Daha önce hiç motorsiklet kullanmadım kursu aradım a2 ehliyet için hersey dahil 350 TL dediler.
6 saat direksiyon egitimi var dediler yeterlimi.
Daha önce hiç motorsiklet kullanmadım kursu aradım a2 ehliyet için hersey dahil 350 TL dediler.
6 saat direksiyon egitimi var dediler yeterlimi.
Bisiklet kullanmada biraz sıkıntım var heyecan yapıyorum motorda gecer mi.
hocam ben de kasım ayında kayıt yaptırdım kendilerine , geçen cumartesi pazar ve bugün gittim , yarın da gidiyorum , 27 Aralıktaki direksiyon sınavına giriyorum , bugün cidden 1-2 hata yaptım yarım saatte o da kaldırırken sağ ayağı pedal yerine frende unutup kaldırırken söndürme tarzı basit hatalar , cidden iyi öğretiyorlar , yarım saat kullanabiliyorsun motoru her gittiğinde , keyifli de insanlar ben şahsen tavsiye ediyorum .
Direksiyon çalışma alanları E5'ten gelirken Akasya Avm - Uzunçayır metrobüs durağından inince 3dk yürüme mesafesi yolun karşısında tarihi halk pazarında
istersen yarın Sabah 10-16 arası istediğin saatte uğra çalışmaları izle , hatta geleceksan özelden yaz orada da konuşabiliriz
Ben bu ay sonu yazıcam o zaman görürüm zaten sadece merak ettim.
Abicim bisikleti zor kullanıyorsan motoru nasıl kullanacaksın? Senin iş zor ...
şiddetle tavsiye edeceğim bi kurs çok ilgililer
Gelişim İstanbul'da eğitim alabileceğin en iyi 2 adresten birisidir. Sınav günü ne demek istediğimi anlayacaksın. Hangi kursiyerin Gelişim'den, hangisinin başka kurslardan olduğu bir bakışta anlaşılabiliyor.
Ayrıca 6 ders bana yetmedi dersen, yoğun olmayan zamanlarda motosiklet kullandırabiliyorlar.
ibrahim ne kadar kibar ve anlayışlı biriyse habip de o kadar kaba ve ilkel bir adamdır. enes hoca da ayıp olmasın diye ortalıkta dolaşır, öyle pek ilgilenmez. daha ziyade kursiyerleri Akademi'ye yönlendirir. Yine de istanbul'da a2 ehliyeti veren en iyi yerdir, tavsiye edilir.
Honda Gs1 sonrasi Gelisim surucu kursunun egitimlerine katilip aldim ehliyeti. Honda egitiminde birebir ilgilenmiyorlar ve cok zorlu geliyor hic bilmeyen adama. Burada daha sakin ve az sayida olunca ozellikle de Ibrahim hoca epey ilgileniyor. Sinav da ayni yer ve ayni parkurda yapildigi icin ehliyeti almak da cok kolay oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Tabii sunu da ekliyeyim, ne Honda ne burasi sonrasinda motoru ogrendim diyemezsin. Motoru ancak tek basina trafige cikmaya basladiginda ogreniyorsun pratikle. Bunlar ancak ehliyeti almak ve temel guvenli surus tekniklerine asina olmak icin baslangic ancak gerekli yerler.
Gelişim iyidir guvenebilirsin, gerekli evrsklar icin kursla görüş daha mantıklı...
40yapar nickli arkadaş güzel özetlemiş
Gelişim'in en iyi kurslardan biri olduğunu düşünüyorum, youtube da eğitim videolarini görebilirsin. Bisiklet tecrübesi olmayan arkadaşlari honda today 50 ile başlatıyorlar, 6 ders yeterli olacaktır, olmazsa da yardımcı olurlar
Tesekkurler ederim kesin kayıt olurum artık.
Kardeşim ben ehliyetide daha sonra hakimiyet ve yol eğitimlerimide GİS Akademiden aldım. Çok memnunum.
Her anlamda çok faydası oldu. tesis çok güzel. hocalar gayet bilgili ve ilgili. ortam şahane.
bu adresten
http://www.gisakademi.com
bilgi edinebilirsin. şiddetle tavsiye ederim.
Güvenlik her şey karizma patatestir
Gelisim ciddi bir yer sanirim. Ben afaki konusuyorum hic isim olmadi onlarla ama cok metihlerini duydum. Uygun fiyatlari + o uygun fiyata ekledikleri egitimden memnun olarak motosiklet ehliyeti alarak bu dunyaya adim atmis cok insanin hikayesini duydum.
Diger yandan Radical34 arkadasimizin dedigi gibi bir sonraki asamada bu konuda bana gore Gelisim'den de daha ciddi egilmis olan GIS akademiyle de beceriyi pekistirmeyi tavsiye ederim.
Bu anlattiklarimin hic birini ben almadim. Ben baska bir seyden bahsedecegim. Turkiye'nin en iyi hocasi Rahmi Barutcu'dur (bana gore). Baska bir yerden egitim almayacagim.
Tesekkur ederım
Gelisimin hocasi olan enis izciden de birebir istanbul parkta egitim alabilirsin, cok faydasi dokunur enis hoca superdir, oneririm
Rahmi Hocanın da çok methini duydum. İnternetten bazı videolarını izledim.
http://www.lamatech.com/
bu adresten bilgi edinilebilirsin ADAM3407 bende gitmeyi düşündüm fakat bana çok uzak yerleri. ben göktürk'te ikamet ettiğim için GİS Akademiyi tercih ettim.
evime sadece 8 km
fakat eğitim şart o kesin. muhakkak bilen bilmeyen tecribeli acemi küçük büyük herkes için EĞİTİM ŞART!!
Güvenlik her şey karizma patatestir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)