Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

4Riders Armor Deri Ceket

REKLAM ALANI
    uguruyaniker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R Repsol 2014
    Herkese günaydın

Deri mont almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şeyler var. Kışın sıcak tutar mı? Kullananlar varsa memnun mu? Yağmura dayanıklı mı?

http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-deri-ceket-pmu2204

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - Xt 660 R
    cevapları merak ediyorum. takipteyim.

KmlTkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja300 ABS
    Sicak tutmasını istiyorsaniz tekstil ve goratex motlar...
    Deri montunda görünümü daha güzel ama
    Kontrol edemediğin güç , güç değildir.

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    deri yağmura dayanıklıdır ama bir süreliğine. çok uzun süre yağmurda kalırsan çeker içine ve sonra kuruduğunda taş gibi olur.

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    deri her türlü yapay kumaştan daha iyidir yağmurdan falan hiçbirşey olmaz olsa deri botlarımıza olurdu.. fiyatıda iyi bence piyasada saçma sapan montlara bu fiyatları yazıyorlar..

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Ben aynısından kullanıyorum , deri kışın sıcak tutmuyor , 10-15 dklık sürüşten sonra mont buz gibi oluyor ve bu soğu içeri veriyor , soğuk havalarda tekstil kullanmak daha verimli, ama çok şık illede giyeceğim diyorsan , kayak ekipmanları satan yerlerde iç mont adı altında ince bir polar var ( http://www.decathlon.com.tr/mid-wool-kayak-ic-mont-erkek-id_8313108.html ) ben bundan kullanıyorum ince olduğu için sıkıntı olmuyor ve gerçekten sıcak tutuyor bilgine. Son olarak ben bu montu baharda indirimli olarak 220 tl ye aldım , acelen yoksa bekle derim , belki gene yaparlar indirim.

Su geçirmez diyenler olmuş , kısa mesafede az yağan yağmurda geçirmiyor doğru ancak orta şiddette yağmurda 20 dk dan sonra ıslanırsın , mutlaka üzerin yağmurluk giymek gerekir.
    ake bunu beğendi.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    @pekbipicadam ;
    Hocam Kullanım nasıl rahat mıdır ?
    Ben de 4Riders Circuit düşünüyorum ...

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Ben yazın iç astarını çıkartıp kullandım terden öldüm ama kışın astarı taktım süper oldu, hafif yağmurlarda kullanıyor su geçirmiyor sağanakta yağmurluk kullanıyorum zaten. Boyun ve boğaz bölgesi çok soğuk alıyor o bölgeleri de kapatırsanız tadından yenmez.

Motosikleti
    Valla aklim karisti ya. Yazin gezilerde cok mu kotu olur? Bunun icine hali hazirda venom montumda takili olan yagmurluk var. Onu takabilir miyiz acaba?

ogaakkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT-09 TRACER
    şu anda tek atışlık şansın var ise deri mont al. ben Hudson dan Robocop modelini kullanıyorum ve aralık aylarının bu günlerinde en ufak üşüme sorunu yaşamıyorum. Gerçek deri ne rüzgar geçirir ne su. Tabi su olayı biraz farklı. Üst üste su altığı taktirde, aynen yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi ayakkabı olayı gibi ve derinin dinlendirilmesi lazım. Ben yazında kullandım sabit trafikte insan acayip terliyor.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Arkadaşlar forumda yada google da aratın yazın yazdığımız mesajları bulursunuz bu montu yazın istanbul gibi bi yerde Gİ-YE-MEZ-Sİ-NİZ! 15 saniyelik trafik ışıklarında sırılsıklam oluyorsunuz, yazın uzun yolda giyilir şehir içi bol bol kilo verdirir o derece terletiyor adı üstünde deri mont.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben 2 ay once motomaxtan 460 kusur liraya aldim bu montu. Bel cirt cirtinin dikisleri koptu, dun itibariyle de fermuari kirildi... Ucuz etin yahnisi.

Motosikleti
    Alıntı ogaakkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu anda tek atışlık şansın var ise deri mont al. ben Hudson dan Robocop modelini kullanıyorum ve aralık aylarının bu günlerinde en ufak üşüme sorunu yaşamıyorum. Gerçek deri ne rüzgar geçirir ne su. Tabi su olayı biraz farklı. Üst üste su altığı taktirde, aynen yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi ayakkabı olayı gibi ve derinin dinlendirilmesi lazım. Ben yazında kullandım sabit trafikte insan acayip terliyor.
    Hudson a kadar yukselemem de. Bu iyi gibi geldi iki abim kullaniyor bi sikinti olmamis hic. Yazlik icin de tekstil var zaten.

Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 2 ay once motomaxtan 460 kusur liraya aldim bu montu. Bel cirt cirtinin dikisleri koptu, dun itibariyle de fermuari kirildi... Ucuz etin yahnisi.
    Yukarida da dedigin gibi daha onceden alinmis ve hala hali hazirda kullanilan iki tane var. Herhangi bir sikintilari yok.

ilkerakdag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF 125 R MAT GRi '14
    3 aydır kullanıyorum hörgüçlü olanını gayet iyi.Vücudu çok iyi sarıyor. Kışın çok soğuk havada Termal uzun kollu içlikle sorun olucağını düşünmüyorum. Şuan (10-11 derece) altına tshirt giyiyorum sadece boyun kısmı üşütüyor. Yazın sıcakta sorun olabilir fileli Mont kadar serin tutmuyor. Kaza da yaptım montla korumalar falan Görevini yapıyor açıkçası. Fiyat performans olarak gayet iyi bence.
    İstanbul (Güngören-Bakırköy) / 2014 YAMAHA YZF-125R MAT GRİ / İnstagram : ilkerakdaag

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @pekbipicadam ;
    Hocam Kullanım nasıl rahat mıdır ?
    Ben de 4Riders Circuit düşünüyorum ...
    Bence rahat ama rahatlık kavramı kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, denemen lazım bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fermuar kısmında bende sıkıntı yaşadım , ilk aldığımda fermuar kırıldı motomax hemen değiştirdi , bu sene gene fermuarda sıkıntı yaşadım 20 tl ye fermuar taktırdım şuanda sağlam , ancak aldığım fiyata göre bence ufak tefek sıkıntılara göz yumula bilir.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Circuit Modelini kullananlar var mı aramızda ?

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Şu kesin bir gerçektir deri mont kışın soğuk yazın sıcaktır ama derinin güvenliği tartışılmaz. Kışın içine içlik giyersin yukarıda bir arkadaş link vermiş bende de benzer bir içlik var gayet rahat edersin ama yazın hakikatten çekilmiyor bende ixs'in canopus modeli var. yağmurda sürdüm hatta gayet iyi yağmurlarda da sürdüm ama su geçirmedi.

kuroscu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    r25 yamaha
    gecen hafta bende aldım pazar gezdik akşama kadar bu havalarda üşümüyorsun.daha soğuk olursa dalgıç kıyafeti malzemesinden üretilen içlikler var giyersen sıcak tutar fakat koruma olayında deri en iyisi

Motosikleti
    Ay basi alacagim montu. Umarim memnun kalirim

muhiddnevrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yzf 125
    Horguclu modeli bende almayi dusunuyorum baska kullanan varmi memnunlarmi acaba

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)