Komik ve kısa bir şekilde chopper vs enduro yapan bir abimiz. Yüzümde biraz tebessüm oluştu paylaşmak istedim.
Daha öncede şu linkte( LİNK ) bir kaç videosunu paylaşmıştım
Komik ve kısa bir şekilde chopper vs enduro yapan bir abimiz. Yüzümde biraz tebessüm oluştu paylaşmak istedim.
Daha öncede şu linkte( LİNK ) bir kaç videosunu paylaşmıştım
Bu endrocuların hepsimi aynı ya :D bi egoistlik burjuvalık akıyor
Aman hocam istemeyerekte olsa şuan bir savaş başlatmış olabilirsiniz
2 tekerin 2 tekerden başka dostu yoktur. Konu yanlış tarafa çekilmez umarım.
Enduro akar, chopper vs ,olayına girmeden, şu video'su daha iyimiş derim^^
Arkadasın diğer videolarda iyimiş sagolasın paylasım ıcın takıp edelım bakalım bızde
çok iyi aşağılamış ama zevkler tartışılmaz
chopper (cruiser) kullanan biri olarak evet istanbul trafiginde bazen eziyet cektigimiz dogrudur ama chopper ruhu baskadır cokta anlatılarak anlasılmayacak bir ruhtur... nokta...
açık söylemek gerekirse chopper kullanana söyledikleri hiç hoş değil.. Kendince komiklik yapmaya çalışmış ama ben kendi yorumumu yapıyım bu terbiyesizlik..
Komiklik yapıcam diye kimseyi kırmaya veya kimseyi yermeye hakkı olduğunu düşünmüyorum...
trafikte motorcuların sevilmediği, hor görüldüğü düşünülürse, bir motorcunun bunu yapmaması lazımdı. kendisi motor almış da ne olmuş.
o kullanış tarzı ile fazla yaşamaz zaten bu arkadaş, enleme geçişler falan... fren yerine gaza basan bir bayan sürücüye denk gelir, tost most olur mazallah...
çok fena güldüm, adam haklı beyler. arabadan farkı yok trafikte baksanıza
gereksiz çıkış.
ben de cruiser sürüyorum şu an, manevra kabiliyeti belli, kendimi riske atmayı da sevmiyorum, çok usta şöför de değilim.
motorcunun motorcuya eziyeti doğru değil.
ha enduroyu süren ben olsaydım ben de söylerdim, ama içimden söylerdim
Motorun ne olduğunu bilmediğinden kaynaklıdır böyle söylemesi. Kendi altındakini motor sanıyor zaar
Ayrıca videodaki cruiser kullanıcısı, altındaki motordan değil kendi tecrübesizliğinden ilerleyemiyor.
Videodaki ilk iki otobüsün arasından regal raptor'la yaklaşık 30 saniyede geçiyor.
Oradaki boşluktan en az enduro sürücüsü kadar hızlı geçebilirdi halbuki.
Motorun tarzının trafikte illaki etkisi var. Şasi uzunluğuna, manevra açısına vs. göre değişir bu durum.
Ancak asıl olay sürücüde bitiyor. Altımda kamyon gibi shadow'la, sıkışık trafikte ne transalp'ler ne tenereler bıraktım arkamda heeey heyyy
komikli video diye girdim ama bu arkadaşın böyle aşağılaması son derece yanlış. youtubeda 2-3 tane takipçisi var diye götü kalkmış heralde
cruiserci arkadaşın tecrubesi çok fazla yok. o yüzden böyle ilerliyor, o kadarda hantal değildir cruiserlar hem gidonu kırmak gerekir hemde motoru olabildiğince yatırmak gerekir en iyi manevrayı yapabilmek için.
ne olursa olsun bu bir tarz meselesi ben şahsen bütün tarzları severim, ama cruiserin yeri başkadır.
benim yorlamam bu kadar
Endurocu arkadaş bana göre geçen hafta motor kullanmaya başlamış. Crusier'ım yok ama bana göre motorun atası motorun babasıdır onun ruhu bambaşkadır asildir. Pahalı tenekelerle motorcu olunmuyor. Bide utanmadan bi video'yu paylaşmış. Crusier'ı kullanan arkadaş acemi belli ki. Ahmet çakar geldi aklıma gece gece.
Terbiyesiz bi cahil çok yorum yapmamak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)