Gürcistan-Rusya-Belarus-Ukrayna Yolcuğum (16250KM) (81 GÜN) (2014)
Reklamlar
-
Tek başıma çıktığım kuzeyimizdeki ülkelerde yaptığım yolculuktan kısa kısa bölümler derledim.
81 gün süren yolculukta 16.250 Km yol katettim. İstanbul'dan başlayan yolculuğum; Gürcistan, Rusya, Belarus, Ukrayna, Kırım, Osetya olarak devam etti. Bol çadırlı geçen yolculuğumda zaman zaman hostellerde ve evine davet eden güzel insanlların şirin evlerinde kaldım. Tek başına yola çıkmanın en güzel yanlarından biri de bir sürü insanla tanışmam oldu. Bu yolculuk ilk yurtdışı deneyimim oldu, bundan sonra daha uzun soluklu yolculuklarda görüşmek üzere!
Tekrardan; beni evinde misafir eden, tek başıma çıktığım yolculukta manevi destekleriyle kendimi yalnız hissettirmeyen ve yolda karşılaştığım tüm güzel insanlara teşekkür ederim.
Yolculukta çektiğim fotoğrafları blogumda derliyorum. Bir kısmını yükledim, diğerlerini de fırsat buldukça eklerim.
Fotoğraflara aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
motorumla.net/category/fotograflar/
Reklamlar
-
Amaninn dur bakalim aksam cayi koyup seyredelim keyifle..
-
Sizlerin yerine, sıcak çay eşliğinde , seyre başladım.
-
Bu size bir şey ifade edermi bilmem ama sizinle gurur duydum,şuana kadar gördüğüm en güzel gezilerden birini yapmışsınız helal olsun.
-
Bir kaç saat olsaydı yine seyr eder idim elinize sağlık, bu arada heriflerin tutumlarına ayar oldum, ya usanmışlar , yahut karekterleri olsa gerek.
-
Vallahi bravo, sizi gönülden kutluyorum, işte kararlılık ve azmetmek bu olsa gerek, allah kazadan beladan korusun..
-
Facebookta da takip ediyorum orda izlemiştim. Bir kez daha izlemek şart oldu
Tekerinize sağlık
-
Alp.
Seni tekrar tebrik ediyorum.
Ayrıca bu yurtdışı gezisi bir sonraki yurtdışı gezinde sana iyi bi referans olacagini düşünüyorum
İmkanın sınırlarını görebilmek için, İmkansızı denemek gerekirmiş.
Bi sonraki paylaşımın 80 günde Devr-i Alem tadında olması dileğiyle..
-
fotoğraf makinesi de pro galiba, nedir modeli acaba ve hangi lenslerle çekim yaptınız sorabilir miyiz.
-
17 Aralık 2014, 18:47
Mondial MR den nerelere
Aradığın pembe Vespa lı kızı bulabildin mi bari oralarda
-
17 Aralık 2014, 18:57
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Amaninn dur bakalim aksam cayi koyup seyredelim keyifle..
İyi seyirler.
serkanabbas adlı üyeden alıntı
Bu size bir şey ifade edermi bilmem ama sizinle gurur duydum,şuana kadar gördüğüm en güzel gezilerden birini yapmışsınız helal olsun.
Etmez olur mu, çok teşekkür ederim.
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Bir kaç saat olsaydı yine seyr eder idim elinize sağlık, bu arada heriflerin tutumlarına ayar oldum, ya usanmışlar , yahut karekterleri olsa gerek.
Teşekkür ederim, çok uzun oldu diye düşünüyordum ben de.
ahmetunuver adlı üyeden alıntı
Vallahi bravo, sizi gönülden kutluyorum, işte kararlılık ve azmetmek bu olsa gerek, allah kazadan beladan korusun..
Amin hepimizi, teşekkür ederim.
oguzhanlal adlı üyeden alıntı
Facebookta da takip ediyorum orda izlemiştim. Bir kez daha izlemek şart oldu
Tekerinize sağlık
Eyvallah, iyi seyirler.
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Alp.
Seni tekrar tebrik ediyorum.
Ayrıca bu yurtdışı gezisi bir sonraki yurtdışı gezinde sana iyi bi referans olacagini düşünüyorum
İmkanın sınırlarını görebilmek için, İmkansızı denemek gerekirmiş.
Bi sonraki paylaşımın 80 günde Devr-i Alem tadında olması dileğiyle..
Abi teşekkür ederim, aynen öyle. Yolculuğun bir noktasından sonra cesaretim hiç tahmin etmediğim yönde değişti. Bundan sonra nelerle karşılaşırım meraktayım. Öğrenmeye ve tecrübe etmeye, sonuna kadar devam.
yeknet adlı üyeden alıntı
fotoğraf makinesi de pro galiba, nedir modeli acaba ve hangi lenslerle çekim yaptınız sorabilir miyiz.
Canon 600D - 50mm 1.8 kullandım çoğu zaman. Geniş açılarda 18-55...
necatik35 adlı üyeden alıntı
Mondial MR den nerelere
Aradığın pembe Vespa lı kızı bulabildin mi bari oralarda
Hey gidi günler. Abi yıllar önce söylediğim lafı nereden hatırladın yahu. O işten vazgeçtim artık aramıyorum. :D
-
17 Aralık 2014, 19:51
Tebrikler harika bir gezi ve görsel olmuş
-
17 Aralık 2014, 19:58
Hey gidi günler. Abi yıllar önce söylediğim lafı nereden hatırladın yahu. O işten vazgeçtim artık aramıyorum. :D[/QUOTE]
Vallaha,benim bu hafıza sorunuma;tıp bile çare bulamadı
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
17 Aralık 2014, 20:28
gürcistan batumdan fln gecmen cok cesaret ister ben bile korkarak gidiyorum oralara en ufak hatanda seni atarlar hapse bidada nasıl cıkarsın belli değil motorun bile calınır tek basına bayagı tehlikeli yerlere gittin yani cadır da kurmussun abi gece ziyaret eden olmadı iyikigerci dillerini bilsen skntı değildir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
video güzel her seyahat eden bir video atsın bizde gitmiş kadar oluyoruz
-
17 Aralık 2014, 20:29
Kocaeli İl Temsilcisi
Harika bir gezi , elllerinize sağlık . Nice nice Dünya turları yapmanız dileği ile .
-
17 Aralık 2014, 20:34
Bazı görüntülere cidden sinir oldum özellikle bulgaristan ve arnavutluk aklıma geldi.
Sadece bize mi yapıyorlar, anlamadım ama rüşvetsiz geçilmiyor arkadaş.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
17 Aralık 2014, 22:31
-
17 Aralık 2014, 23:43
İzlemesi bile çok keyifli
-
18 Aralık 2014, 00:03
Seyir zevki çok yüksek bir video olmuş elinize tekerinize ve asıl en önemlisi yüreğinize sağlık.
YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
çok hoşuma gitti alıntı yaptım.
-
18 Aralık 2014, 00:26
Cok guzel olmus elinize saglik tek basiniza da yapabilmeniz ayri bi cesaret
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)