Perpa da Motoru Kaybettim 1 Saat Aradım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Geçmiş olsun kötü bir durum Ben havaalanına yada bilmediğim bir alışveriş merkezine gidersem bulunduğum katın ve numaranın fotoğrafını çekerim
-
ders oldu haci uyanığım diye geçinirim ama patladık valla
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Hayvan Herif motoru ön kapıya koydun işini hallettin geri geldin birde ayak yapıyon girdim diye...nc aldın tabi konuşursun atarlı genç
NeCen var diye susuyorum ...
Allah belanı versin FÇ...
NeCe sahibi pis bekci...fuarda egsozuna bez sokmazsam laleyim...
gardaş bu odun herif için moderatörü yorma
yok ganga harbiden öyle değil hatta vakıfbank tan para bile çektik bi arkadaş memoreil de estetik ameliyetı oldu onunla geldim bir gece kaldım
+ 2 defa da gittim geldim
bizim eski şirkette ordaydı oraya da uğradım
perpa güvenlikt çalışıyordum o zamanlar 2010 da
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
yok ganga harbiden öyle değil hatta vakıfbank tan para bile çektik bi arkadaş memoreil de estetik ameliyetı oldu onunla geldim bir gece kaldım
+ 2 defa da gittim geldim
bizim eski şirkette ordaydı oraya da uğradım
perpa güvenlikt çalışıyordum o zamanlar 2010 da
https://eksisozluk.com/durmadan-laf-sokmaya-calisan-arkadas--2933515 tavsiye edilir.
-
evet arkadaşlar bu F54 beni çok rahatsız ediyor..lütfen gereğini yapın saldırın...
Şerefsiz F54
-
bana birşey olmaz metoşşş...
ayuu bak burda ne var yorum yapmamışsın..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3498789
-
Memlekete bak hele. Bi motora sahip olamayan adama koca bankayı emanet ediyorlar. Klasik ampül kadrosu işde
Geçmiş olsun pandam. En çok da ararken kaybettiğin kalorilerine üzüldüm.
-
16 Aralık 2014, 00:15
abi bidahakine motoru parkettikten sonra videoya kaydederek iş yerine gidersin dönüşte izlersin bulursun
-
16 Aralık 2014, 00:19
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
abi bidahakine motoru parkettikten sonra videoya kaydederek iş yerine gidersin dönüşte izlersin bulursun
bak bu güzelmiş..
ama şöyle yapsa daha iyi olmaz mı kendine bi navigasyon alsa hem bazen eve giderken de kayboluyor dana o zaman da kullanır :D
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
16 Aralık 2014, 00:33
beyler makaranızı neden kendi aranızda yapmıyosunuz?
-
16 Aralık 2014, 00:38
Metehan abi ben Perpa'da çalışıyorum heralde 6 ay falan oldu hala kayboluyorum biryere giderken hele benim kat değilse tam cümbüş oluyor aradığım yer :D.Bina ayrı labirent otoparklar ise bambaşka bir olay.Büyük geçmiş olsun valla kazasız belasız atlatmışsın.
-
16 Aralık 2014, 00:39
vidyoyu tersten izlemesi lazım ahahahaha
-
16 Aralık 2014, 00:43
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Memlekete bak hele. Bi motora sahip olamayan adama koca bankayı emanet ediyorlar. Klasik ampül kadrosu işde
Geçmiş olsun pandam. En çok da ararken kaybettiğin kalorilerine üzüldüm.
bu bombaydı valla
orada bir tükkanın adını kafaya yazsan aslında bulunurdu ama sabah stresle anca yetiştim elimde diz örtüsü ve kask...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Metehan abi ben Perpa'da çalışıyorum heralde 6 ay falan oldu hala kayboluyorum biryere giderken hele benim kat değilse tam cümbüş oluyor aradığım yer :D.Bina ayrı labirent otoparklar ise bambaşka bir olay.Büyük geçmiş olsun valla kazasız belasız atlatmışsın.
hacı valla bilseydim davet ederdim..nasip diyelim...ama Perpadan bişey lazım olursa artık sendeyiz başını ağrıtırız
telike adlı üyeden alıntı
vidyoyu tersten izlemesi lazım ahahahaha
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Aralık 2014, 01:18
Gerçekten perpanın otopark olayı çok karışık. Müteahhiti kesin rizeli bence yoksa bu kadar büyük bir yapı bu kadar karmaşık hale getirilemez.
-
16 Aralık 2014, 02:00
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu bi işaret abi. Sat artık şu motoru. Sende,o da rahatlasın
-
16 Aralık 2014, 02:25
Abi sana guzel bi z250 yapalim 1 km oteden gorur bulursun. bu yuzden calinirsa da dersin ki kardes kawa z250im calindi şşşş
-
16 Aralık 2014, 02:36
-
16 Aralık 2014, 02:38
mete_han adlı üyeden alıntı
yok haci valla z250 yi diz örtüsüyle kullanamam ya da depo kılıfı takamam..kafa 1500...sanki bana göre değil gibi kış gelince motoruma daha bir aşkla bağlanıyom...yaz gelsinde tekrar soğuyam...
adamlar 600 rrlar ninjalar çaldırıyo aga z250 yere devirsem 1 hafta uyuyamam kendime gelemem...
O zaman inazumaaaaaaa. Boyle bi goygoyla haykirdigima bakma MT-07ye biniyorum ama arkadasin inazumaya bindim otobus gibi masallah ben onla urfaya giderim istanbuldan, benim motorla 200 km araliksiz gidemiyorum. Oyle konforlu bisey. Abicim bi bak. Dusunur muyuz? Dit, dit?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)