bnm motor garantiden cıktı ustaya götürütorum artık daha iyi yapıyor garantide resmen 14 15 yaslarında eline pense almıs coluk cocuk bakıyor nerde bu ustalar
bnm motor garantiden cıktı ustaya götürütorum artık daha iyi yapıyor garantide resmen 14 15 yaslarında eline pense almıs coluk cocuk bakıyor nerde bu ustalar
Merhaba,
Motorumun garantisi olduğu için sorun yaşadığımda servise götürüyorum..Ancak garantisi bitince yapabileceğim işlemleri kendim yapacağım,yapmaya çalışacağım. Üstesinden gelemeyeceğim sorunlarda yine servise götüreceğim..Ancak iyi bir usta bulabilsem ve yaptığı işin de ardında durabilirse tercihen iyi bir usta derdim.
The Power of The Dreams.
Adam gibi bi ustası olan, ekonomik anlamda bi kaygısı olmayan birinden, bayiden çıktıktan sonra hiç yetkili servise gitmemiş bi motosikleti ikinci el almaya can atarım
Yetkili servislerin ustalarına özel eğitim verilir o marka yetkililerince, ben inanmıyorum Türkiyedeki servislerin yetkili olduğuna, buna oranla tecrübesi olan yalan iş yapmayan dandik usta olmayan bir motosiklet tamircisine motorunuzu götürünüz derim, servisteki adamında başka tamircilerden farkı yok, senin benim gibi adamlar işte...Usta adam bir kere yapar motoru, kimse parça garantisi veremez, bu yüzden garanti beklemek bence yanlış parça satan imal eden veriyorsa o başkadır...
Servis deyince çok etkileyici oluyor ben yaşadım bunu, vaaauuuvv özel servis, içeride tulum giymiş elinde takım taklavat olan kasap ustalar falan...geçin bunları...servisleri kötülemiyorum, yamuk adam servis adı altındada yamuktur serviste çalışınca işini düzgün yapmayan yine yapmaz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
...adama sorarlar neye kime göre yetkili veya yetki veriyorsunuz diye...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)