Öncelıkle ıyı aksamlar 1 aya kadar motor alıcam ama cbr 125 ile bajaj 200ns arasında kaldım farklı bır motor onermeden yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler
Öncelıkle ıyı aksamlar 1 aya kadar motor alıcam ama cbr 125 ile bajaj 200ns arasında kaldım farklı bır motor onermeden yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler
Bajaj'ın malzeme kalitesinden çok rahatsız olmayacaksanız -çok da abartılacak düzeyde değilmiş söylenenlere göre- Pulsar derim ben.
Bajajı dön gördüm eğer boyun uzunsa kesinlikle bajaj
kardeşim pulsar 200 ns sayfasını açarsan hergün bir sorun çıktığını okur benim gibi pulsar aşığı olarak çok üzülürdün :/ sorunları bitmiyor hergun açıp paylaşımlara bakıyor ve üzülüyorum
her ikisi de iyi motor pulsarın en büyük artısı ivmelenme ve top speed..
yakıt tüketimleri tahminin aynıdır,
bildiğim kadar cbr125 artık gelmiyor ikinci el alacaksan sıfır pulsar alman daha mantıklı ancak alacağın bayiye dikkat et istanbuldaysan oktay motor veya kayalar motordan alabilirsin.
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Tabi bajaj
Arkadasin dedigi gibi cbr 125 artik sifir yok bende alacagim zaman sormustuk bulamadik 2. Elde almadim 2014 cbr 250r aldim cozuldu
F/P olarak bakarsak her türlü pulsar.
rodajı bitmemiş bajajın sübap bilmemneyini kırmasına ve yamuk disk ile gelmesine ben de üzüldüm
iyi de çözülmeyecek sorunlar değil ki.tamam mükemmel kalite değil ama sorunları okuyucular çok büyütüyor,bende bir okuyucuyum fakat dediğim gibi çözülmeyecek sorunlar değil. Sanki Honda,Yamaha,Suzuki,Bmw'de hiç hata olmuyor... Bajaj kullanıcıların arkasında dağ gibi Ekrem Ata bey var...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
iyi de çözülmeyecek sorunlar değil ki.tamam mükemmel kalite değil ama sorunları okuyucular çok büyütüyor,bende bir okuyucuyum fakat dediğim gibi çözülmeyecek sorunlar değil. Sanki Honda,Yamaha,Suzuki,Bmw'de hiç hata olmuyor... Bajaj kullanıcıların arkasında dağ gibi Ekrem Ata bey var...
Bajaj in arkasında Ekrem ATA abi var. Bizzat 1 e 1 görüşüp ilgilenen bir firma yetkilisi varken ve f/p göz önüne alındığında tabiki Bajaj
Ne amaçla kullanacağına bağlı aslında biraz Pulsar hızlı ve seri ben CBR kullanıyorum diye demiyorum ama işçilik ve malzeme kalitesi Bajaj'dan daha iyi. Bajaj'ın bu forumdan ve facebook sayfasından bir takip ettiğim kadarı ile sıkıntısı hondaya göre çok daha fazla.
CBR125 sıfır sorun, bajaj bolca süprüzlere yeni heycanlara açık olmak demek
CBR125 daha fazla ilgi çeker, bajaj da o reaksiyonu alamassın. ne marka imajı ne görüntü
Yakıt cbr125 2.5 ort, bajaj 3.5 ort. Yüzde 40 fark var
Uzun süre 125 sürdüysen ve bütçe kısıtlıysa bajaj denemek daha mantıklı.
yeni başıyorsan bajaja 8 bin vereceğine 7 bine sıfır gibi max 5000-6000 km cbr125 al çok daha akıllıca. büyütürken zararın sıfır olur.
cbr da keçe aktı, motor terledi, 4 litre yaktı, vidalar gevsek gibi sorunlar göremessin, yağ filtre değişir benzin koyar binersin.
Bajajcılar kızacak biraz ama herşey beygir değil.
sürüşü heycanlı, çok eğlenceli ama güven hala vermiyor. Ne ürün ne satıcı
fuarda daha satılmadan zam yedi, durdu durdu okkalı bi tek seferde yüzde 10 yedi. Çok heyecan içinde, gözleri yeşil yeşil parlar gördüm distiribütörü.... bu kadar arıza istatistiği ve parça sorunu, servis standarizasyon problemi varken
Bajajda da, honda da masraf yaparsin. Fakat soyle ki:
- Ikisinde de sifir aldigin gibi dogru lastikciye gider o naylon lastikleri degistirirsin.
Sonra, bajaj sorunlar cikarabilir, honda da isletme maliyetiyle uzebilir ama en nihayetinde baslangic motoru olarak hangisidir dersen benim kisisel tercihim kesinlikle Bajaj olurdu cunku Turkiye distributoru cok hassas bu aralar, cok guzel davraniyor Bajaj sahiplerine.
arkadaş ne motormuş bu pulsar
sayfaya çamur atanlarmı desen
yok efendim motorun resmi hariç görmemiş ama 10larca sorununu bulmuş adamlarmı desen
say say bitmez
bence motosiklet netin efsane motoru pulsar olsun
bu kadar çamur atılan motor yoktur heralde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)