Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ybr hikayeden garanti

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ybr125
    Arkadaşlar ybr 125 var motor 4000 de hiç bir sıkıntısı yok. Garanti olayını araştırdım. Garanti hiç bir şekilde yok gibi. Motora ne olursa olsun garanti dışı demek için müşteriyi yolmak için ağzı açık bekliyorlar. Özellikle mersin merkezdeki yamah servisi. Motorun bakımını 75e yapyılar. 2. Sinde kıllandım sordum serviste 40 tl ye yapan var. Şimdi sizden öğrenmek istedigim ybr nin bakımını kendi ustama yaptırsam ne olur. Ustama çok güveniyorum yağ alacam yağı degişecek başka ne yapmalıyım hangi yağı almalıyım yada servise gidip 75 tl vermelimiyim garanti devamı için.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Tabiki vereceksin hocam 30 lira icin garanti bozulurmu abicim.yarin bir gun fabrikadan hatali cikmis bir parca yuzunden motor bozulursa ne yapacaksin hic dusundunmu?ayriyeten satmak istesen ben mesela garantisi olmayan motoru almam bunu da dusun.iki hafta once cbr 250 aldim aldigim gibi 8000 bakimina soktum yag filtre ve arka fren balatasi degisti 290 lira para verdim.disarda 100 lira paraya yaptirirdim misal ama garanti var isin ucunda.boyle dusunmeyin yanlis yapmayin verdiginiz para servis ucreti degil servis arti garanti ucretidir.yani 2 yil boyunca mecburen opulecez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)