Benelli TNT 25 ve TNT 250 incelemesi
Reklamlar
-
Iyi forumlar arkadaslar
Yaklasik 3 hafta once paloma hotel izmirde olan benelli lansmanina gitme sansim oldu telefondan giriyorum fotoğraf yok ama biraz bahs edeyim
TNT25
249 cc
4 Walf 6 vites
26.5 hp ve 21 nw tork uretiyor
Motosiklet kaliteli saglam motora benziyor.mujdeji group sordugumda buna fiyati 8500 TL civari olcak dedi
TNT250
249 cc
8 walf 6 vites
36.5 hp 27 nw tork
fiyat tahminj 14000 TL Civari
Aklimda kalan mekanik ozellikleri bunlar arkadaslar daha detayli bilgileri ve fotograflari size atıcam iyi forumlar
Reklamlar
-
senin kafan baya bi karışmış.
-
-
Şimdi buna inceleme mi denir ?
-
İnceleme dediğin böyle olur.Zaaaaaaaaaaaaaa.
-
eskiden buraları hep dutluktu
-
@imdat
Başlığı görünce motor hakkında bilgi var zannıyla açtım. Sorun değil. Merak ettiklerini sor. Bilgi verelim. Bu forumda neredeyse herkes bu motorlar hakkında bilgi sahibi. Hatta tnt25 haricindeki modellerin ölü doğduğu görüşü yaygın.
-
emegine saglik. kisa ve öz bir inceleme olmus
-
Muhteşem bir inceleme yazısı, zevkle okudum tebrikler.
-
15 Aralık 2014, 23:57
TNT 250'nin verileri aslında TNT 300'ünkiler. O fiyata da bir tane satma ihtimali yok. Hani belki Benelli yetkilisi falan okur diye yazıyorum.
Adamlar motorlar piyasaya çıktığında ne şok yaşayacaklar ama... Sitelerinde iletişim bilgileri bir açıklansın, acı gerçeği ayrıca mail ile yazacağım onlara
-
16 Aralık 2014, 00:24
kaliteli sağlam motora benziyor? benziyor bari demeseydin inceleme diye başlık var.
triumh rocket III incelemem: güçlü gibi.
-
16 Aralık 2014, 01:07
Tamam arkadaşlar daha vurmayın
-
16 Aralık 2014, 02:01
R1200 incelemem;
Bmw üretmiş.Pahalı.
Bizde olmasak nasıl öğrenecek bu millet motorları yav , dimi ?
-
16 Aralık 2014, 02:03
Keşke biraz sade ve net olsaydınız gereksiz detayları yazmışsınız açıkçası okurken yoruldum. Gücünü torkunu falan yazmaya ne gerek var cık cık
-
16 Aralık 2014, 08:17
örnek olması gereken bir başlık
fotoğraf yok
inceleme yazısı: "arkadaşlar inceledim güzel bence"
-SON-
-
16 Aralık 2014, 09:23
-
16 Aralık 2014, 09:28
Lansmana gitmedik iyi ki giden biri olmuş bu forumdan yoksa nasıl ulaşacaktık bu bilgilere
Bu arada lansmana gitmişsin iyi güzelde hocam lansmanda müjdeci grup sizi biraz kazıklamış. Orda tanıttıkları aletlerin üstünde 300 cc lik motorlar vardı. Ama ne alakaysa müjdeci 250 olarak tanıttı amaç neydi bilmiyorum. Nasıl bi dümen bu? hadi bu şekilde 250cc diye sokup vergiden muaf tutmaya çalışacak desek fiyat hiç muaf tutulmuş gibi değil. Belki öyledir ama bize yansımıyodur o muafiyet.
Umarım bu başlığı açan kişi olarak müjdeci grupla bi alakanız vardır. Burda yazılanları insanların düşüncelerini kendilerine iletirsiniz. Koşullar böyleyse tanıttıkları motorlar kendilerine yeter boş yere motor getirmesinler
-
16 Aralık 2014, 10:19
Arkadaslar ben gordum sizin gormenize gerek yok olmus bu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)