Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Ilk motorumu aldim :) ( Sifir PCX)

REKLAM ALANI
    sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Alıntı Mr.[T] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sandıkçı pcx satıp xmax alasım var benim bu aralar.neden pişman oldun kardeş?

mexico

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html

buraya da bekleriz
    eywllh tşk.

pcx gerek yakıt konusunda gerek yol tutuşta (iyi lastikle)sınıfında güzel ve ucuz bir motor.servis bol parça uygun.yamahada ise tam tersi servis az bakımlar pahalı(1000 bakımı 110tl 4000 bakımı 205 tl ) 7000 e ne olur artık hayırlısı.kasko pahalı sigorta aynı.he x max kusursuz bir motor el freni olmaması hariç.alıcam diyosanda yeni kasa lara bak 2.el tabi.unutmadan x max lerin motoruda 2006 da yapılmış pcx 20011 artı start stop büyük bir icat..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mr.[T] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX 150-pulsar 200NS-Yamaha NMAX
    Alıntı sandıkçı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eywllh tşk.

pcx gerek yakıt konusunda gerek yol tutuşta (iyi lastikle)sınıfında güzel ve ucuz bir motor.servis bol parça uygun.yamahada ise tam tersi servis az bakımlar pahalı(1000 bakımı 110tl 4000 bakımı 205 tl ) 7000 e ne olur artık hayırlısı.kasko pahalı sigorta aynı.he x max kusursuz bir motor el freni olmaması hariç.alıcam diyosanda yeni kasa lara bak 2.el tabi.unutmadan x max lerin motoruda 2006 da yapılmış pcx 20011 artı start stop büyük bir icat..
    son hız dışında memnunum motorumdan. ama şöyle zorlanmadan 120 130 yapan bişiy lazım bana

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Alıntı Mr.[T] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son hız dışında memnunum motorumdan. ama şöyle zorlanmadan 120 130 yapan bişiy lazım bana
    tabi bende böyle düşündüm.en azından 2 el bakmanı öneririm şimdi tam zamanı yeniyıldan sonra zam kaçınılmaz..sıfırı alıcan sigorta plaka kasko sisybar bacak koruma şu bu oldu 15-16 satsan 11-12 verirler.. motosikletin tek sevmediğim yönü bu hiç kar yapanı duymadım

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba,

Harika motor, çokta sevimlidir pcx kazasız belasiz tekerine taş degmesin
    Mexico bunu beğendi.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)