Motorumu devirip kaçmışlar lütfen bakabilirmisiniz?
Reklamlar
-
Herkese cümleten iyi geceler abilerim, kardeşlerim dün akşam izmirli olanlar bilir alsancakta Tyna barın önündeki Ziraat in önüne koymuştum motorumu(600rr) kıbrıs şehitlerinde 1 2 saat yemek yedim geldim binmeden önce 2 3 tur dönerim motorun etrafında ama bu sefer gözüme çarpanlar baya büyüktü. sağ grenajlarımın tırnakları kırılmış, dikiz aynam baya bi yamulmuş düzeltirken elimde kaldı zaten, motor bloğu darbeli, arka kuyruk çizilmiş ki gece gözüyle anca bunları görebildim :( baya bi soğuk sular boşaldıktan sonra marşa bastım motorun ısınmasını beklerken bardan 2 abi yanıma geldi birader bir erkekle kız arkadaşı siyah cbfle geri geri çıkarken devirdiler senin motoru dediler, kaçarken plakasını son anda almışlar yani bir plaka bırakmak hadi onu geçtim motoru kaldırmak çokmu zor iş kardeşim sağolsun aynı abiler kaldırmışlar motoru sonra ben hemen olay yerine ekip istedim adamın telefon numarasına kadar herşeyini buldu polisler aradık kız arkadaşı çıktı şuan yok burda dedi bende ulaşamıyorum. sonra polisler neyse kardeş diyip kaza raporu tuttular banada bi rapor numarası verdiler onunla pazartesi günü trafik şubeye gitcen tutanağını alcan sonra sigortanı arıcaksın dediler ama neden benim sigortam aklıma takılan en büyük soru bu benim sigortam neden karşılasınki hasarı ? Ve bu adam ceza alır mı olayın şokuyla onuda soramadım ? Benim sigortam da karşılamazsa diye düşünüyorum bir yandan masrafların benim üzerime kalabilme ihtimali varmıdır ? Biraz uzun yazdım ama gerçekten aklım çok karışık, moraller 0 yardımcı olabilceklere şimdiden gönülden teşekkürü borç bilirim.
Reklamlar
-
Tutanagi tuttuysaniz kesinlikle karsi tarafin sigortasai karsilayacak sizinki degil! Karsi tarafin sigortasi yoktuysa da sizin sigortaniza bir sey olmaz devlet oder ama o adamdan alir.
-
Polis kaza raporu yazdı araçta ilk defa başıma geldi böyle birşey pek anlamam açıkçası bana bir rapor numarası verdi sadece ama o adamın bilgileri olmadan nasıl onunki karşılıcak plaka vasıtasıyla ulaşmıştıra çıkıyor yani siİn dedikleriniz çok telekkürler bu arada
-
egekrgz adlı üyeden alıntı
Polis kaza raporu yazdı araçta ilk defa başıma geldi böyle birşey pek anlamam açıkçası bana bir rapor numarası verdi sadece ama o adamın bilgileri olmadan nasıl onunki karşılıcak plaka vasıtasıyla ulaşmıştıra çıkıyor yani siİn dedikleriniz çok telekkürler bu arada
https://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIsle...giSorgula.aspx
Buradan numara ya da plakanizla sorgulayin yeni bu hafta olduysa onumuzdeki haftaya kadar sonuclanir takip edin. O serefsizin 10/10 kusurlu bulunmasi lazim oyle olmazsa gene takip edip itiraz edin.
-
Çok teşekkürler olay daha çok taze 6 - 7 saat geçti daha üstünden burdan takip ediceğim umarım herşey eskisi gibi olur tez zamanda kavuşurum motoruma bu arkadaşta gerekli cezai işleme çarptırılır şu güzelim güneşli haftasonunda beni baya zevklerimden mahrum etti
-
Sj's nin dediği gibi masrafı kesinlikle karşı taraf Karşılar bu arada o motorun sahibi bu forumda ise ona iyi bi sövdüğümü bilsin
-
ziraatın kamera kaydına ulaşabilirseniz, tutaknakla kalmaz dava bile açabilirsiniz.
