Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Garanti bittikten sonda Tercihen iyi bir usta mı, Yoksa servise davam mı?

REKLAM ALANI
    burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    bnm motor garantiden cıktı ustaya götürütorum artık daha iyi yapıyor garantide resmen 14 15 yaslarında eline pense almıs coluk cocuk bakıyor nerde bu ustalar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba,

Motorumun garantisi olduğu için sorun yaşadığımda servise götürüyorum..Ancak garantisi bitince yapabileceğim işlemleri kendim yapacağım,yapmaya çalışacağım. Üstesinden gelemeyeceğim sorunlarda yine servise götüreceğim..Ancak iyi bir usta bulabilsem ve yaptığı işin de ardında durabilirse tercihen iyi bir usta derdim.
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Motorumun garantisi olduğu için sorun yaşadığımda servise götürüyorum..Ancak garantisi bitince yapabileceğim işlemleri kendim yapacağım,yapmaya çalışacağım. Üstesinden gelemeyeceğim sorunlarda yine servise götüreceğim..Ancak iyi bir usta bulabilsem ve yaptığı işin de ardında durabilirse tercihen iyi bir usta derdim.
    Eğer biraz İngilizcen varsa Youtube'de hertürlü video mevcut...(yağ-yağ filtre -buji-hava filtre-fren balata-debr.balata-soğutma sıvısı v.b.)...Adamlar adım-adım hangi anahtarla-nasıl yapılacağını görüntülü izah ediyor...(ben öyle öğrendim) ...Tavsiye ederim...
    The Power of The Dreams.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Adam gibi bi ustası olan, ekonomik anlamda bi kaygısı olmayan birinden, bayiden çıktıktan sonra hiç yetkili servise gitmemiş bi motosikleti ikinci el almaya can atarım

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer biraz İngilizcen varsa Youtube'de hertürlü video mevcut...(yağ-yağ filtre -buji-hava filtre-fren balata-debr.balata-soğutma sıvısı v.b.)...Adamlar adım-adım hangi anahtarla-nasıl yapılacağını görüntülü izah ediyor...(ben öyle öğrendim) ...Tavsiye ederim...
    Tesekkürler, videolardan yararlanacağım.
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Yetkili servislerin ustalarına özel eğitim verilir o marka yetkililerince, ben inanmıyorum Türkiyedeki servislerin yetkili olduğuna, buna oranla tecrübesi olan yalan iş yapmayan dandik usta olmayan bir motosiklet tamircisine motorunuzu götürünüz derim, servisteki adamında başka tamircilerden farkı yok, senin benim gibi adamlar işte...Usta adam bir kere yapar motoru, kimse parça garantisi veremez, bu yüzden garanti beklemek bence yanlış parça satan imal eden veriyorsa o başkadır...

Servis deyince çok etkileyici oluyor ben yaşadım bunu, vaaauuuvv özel servis, içeride tulum giymiş elinde takım taklavat olan kasap ustalar falan...geçin bunları...servisleri kötülemiyorum, yamuk adam servis adı altındada yamuktur serviste çalışınca işini düzgün yapmayan yine yapmaz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------

...adama sorarlar neye kime göre yetkili veya yetki veriyorsunuz diye...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)