İstanbul'da trafiğe çıkacaklar dikkat
Reklamlar
-
Arkadaşlar selam,
Beşiktaş'tan çıkıp az önce eve (Baltalimanı) geldim. Ortaköy ile Bebek arasında öyle bir rüzgar vardı ki 190 kilo motor + 90 kilo ben toplamda 280 kiloyu kuru yaprak gibi savuruyordu valla. Eğer trafiğe çıkmadan önce bu yazıyı okuyorsanız lütfen dikkatli ve hazırlıklı olun.
Reklamlar
-
Aynen hocam bende Kozyatağından-Beşiktaşa gittim yarım saat kadar durdum yarım saat önce eve geldim Köprüden geçerken gidonu tutmakta zorlandım çok kuvvetli bir rüzgar var.
-
Allah yoldakilerin yardımcısı olsun. Ben altı üstü sahil yolunda o şekilde savrulduysam eğer, insanlar köprüde neler çekiyor allah bilir...
-
ben bugün köprüden geçerken durup motoru itsem mi diye düşündüm
-
Boyle havalarda motor yerine araba veya toplu taşıma en guvenlisi tabi ekmeğini tastan cikaranlara allah yardımcı olsun..
-
Ben 2 - 2.5 ay önce bir konu açmıştım yine hava böyleydi. Köprüde ve maslakta yaprak gibi savruluyordum ne korkmuştum
Bu arada yerlerde çok kötü işe gelirken otobüste kaza yaptık, metrobüse yürürkende 2 araç kazası gördüm.
-
köprüde de çok fena rüzgar vardı 2 saat önce.. koca minibüs şerit değiştirecekti...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Şu an durumlar nedir acaba?
-
Hava iyi rüzgar azdı sabah (beylikdüzü bakırköy arasından bahsediyorum)
-
13 Aralık 2014, 13:27
Teşekkrüler. Poseidona göre de rüzgar kesiliyor bugün..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)