Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A2 Ehliyet için yardımlarınzı bekliyorum.

REKLAM ALANI

SELAMIN ALEYKÜM CÜMLETEN, YAŞ 18 A2 EHLİYET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. MOTOSİKLET DENEYİMİM VAR DAHA ÖNCE SCOOTER TARZI SÜRDÜM VİTESLİYİDE AZ ÇOK BİLİRİM. ÖNCEDEN Bİ ELEKTİRİKLİ SCOOTERİM VARDI 2 AY KULLANDIM ÇALDILAR VEDE HALA BULUNAMADI YAZA DOĞRU ALLAH NASİP EDERSE KUBA CR1 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ŞEKLİ VE DİZAYNI GÜZEL KENDİNİ SEVDİRDİ ŞİMDİ İLK OLARAK A2 EHLİYET İÇİN SORULARIM AŞAGIDA

1- A2 EHLİYET ALMAK İÇİN KAÇ TL GİDER ?

2-A2 EHLİYET ÇALIŞAN İÇİN SIKINTI OLURMU ?
    mehmetenis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AydınOğlu09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Benim bir arkadaşım aldı.

Şöyle fiyatlar.

300TL kurs.
    100TL 2 tane sınav için.
    225 TL ehliyet işlemleri.

Yani 625 TL (İzmir iline göre) (2014)' yılı için 2015 yılında kimse ne olur bilemez şimdilik

NOT: 2. sorunu anlamadım

emre186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni BS125
    S.a dostum bende cr1 e takmıştım rks 150 yi deneyene kadar... tek kelineyle cr1 in eline verir oturtur fiyat 300-500 oynar tabii ki.

ehliyet fiyatları en aşağı 500 civarı, bulunduğun yere göre değişir.

çalışan biri için nasıl ne yönde sıkıntı olur mu dedin açıklar mısın ?

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Aleyküm Selam kardeşim Ben istanbulda Fenerbahçe sürücü kursundan aldım.Şu an fiyat 700 tl sitesinde.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Motosikleti
    CBR500R
    dostum hangi ildesin bilmiyorum ama bu ara bende başvuracağım fiyatı 350 tl ve kredi kartına 12 aya kadar taksit yapıyorlar hatta yarın kaydımı yaptırıyorum. izmirdeysen yardımcı olurum.

İLK KAYSERİ

2 SORUM SABAH 8 AKŞAM 6 KADAR ÇALIŞIYOM HAFTA SONU PAZAR GÜNÜ ÇALIŞMIYORUM. KURS VS SINAV NASIL AYARLICAZ BİLGİ VERİRMİSİNİZ

emre186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni BS125
    kurs hafta içi her gün.. Mesela bizde 3-5 arası bir grup, 5-7 arası diğer grup ders görüyordu sende 5-7 grubu gibi bir şey varsa ona katılırsın ama ben kitabı alır çalışır ve internetten çıkmış soruları çözer çalışırım dersen kursa katılman "zorunlu değil" çıkmış soruları çözüp ezberlersen yazılı sınavı her halükarda geçersin.
    mortingen şıtraze olmamak için koruyucu ekipmansız yola çıkmayın..

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Yazılı sınavı çok dert etme çıkmış soruları çöz çok rahat geçersin ben alalı 1ay oldu toplam 600tl tuttu B ehliyet olduğu için yazılı sınava girmedim.Direksiyon sınavı zaten haftasonu onu önceden danış kursa şayet cumartesi olursa 1saat izin alman gerekir.Kursa ucuza kaçma ucuz olanlar sadece sınav dan 1gün önce parkur turu attırıyor o kadar oda 5dk belki eder.

ellaksakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar
    Ben kursa geçen ay yazıldım.Kurs ücreti olarak 200 lira verdim.Diğer ücretler sabit.Yazılmadan baya bir kurs gezdim.Burada çoğu kurs zaten direksiyon dersi vermiyor.Bazı kurslar da motosikletleri olmadığını söyledi. Yazılırken buna dikkat et.Benim yazıldığım kursta da ders falan yok ama kurstaki bayan dedi ki motosiklet sınav yerinde duruyor istediğin zaman gidip binebilirsin .Hiç gitmedim .Sadece sınavdan önce gidip bir tur atacağım. Çok zor olmasa gerek

mehmetenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X-2014
    Alıntı BİSAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SELAMIN ALEYKÜM CÜMLETEN, YAŞ 18 A2 EHLİYET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. MOTOSİKLET DENEYİMİM VAR DAHA ÖNCE SCOOTER TARZI SÜRDÜM VİTESLİYİDE AZ ÇOK BİLİRİM. ÖNCEDEN Bİ ELEKTİRİKLİ SCOOTERİM VARDI 2 AY KULLANDIM ÇALDILAR VEDE HALA BULUNAMADI YAZA DOĞRU ALLAH NASİP EDERSE KUBA CR1 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ŞEKLİ VE DİZAYNI GÜZEL KENDİNİ SEVDİRDİ ŞİMDİ İLK OLARAK A2 EHLİYET İÇİN SORULARIM AŞAGIDA

1- A2 EHLİYET ALMAK İÇİN KAÇ TL GİDER ?

2-A2 EHLİYET ÇALIŞAN İÇİN SIKINTI OLURMU ?
    Kayseride sana tavsiye edeceğim iki kurs var adları Güven MTSK ve Side MTSK.
    Bizim adımızla git sana yardımcı olurlar.
    Öteki sorun ise drks.ve teorik sınavlar hafta sonu olur.
    Yani sizin çalışmanızı etkilemez.
    Fiyatlar ise ilden ile değişiklik gösterir.
    İstanbul da ortalama 500-700TL arası oynarken Kayseride bu rakam daha düşük veya yüksek olabilir.
    Ama harçlar değişmez.
    225TL emniyet harçı 100TL ise Drks. Ve teorik harcı için ödersin.
    Teorik sınavda 50 sorundan 35 doğru yapman gereklidir.

sağolun arkadaşlar Allah razı olsun

obk11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yaza inşallah
    Valla kardesim 8 eylul 2014 de yazildim ehliyetimi 16 aralik 2014 de yani dun cikarttim 4 aralikta cikartabilirdim ama parasal sorunlardan dolayi dun alabildim.
    Ben bilecikteyim ben kursa 500 tl verdim. Sinavlar toplam 110 tl gitti, 115,10 tl de bankaya harc yatirdim, 107,50 tlde kart basimina verdim 10 tl de vesikalik fotoya verdim yani toplam 832,60 tl ye mal oldu, yaklasik 850 tl gozunden cikar sen simdiden hayirli olsun

kursa gitmesek evde çalışsak sınav zamanı gitsek kurs parasını gene ödermiyiz ?

Alıntı BÝSAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kursa gitmesek evde çalýþsak sýnav zamaný gitsek kurs parasýný gene ödermiyiz ?
    Kurs zaten çalıştırmıyo ki ama yinede o parayı veriyorsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)