Artik yaya'ya yol vermekte suç bu ülkede
Reklamlar
-
Iyi günler forumdaşlar
Bugün sefaköy de kazaya karıştım.
olay aynen şu şekil.
Arel üniversitesi önünde olan yaya geçidinden bir vatandaş karşıya geçmeye çalışıyor ama geçemiyordu trafik nedeniyle.
İnsanlık yapayım durayım da geçsin desin içimden.
Tam durdum yayanın gözleri kısıldı Allaah yazık oldu derecesine baktı yüzüme o an anladım terslik olduğunu
bir saniye sonrada çaaaat diye bi ses ve motor ileri doğru gitti.
İndim motordan motora baktım çizik bile yok. Arabada da bişey yoktu adam bi sefer bana nabıyosun sen yolun ortasında durulur mu öyle dedi sert bi şekilde.
Yaya geçidi burasi adam geciyo ne yapsaydim dememle o müthiş lafı gömdü
Burası Türkiye kim yaya geçidinde duruyor bak işine allahını seversen dedi ve bişey diyemeden uzaklastim.
doğru söze ne denir?
Gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Reklamlar
-
Bana yaya geçidinde jandarma trafik aracı çarpmıştı Burası Türkiye
-
Polis çağıralım istersen o karar versin kimin durup durmayacağına deseydin. Geçmiş olsun.
-
Sen sonuna kadar haklı olsan da buranın Türkiye olduğunu unutmayacak ve aynadan önce arkanı kontrol edip kendini sağlam aldığın zaman yol vereceksin kardeşim, öküzün bu kadar bol olduğu bir memlekette önce kendini düşünmen gerekiyor ne yazık ki. Geçmiş olsun ucuz atlatmışın.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
Özellikle motosikletlerde yayaya yol vermek bence riskli oluyor.
Çünkü arkadan gelen araba motorun bir anda duracağını hesap edemiyor çoğu zaman.
Ben trafikte yayaya yol vermek yerine yolun sağına yanaşıp ondan uzak bir şekilde geçiyorum genelde.
-
olay birine yol vermek değil, olay o hayvanın seni ve yol verdiğin adamı öldürmeye teşebbüs etmesi.
olaya burdan bakarsanız o pişkin herife verecek bir cevap da bulursunuz.
-
polis çağırsaydınız trafik kurallarını açıklardı
-
buna benzer bir olay eski motorumla başıma gelmişti kırmızı ışıklarda arkadan vurmuşlardı motorda az hasar vardı ama ben dayak yemiş gibi çok kötü olmuştum ve artık ışıklarda AEA'nın dediği gibi kenarlarda arabaların arasında falan duruyorum
-
geçmiş olsun.geri kalmış ülkemin gerikafalı insanları çok malesef
-
16 Aralık 2014, 17:20
Geçmiş olsun .. Ama keşke trafik çağırsaydın böyle zihniyetsiz insanlar yüzünden motorluları her geçen gün hiçe sayıyorlar..
-
16 Aralık 2014, 17:30
Üstat durarken aynaları kontrol etmek lazım.Allahtan can kaybı yok!Daha hızlıda vurabilirdi.Geçmiş olsun
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
16 Aralık 2014, 17:33
Yaya geçidine Işık koymamışlarmı?
-
16 Aralık 2014, 18:00
keşke polis çağırsaydınız. olay sadece yaya geçidi değil bence dikkatsiz araç kullanımı. Başka bi tehlike yada sorun nedeni ile dursanızda size vurur bu adam.
-
16 Aralık 2014, 18:10
arabam arıza yaptığında emniyet şeridinde durmuştum, emniyet şeridi kullanan davarlardan biri neredeyse dövecekti yolunu tıkadağım için, burası emniyet şeridi dediğimde s.kerim senin emniyet şeridini demişti, o an levyeyi kafasına indirmeyi çok istedim ama biliyorum ki bu ülkede bu davarlar mahkemece adam yerine koyulacaklar
-
16 Aralık 2014, 18:20
tuna_tour adlı üyeden alıntı
arabam arıza yaptığında emniyet şeridinde durmuştum, emniyet şeridi kullanan davarlardan biri neredeyse dövecekti yolunu tıkadağım için, burası emniyet şeridi dediğimde s.kerim senin emniyet şeridini demişti, o an levyeyi kafasına indirmeyi çok istedim ama biliyorum ki bu ülkede bu davarlar mahkemece adam yerine koyulacaklar
Aman üstat sakin ölür mölür!
-
16 Aralık 2014, 19:19
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Böyle durumlarda arkadaşların dediği gibi en iyisi polis çağırmak. Hiç değilse bir sonraki yaya geçidinde duran birine aynı cümleyi kuramasın.
Ne yazık ki beyin yerine saman balyası taşıyan, insan olmanın gerekliliklerini yerine getirememiş bu terliksi hayvanlardan dolayı bir adım ileri gidemiyoruz.
-
16 Aralık 2014, 19:21
Kalitesiz insanlar - kalitesiz ülke, her an her şey olabilir çünkü burası TÜRKİYE!
-
16 Aralık 2014, 19:42
Abicim allahtan polis çağırmamışsın. Ben E5'te yola atlayan yayaya çarpmamak için motoru düşürüp köpürcük kemiğimi kırdım, yaya ortada yok, tüydü. Yani ortada benden başka zarar gören yok ama trafiği tehlikeye atacak şekilde motor kullanmaktan savcılık dava açtı bana.
Dur bi tane daha anlatayım;
O dokuz günlük bayram tatillerinin birinde hacıosman bayırında yol bomboşken bedford ile bir pazarcı gömdü bana arkadan. Allahım şaştı. Ben hastanede komadayken şahit filan ayarlamışlar, ben bedfordun önüne geçip aniden fren yapmışım bedford da ne yapsın bana vurmuş ve davayı kaybettim bana bir kamyon para ödettiler.
Burası Türkiye, ayarı kendin bulacaksın.
Selametle.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
16 Aralık 2014, 20:23
Benim esimde bazen yayaya yol verir benim sinirlerim oynar yaya gecidi hadi bi nebzede yaya gecidi olmayan yerde gecmeye calisana verir biri vursa napican hayir motosikletsin zaten suzul yanindan yavasca ver isareti tak diye durmanin anlami yok bazisida yolun ortasina kadar cikiyor orda donuyor ya yada napcagini sasiyor sabirr
-
16 Aralık 2014, 20:48
Atilla abi güzel açıklamış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)