yıkamacıda tazyikli suyla güzelce temizlenir...
Gazyağını ikitelli deki Güngören/Bagcılar sanayi sitesinde litresini 5 TL'den bulabilirsiniz.
Üç dükkandan birinde mutlaka vardır.
Ellerinde kalmamışsa bile muhakkak birine yönlendirirler sizi.
sadece gaz yağı değil mazotlada yapa bilirsin gaz yağının litresinin fiyatı 5 tl
Bostanci oto sanayi girisinde gaz yagi mevcut. 1.5 lt icin 15 TL istiyorlar. Ben dun temizlik yaptim. 0.5 lt mazot ile canavar gibi temizledim zinciri. Daha sonra motoru yikattim. Daha sonra ile üstübi ile guzelce kuruladiktan sonra da zinciri yagladim. Tavsiye ederim.
Mazotla temizliyorum diş fırçası yardımı ile sonra kullanılmayan bez ilede siliyorum bildiğin çabıt
Evden bi yerden boya fırçası buldum motordan çıkan yağıda yeni yağ kabının icine bosaltıyorum ordan devam zincir yağlama masrafım yok motordan çıkan eski yağ tepe tepe gidiyor ama yağlama işi bir gün önceden yapılmalı yoksa o yağ zincire tutunamıyor
Mazot masrafındanda kurtulmak istiyorum henüz çözüm yolu bulamadım ,)
başına geldiyse, tecrübe edinmişsen yaz...yoksa yazma...
bir iş yerinde 5 motorcu çalışıyorduk... gt650r ve zx636 sı olan arkadaşım vardı... aynen böyle zinciri yıkardık... sonrasında da yağlardık... bu şekilde temizleme ve yağlama sonrası zincirle ilgili başımıza bir sorun gelmedi... tecrübemizi paylaştık işte...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
türkiyede bayağı bombalıyorlarmış yaw... burda 3 lira bir şey... ve her benzinlikte de var...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)