Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Araç sigortası

REKLAM ALANI

Köşede duran bir motosikletim vardı ben bunu toplayayım cafe racer yapayım dedim fakat sigorta bitiş tarihi 2008 1700 tl sigorta cıkıyor ceza bunun için yapabiliceğim birşey yokmu? kullanmadıgım halde ödeyecekmıyım?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egekrgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    Farklı şirketleri denedinizmi hdi ye sorun isterseniz bide

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet odeyeceksiniz hatta firsatiniz varken taksitlendirme sansindan yararlanin 31 Araliga kadar. Hatta bi saniye vergisini kontrol ettiniz mi? Hic bakmadiysaniz kesin vergi de gomerler. Benim basima geldi. Onu da yapilandirin bir kol da ordan girdiyse.

DARKSTAR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x K13- BMW 1200 GS 2008
    Sigortalar gün esaslıdır sigorta primi yüksek çıkan araçlar için hem gecikmeden hemde hasar varsa ondan kurtulmanın yolu aracı tanıdığa satmaktır ve hem hasar hemde gecikme sıfırlanır, ama siz de muayene de yoktur bu sefer muayene yapmadan aracı satamazsınız bunun içinde sigorta yapmalısınız.. ama bunları yapıp 1700 lira verseniz bile muayeneyi yaptırır satarsan sigortadan paranı geri alırsın kesileceği sadece 30-40- tl para olur alan kişi de sıfırdan sigorta kestirir ha bir de arkadaşın dediği gibi vergi borcu varsa onu da ödemen lazım. Attığın taş ürküttüğün kuşa değer mi değmez mi sen karar ver..

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet odeyeceksiniz hatta firsatiniz varken taksitlendirme sansindan yararlanin 31 Araliga kadar. Hatta bi saniye vergisini kontrol ettiniz mi? Hic bakmadiysaniz kesin vergi de gomerler. Benim basima geldi. Onu da yapilandirin bir kol da ordan girdiyse.
    aynen sj's haklı hazır af çıkmışken hemen başvurun hiç değilse faizden yırtar, taksitle ödersiniz...

Allahtan vergi borcum yok son ödemesini 2 ay önce yaptım.Gecikmesiyle beraber 132 tl de muayne borcu çıktı onada tamam.DARKSTAR54 hocam 945 tl en düşük fiyat aldım cezasıyla beraber şuan motor kuzenimin üstüne ben bu parayı ödesem.Ondan sonra muayneye soksam geçtikten sonra kendi üstüme satışını versem motorun.kuzenim sigortadan nasıl para isteyecek eminmisiniz geri ödeme yaptıklarına.

git sigortacıya 1700 e yaptır sonra trafik şubeden geçici trafik tescil belgesi al o belge ile notere bi yakınınla git onun üstüne geçir sonra sigortacıya gidip 1700ü geri al 30 tl falan keser sonra yakının trafik sigortası yaptırsın borç gidiyor

fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Ayni durum benim virago 250 motorum icin de gecerliydi 5-6 senedir trafik sigortasi yoktu. Birkac ay once yaptirdim. 150 TL civari tuttu.
    Bildigim kadariyla ceza degil de sigorta yaptirmazsaniz indirimi kaybediyorsunuz sadece, o da %20 gibi bir orandi sanirim.

bahsettıgınız muayne olabilirmi acaba çok uygun geldi de?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)