-
Pazartesi denicem şansımı ama bana vermezler sanırım
-
ziraat bankası devlet bankası olduğu için bir şansınız bulunmakta. güvenlikle görüşüp şu şu saatlerin kaydını almak istiyorum dava açacağım derseniz size yardımcı olacaktır. özel şirket olmuş olsa bir ihtimal daha düşüktü ama devlet olunca verme ihtimali yüksek. bol şans inşallah cebinizden 5 kuruş çıkmadan karşıda ki tabiri caizse "hayvandan" alabildiğinizi alırsınız.
-
13 Aralık 2014, 11:54
sizin sigortanızın dahil olması daha iyi. sigorta şirketi size hasarı ödeyip oturmuyor, sizinle hasar konusunu hallettikten sonra telefon masrafına kadar hesaplayıp karşı taraftan alıyorlar merak etmeyin... düşürenin başka bir motorcu olması vahim. geçmiş olsun.
-
13 Aralık 2014, 12:19
Pazartesi ilk işim ziraat bankasına gitmek olucak ozaman atilla kardeşim sonrada trafik şube. Az önce sigorta şirketimi aradım malesef karşı tarafın sigorta bilgileriyle halletmeniz gerekicek dedi sıkıntılarınızı trafik şube onun poliçe bilgilerine ulaşabilir dedi. Karşı tarafın sigortasız olma ihtimalinden korkmaya başladım şimdi birde trafik şube gerçekten bu olayın peşine düşermi yoksa kardeşim adamı bul tutanak tutun mu der bana ?
-
13 Aralık 2014, 12:29
Geçmiş olsun tahmini hasar ne kadar?
-
13 Aralık 2014, 13:16
Saolun 1.5 2 milyar arası çıkar diyorum çünkü lokal boyayı kabul etmek istemiyorum
-
13 Aralık 2014, 13:24
egekrgz adlı üyeden alıntı
Saolun 1.5 2 milyar arası çıkar diyorum çünkü lokal boyayı kabul etmek istemiyorum
Bu arada kesinlikle motoru yaptirmayin sigorta eksper gormeden Insallah onun sigortasi vardir yoksa kistirip zorla elden almak gerekebilir o parayi :p Baska yolu yok cunku..
-
13 Aralık 2014, 13:27
İstesemde elden gelmez zaten dostum kenarda bira birikmişim var ama zincir teker için duruyo o paralar sadece bu hafta sonu hava çok güzel sağ dikizimi japonla yapıştırsam buna bişey olmamış demez heralde eksper
-
13 Aralık 2014, 15:28
-
13 Aralık 2014, 17:32
Geçmiş olsun, dert etmeyin tutanak tutulduysa. Ben de başlığı okuyunca üzerine çıkmışlar düşürüp bırakmışlar sandım, arkadaş başka motosikletle nasıl çarpılabilir park manevrası yaparken . Çarpana da helal olsun, nasıl bir motorcuysa artık, numarasını bırakmayı geçtim devirdiği motosikleti kaldırma zahmetinde bile bulunmamış...
-
13 Aralık 2014, 17:45
karşı tarafın sigortasını bulmanız gerekmez,tutanak var elinizde hiç korkmayın,sizin kendi sigortanız hasarı karşılar sonra masrafı öbür tarafın sigortasından tahsil eder.sizin sigortanızın hasarsızlığı bozulmaz.geçmiş olsun.
-
13 Aralık 2014, 18:08
Bugün sigortacımı aradım işte bizle alakanız yok diyolar polisten karşı tarafın sigorta bilgilerini alcaksın dediler karşı tarafın eksperi gelir dediler dostum. Benim sigortam bana hiç bi şekilde yardımda bulunmucakmış yani
-
13 Aralık 2014, 20:21
Öncelikle geçmiş olsun.Bankadan kamera kayıtlarını almak için artık karakol yada savcılıkdan yazılı belgeyle talep ediliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)