feyste o kadar takip ettim ben inzelim niye demedin
feyste o kadar takip ettim ben inzelim niye demedin
emeğinize sağlık çok özeniyorum bu tür gezilere Allah ım inşallah bir gün banada nasip eder
teşekkür ederim
abi valla maşallah
hocam korkacak bişey yok sanki, kendinden emin olunca kimse yaklaşamıyor sana. gürcistan yolculuğum boyunca en güvenli yerlerden biriydi trafik haricinde.
amin hep beraber teşekkür ederim
kırımdan ukraynaya geçerken rüşvet istediler, ne yaptıysam vazgeçmediler. sırf rüşvet vermemek için 1000 km yolu uzattım
sen ister, her yere gidersin. bak o kadar yol yaptım, benzinin pahalı olduğu dönemdi. cbf1000 ile 16.250 km için 2 bin lira yakıt parası gitti sadece. yorumun için de teşekkür ederim
iyi seyirler teşekkür ederim
senin de hocam, yorumun için teşekkür ederim. motive kaynağımsınız
teşekkür ederim tek başına olmazsa büyüsü bozulurdu
ben biliyorsun sanıyordum he artık takibi bırakıyormuşun bi de :D
teşekkür ederim inşallah nasip olur, yolculuk konusunda fikir almak için her zaman soru sorabilirsin
www.motorumla.net
Çok güzel bir gezi ve çok güzel bir vidyo çalışması olmuş , kıskandım sizi
Telefon tutucunuz ilgimi çekti , link verebilir misiniz?
büyük cesaret büyük özgüven harika bir gezi
Çok eğlenceli olmuş videosu. Gün gün fotolarla facete takip etmiştim tekrardan tebrikler güzel gezi. Evinde kaldıgınız kişileri hangi siteden buldunuz?
Müthiş ya, gerçekten çok iyi Kazasız belasız daha nicelerini yaparsınız inşallah, biz de resimlerine bakar videolarını izleriz
teşekkür ederim.
burada bulabilirsiniz sanırım
http://www.dx.com/c/sports-outdoors-1699/cycling-1607/bike-holder-1643
cesaret olmazsa, klasik turistik yerlere mahkum kalırdım
teşekkür ederim hocam. couchsurfing'den buluyordum, bazen yolda karşılaştığım insanlar evine davet ediyordu, güvendiklerime gidiyordum...
teşekkür ederim, amin inşallah
www.motorumla.net
Tebrik ederim tek başınıza ilk yurt dışı gezinizi yapıp dönmüşsünüz sağ salim. Allah daha uzun daha güzel gezilere çıkmayıda nasip etsin.
polis askerin tutumu nasıldı? güvenlik sıkıntısı/hissi oldu mu hiç? giden paranın hesabını yaptınız mı
para koparmaya çalışanlar vardı baya, ama kazanan ben oluyordum :D en kötüsü ermenistanda geldi başıma. pasaportumu aldı geri vermiyor, rüşvet istiyor. çok uğraştırdı beni, belarus parasıyla adamı kandırdım ederi 0.1 TL falandı
totalde 4bin lira gitmiş, sanırım istanbulda evde otursam aynı parayı harcarmışım, bedavadan yolculuk oldu bi bakıma
www.motorumla.net
Hocam senin rekorunu bu siteden kimse kıramaz. Bravo.
para falan geçtim cesaret işi herkes bu yolcuğu yapamaz tebrik ederim
bir sorum var yurt dışında ingilizce yeterli oluyor mu
cesaretinize hayran kaldım... nice gezilere inşallah.
Cadirda geceleri nasil geciyordu biraz anlatabilirmisin, korktugun yada tehlikeli bir durum oldumu?
Allah nasip ederse bizde gideriz bir gun bea :D ellerine ayaklarına yuregine sağlık
teşekkür ederim inşallah
o zamanlar hava epey geç kararıyordu. çadır yeri buldun kuruldun derken hava kararıyordu, sonra yemek vs. günün yorgunluğu derken sızıyordum
arada tehlikeler oluyordu ama çok şükür problem olmadı.
eyvallah, inşallah sen de gidersin. bir şehirden diğerine gider gibi basit aslında
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)