Arkadaşlar shark speed r texas kırmızı modelini aldım hayırlısıyla ama hicbiyerde renkli vizor bulamadım türk sitelerinde bildiğiniz bir site yada yer var mi temin edebileceğim
Arkadaşlar shark speed r texas kırmızı modelini aldım hayırlısıyla ama hicbiyerde renkli vizor bulamadım türk sitelerinde bildiğiniz bir site yada yer var mi temin edebileceğim
orjınal vizörün üzerine reklamci veya stickercılerde kaplata bilrsin sanırım ama ne kadar sağlıklı olur bilemem :/
veya ebaydan siparis verebilirsin sağlıklı bir satiş sitesi http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_kw...+r+speed+visor
Peki bu ebaydan alirken orda yazan fiyat dışında extra gümrük falan bişi ödüyormuyuz ??
Eğer 75 euro üzeri ise gümrük kanunlarına göre vergi ödemeniz lazım ama fatura fiyatını az gösterip bunu aşabilirsiniz(bu bir ihtimal kesinliği yok),diğeri ise 75 euro dan fazla bile olsa bazen gümrükten direkt gümrükten geçebiliyor.En son ihtimal ise gümrüğe takılması bunda ise %18 vergisini ödeyip eşyanızı alabiliyorsunuz.
Bende Race-R için istiyorum ama kışın sıkıntı olur diye yazı bekliyorum
Anes motor halkalı şubede en son vardı oraya bir sorunuz.
Kaskı getirip satmasını bilen vizörünü de parçasını da getirmeyi bilse böyle uğraşmaya gerek olmaz.
Kaskı getirip satmasını bilen vizörünü de parçasını da getirmeyi bilse böyle uğraşmaya gerek olmaz.
Siz cevap yazmadan önce benim yazdığımı anlayabilseniz keşke. Altını çizdim sanırım anlaşılır artık.
(scorpion kaskımın gold vizörünü motomax de bulamadığımdan yurt dışından getirttim, kızgınım bu kaskın parçalarını getirmeyenlere)
Efeler Diyarı EDREMİT
Anes motorun sitesinde yok gidip bakma firsatim olmadı mağazalarına ama internet sitelerinde yok malesef
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)