arkadaşlar ehliyetten sonra motorumuda aldım
Reklamlar
-
http://www.celikmotorsiklet.com/xt150t-8.htm
yeni motorum yukarıda verdiğim linktenin aynısıdır 2.el olarak aldım biraz eksikleri var birde motorumu 12/12/2014 tarihinde aldım 15 dk kadar bindikten sonra ilk kazamıda yapacaktım allahtan trafik polisi gördü ve haklı olduğumu anladı karşı taraf araç sahibine ceza yazdı ayrıca
13/12/2014 tarihi sabah 11:30 itibarıyla motorumu çalıştırmak için bindiğimde motor biraz geç çalıştı zorlandı çalışırken felan sorun nedir yardım ve emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
Havalar soğuk malumunuz, motoru ideal sıcaklığına gelmeden gazlamayın ))))
-
Hayırlı olsun kazasız belasız bin soğuktan yapmıştır ilk teklemeyi.
-
arkadaşlar yedek parça için önerebileceğiniz bir site varmı motorun ortlama fiyat nedir sizce
-
Hayırlı olsun. Güle güle gazlayın.
Havalar soğudu o yüzden zor çalışması normaldir. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve bujileri değiştirin. Sonuçta ikinci el olarak almışsınız. Bir bakımdan geçirin.
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin soğuk havalarda çalıştırmadan önce kontağı açıp 4-5 kez ayak marşına bas motoru çalıştırmak için değil pistonun yağlanması için bas o zaman daha çabuk marş alır bende 151 rs var 48,000 km kullandım hala kullanmaktayım
-
bende motordan sonra ehliyeti almıştım
-
Canim kardesim hayirli olsun oncelikle aramiza hosgeldin. Ben de neredeyse buna birebir tarz bir motorla baslamistim ilk motosiklet seruvenime.
Senden ricam cok sey bekleme o motordan. Kisin calismakta zorlanabilir, arada yolda birakabilir. Ama sana cok guzel deneyimler ogretir.
Bazilari kizabilir ama duseceksen bu aralar dus, bu aralar hata yap. Motorun dagilabilir sen minik zararlar gorebilirsin ama asil mesele tecrube ve deneyim edip motosikletini yukselttiginde ayni seylerle karsilasmayacak kadar guclu olman.
Allah keza bela vermesin kardesim.
-
-
14 Aralık 2014, 11:13
Sj's adlı üyeden alıntı
Canim kardesim hayirli olsun oncelikle aramiza hosgeldin. Ben de neredeyse buna birebir tarz bir motorla baslamistim ilk motosiklet seruvenime.
Senden ricam cok sey bekleme o motordan. Kisin calismakta zorlanabilir, arada yolda birakabilir. Ama sana cok guzel deneyimler ogretir.
Bazilari kizabilir ama duseceksen bu aralar dus, bu aralar hata yap. Motorun dagilabilir sen minik zararlar gorebilirsin ama asil mesele tecrube ve deneyim edip motosikletini yukselttiginde ayni seylerle karsilasmayacak kadar guclu olman.
Allah keza bela vermesin kardesim.
hoşbulduk öncelikle çok doğru söylüyorsun katılıyorum usta bu arada yorumların ve tecrübelerin için teşekkür ediyorum
-
14 Aralık 2014, 15:21
Hayırlı olsun kardeşim bende scooterla başlamış biri olarak en dogru secımı yaptıgını dusunuyorum,havalar soguk oldugu için geç çalışır biraz öksürebilir ısınmadan binme motora sakın bekle rolanti düşsün.
-Ara sokaklardan cıkan dallamara çok dikkat et,arkanda isterse konvoy olsun araba cıkabilicek yerleri gördüğünde yavaşlamaya bak her an biri cıkabılır ordan.
-
14 Aralık 2014, 21:27
bu motor kullanan arkadaşlara trafikte hiç saygı denilen birşey yok gerizekalı insanları trafikte şöför yapmışlar araba çıkarken bekliyorlar motor gelirken direk yola çıkıyorlar bu saygıyı öğretmek için trafikte herhalde bir kaç kişi kasktan kafa yiyecek
-
14 Aralık 2014, 22:13
Zamanla geçer bu kadar takılma trafiğe hoşgeldin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)