın mutlu günlerde kullanmanı dilerim.
Çok teşekkür ederim.
Akşama doğru teslim alacağım. Saat 11 de trafiğe gidip imza attım plaka için.
Saat 17.00 gibi gelin motorunuzu teslim edelim dediler.Ben 16.00 da orada olacağım. Erken gitmek iyi olur benim için.Kask,mont,eldiven,branda ve kilitleri alacağım
-
19 Aralık 2014, 14:45
Hayırlı olsun. Yeni motor almak çok farklı bi hazdır. Aldığım motorların ilk gün sevincini dün gibi hatırlarım. Sonrası daha da keyifli olacak, iyi sürüşler
-
19 Aralık 2014, 14:48
94CanRR adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Yeni motor almak çok farklı bi hazdır. Aldığım motorların ilk gün sevincini dün gibi hatırlarım. Sonrası daha da keyifli olacak, iyi sürüşler
Tesekkur ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)