Gürcistan-Rusya-Belarus-Ukrayna Yolcuğum (16250KM) (81 GÜN) (2014)
Reklamlar
-
27 Aralık 2014, 17:04
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
27 Aralık 2014, 21:06
I WON adlı üyeden alıntı
Gerçekten muhteşem bi çok insanın ve benimde hayalimde olanı gerçekleştirmişsiniz. Çok ama çok güzel olmuş devamını bekliyoruz forumca :D Dikkat Et.
teşekkür ederim hocam. devamı gelecek inşallah, harika motive ediyorsunuz beni
NECDET ÖĞÜRT adlı üyeden alıntı
alp kardeş sen bir harikasın
teşekkür ederim
CEM. adlı üyeden alıntı
Bu adamın işi takdir edilir
Ellerine saglık video nefis olmuş senin gezin yanında bizim gezdiklerimiz nedir şimdi
eyvallah cem her güzeldir abi, yolda olalım yeter. görüşmek üzre...
-
28 Aralık 2014, 03:24
bugüne kadar izlediğim en iyi gezi diyebilirim
-
28 Aralık 2014, 14:21
ceyceypad adlı üyeden alıntı
bugüne kadar izlediğim en iyi gezi diyebilirim
teşekkür ederim, daha nice güzelleri var ben daha yeni başladım bu işlere
-
28 Aralık 2014, 17:05
Tebrikler,eline emeğine sağlık.Hep yapmak istediğim rota idi ama hayat şartları imkan vermedi,bu saatten sonrada zor.Hayalinizdekileri imkanlarınız el veriyorsa ertelemeyin,birgün bir bakarsınız geç olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
-
28 Aralık 2014, 17:38
Kardeşim merhaba. Dün gece rastladım bu konuya. Açtım videonu izledim, blog sitene baktım, Facebook sayfanı inceledim. Saatlerce lan dedim bunları benim yaşamam lazımdı. Rüyamda Asya turuna çıktım Motosiklet hayatına yeni başladım. Okulum bitince adam gibi bir makineyle ben de bunları yapacağım ve sizinle burda paylaşacağım.
-
29 Aralık 2014, 02:50
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Tebrikler,eline emeğine sağlık.Hep yapmak istediğim rota idi ama hayat şartları imkan vermedi,bu saatten sonrada zor.Hayalinizdekileri imkanlarınız el veriyorsa ertelemeyin,birgün bir bakarsınız geç olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
belki zor değildir hocam, hiç belli olmaz o işler. yorumunuz için teşekkür ederim.
Fevenes adlı üyeden alıntı
Kardeşim merhaba. Dün gece rastladım bu konuya. Açtım videonu izledim, blog sitene baktım, Facebook sayfanı inceledim. Saatlerce lan dedim bunları benim yaşamam lazımdı. Rüyamda Asya turuna çıktım
Motosiklet hayatına yeni başladım. Okulum bitince adam gibi bir makineyle ben de bunları yapacağım ve sizinle burda paylaşacağım.
merhabalar, inşallah sen de yaşarsın. karşılıklı fikir alışverişi yaparız yolculuklar hakkında. motorun sağlam ve güven versin yeter, büyük küçük farketmez.
-
29 Aralık 2014, 03:22
Abi gerek sunumun gerek insanlara yaklaşımın her yönden bakarsak hakettiğin değeri almıyorsun sanki, yani biz takip ediyoruz veriyoruz elimizden geldiğince ama medya açısından bakarsak yetersiz bence nice kendini bile ifade edemeyen adamlara program yapıyorlar mesela '2 teker 1 dünya' programını yapıyor Trt Tolga Başol'a, tabiki her şekilde motor camiasından böyle işler çıkması güzel onuda tebrik ediyorum ama o çıkabiliyorsa seninde bu değeri bulman lazım.İleride inşallah, tekerin düz bassın
-
29 Aralık 2014, 18:30
Bozüyüksporl adlı üyeden alıntı
Abi gerek sunumun gerek insanlara yaklaşımın her yönden bakarsak hakettiğin değeri almıyorsun sanki, yani biz takip ediyoruz veriyoruz elimizden geldiğince ama medya açısından bakarsak yetersiz bence nice kendini bile ifade edemeyen adamlara program yapıyorlar mesela '2 teker 1 dünya' programını yapıyor Trt Tolga Başol'a, tabiki her şekilde motor camiasından böyle işler çıkması güzel onuda tebrik ediyorum ama o çıkabiliyorsa seninde bu değeri bulman lazım.İleride inşallah, tekerin düz bassın
eline sağlık teşekkür ederim. bilmem, belki böylesi daha güzel kendi aramızda, tabii destek alabilmek için sesini duyurmak önemli. eğer gerçekten hakediyorsam, ileride olur bişeyler belki. ama olmasa da önemli değil aslında. amacım yolda yaşamak ve bu mutluluğu sizlerle paylaşmak tekerin düz bassın senin de...
-
31 Aralık 2014, 03:08
Sağlam cesaret.. İnsanlardan değilde kendimden korkarım ben.. Yeter lan diye herşeyi bırakmaktan tebrikler..👏
-
31 Aralık 2014, 05:58
80 günde devri alem olurmuş ama 1 günle kaçırmışın
-
31 Aralık 2014, 14:05
I WON adlı üyeden alıntı
Gerçekten muhteşem bi çok insanın ve benimde hayalimde olanı gerçekleştirmişsiniz. Çok ama çok güzel olmuş devamını bekliyoruz forumca :D Dikkat Et.
teşekkür ederim, inşallah baharda tekrar yollardayım.
teşekkürler
-
31 Aralık 2014, 16:07
tebrik ederim...yolun hep açık olsun...gidemeyenlerede nasip olur inşallah...
-
I WON adlı üyeden alıntı
brds adlı üyeden alıntı
tebrik ederim...yolun hep açık olsun...gidemeyenlerede nasip olur inşallah...
teşekkürler, amin inşallah
-
Çok güzel bir gezi olmuş. Bir çok insanın hayalini gerçekleştirmişsiniz. Abd ve bir sürü Avrupa ülkesinde bulundum ama bu kadar güzel yerleri motosiklet üzerinde gezip görmek çok farklı. Yeni maceraları bekliyoruz.
Darısı da başımıza diyorum...
-
Fure61 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş. Bir çok insanın hayalini gerçekleştirmişsiniz. Abd ve bir sürü Avrupa ülkesinde bulundum ama bu kadar güzel yerleri motosiklet üzerinde gezip görmek çok farklı. Yeni maceraları bekliyoruz.
Darısı da başımıza diyorum...
yorumunuz için teşekkür ederim. motosiklet ya da bisiklet üzerinde yolculuk yapmak gerçekten çok farklı, hele yürüyerek gezmek ise en şahanesi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)