önermeler haklı olabilir ama ekipmanlarla bile bi sınıflama, kategorize etme oluşuyor/oluşmuş sanki.
Etrafındaki arkadaşları mutlaka kaskını bağla bağla, ilk fırsatta o kaskı yenile demiyorsa bizim de tartışmamız boşuna.
önermeler haklı olabilir ama ekipmanlarla bile bi sınıflama, kategorize etme oluşuyor/oluşmuş sanki.
Etrafındaki arkadaşları mutlaka kaskını bağla bağla, ilk fırsatta o kaskı yenile demiyorsa bizim de tartışmamız boşuna.
Belki bağlamıştır da, kayış kopmuştur?
İmkanlar dahilinde motora koruma ekipmanları en iyi kalite seçilerek başlanmalı.Sonuçta kazalar sadece yüksek hızlarda değil siz yavaş kullanırken size birinin çarplası ile de oluşabiliyor.Ayrıca şu da bir gekçekçi 1000 veya 600 cc lik bir motora binen vatandaşda scooter kullanan birine göre kendini en azından daha kaliteli ekipmanlarla donatmalı diye düşünüyorum.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Merhaba,
hatalardan,tedbirsizliklerden ders çıkartılır ama bu ders canını tehlikeye atarak çıkartılmaya değer midir,tartışılır. A.Volkan üyedaşında dediği gibi, kesinlikle imkanlar dahilinde canını koruyacak,en güvenilir ekipmanlarla sürmeli. Ekipman seçiminin de önemi büyük, kaskı kafana uygun bedende almazsan kask kafandan çıkabilir. Bunlar hep ibretlik, yeni sürücüler lütfen bilinçlenin..
Kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyileşir.
Burada kazayı yapan arkadaşın kaskına dair bir çok yorum yapılmış, ama diğer arkadaşlarımız ında dediği gibi belki motoru Aldıktan sonra kaska ayıracak bütçesi olmamıştır veya başka marka model bir kaskı vardı onu takmadı gibi gibi örnekler çoğaltılabilir.
Ama burada neden ls2 kask kalitesiz oluyor.
Unutmayın ki ls2 kask sharp çarpışma testlerinden 4 yıldız almış bir markadır.
AGV,shark veya çoğu bilinen marka model Kasklar 4 yıldızla testi geçmiştir.
Ayrıca geçenlerde bir konuda bir arkadaşımız italyada herkesin Ls2 kask kullandığını yazmıştı.
Bende uzun zaman ls2 kask kullandım. Gayette memnundum.
Mutluluk iki bacak arasındadır.
ls2 italyan malı mı?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
en çok 600 ve 1000rr sürücülerine lazım olacak güzel kalite bir kask olması gerekirken, kask kullanmayı es geçen çok zibidi gördüm açıkçası. nedir bu işin mantığı hala çözmek zor, altımda o biçim alet var nasıl olsa suratım dağılsada farketmez diye düşünüyorlar herhalde.
kaskı kemersiz takmış anlaşılan, neyse bidaki kazası için kemerli bişeyler takar.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
kim ne derse desin üşengeç milletiz banada eziyet geliyor kaskın kayışını bağlamak,neden böyle tez canlıyız
geçenlerde youtube da bir video izledim ls2nin en pahalı kaskı ile agv nin en ucuz kaskna büyük bir dökme demir çekiile vuuuorlar . Ls2 ilk vuruşta param parça olurken agv ye defalarca vurmasına rağmen sadece çatlatabiliyor. Where is sharp test ?? Nerrde 4 yıldızlar ??? Bu iş toshibanın i3 işlemcisinin casper i7 işletimciye göre 50kat dha hızlı ve işlevsel olması gibi birşey... Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)