TVS APACHE RTR 150 İÇİN EGZOZ ÖNERİSİ.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar abiler ben tvs apache sahibiyim fakat trafikte apaçi gibi bir egzozum olmadığı için fark edilmediğimi fark ettim ve yaşım 18 yaş gereği ruhta böyle ses felan istiyor ister istemez. Evet sorum şu bütce 250 300 tl arası tiger düşünüyodum tigerlera haddinden fazla para istiyolar önerebilceğiniz bi egzoz veya satan varmı düz boru gibi bağırmasını apaçiler gibi ortalıgı yıkmasını istemiyorum hafiften tatlı bi ses olsun susturucu takar sürerim İSTANBULda oturuyorum genellikle sorduğum kişiler şirinevlerde bulursun diyolar ama ben yinede bir forumda araştırmak istedim önerileriniz nelerdir ?
NOT:Ekipmanım tam kask dizlik mont vs. ve yeni kanundan egzozlara ceza kesildiğinden haberim var.
Reklamlar
-
-
İzmir Tire'den usta var fakat tek silindire egzoz parası vermek benim hiç içimden gelmiyor
-
baskan ben bu adamla konuştum halil avcrommu ne öyle birşey adı o egzozu sanki beleşe istiyomuşum gibi konusuyor bi tripler felan parasını veripte alıcaz o yüzden daha mesaj felan atmıyorum egzoz bakmaya devam
-
en ıyısı orjınal olan valla ben bulsam daha sessızını alırdım
-
ama fark edilmiyorsun öylede birşey var tabi
-
efegfb1907a adlı üyeden alıntı
ama fark edilmiyorsun öylede birşey var tabi
o durumda sıkıntılı, kulaç tıkacı kullanacaksın keseceksin egzozu börüm börüm bağırsın
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
o durumda sıkıntılı, kulaç tıkacı kullanacaksın keseceksin egzozu börüm börüm bağırsın
öyle ama onada ceza uyguluyolar işte.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
önerisi olan yokmu ?
-
Selamun aleyküm.
Ben Shark Performans egzosu takmıştım internet piyasası 100 TL küsüratında.
-Ben aldım taktırdım gayette sakin kullanıyordum gazı köklemiyordum aynı zamanda 7-8 Bin devri geçmiyordum sonrasında bir gün 2.viteste 30 km hızla sakin sakin giderken trafikte bir an gaz açar açmaz sibop kesti.
Silindir piston atıldı birde sibop silindir üst kapağı parçalamış birde o değişti.
1.000 TL'ye yekın masraf yaptım işçilikle beraber.
Forumda tanıdığım 3 kişi daha var onlarda egzostan motorları kitlediği için orjinal egzosa geri dönmüş bende orjinal egzosa geri döndüm ve şuan 9.000 kmde olan motorumu satamıyorum alıcı yok.Bence yazık günah tavsiye etmiyorum.
-
13 Aralık 2014, 00:19
TurkishPower adlı üyeden alıntı
Selamun aleyküm.
-Ben aldım taktırdım gayette sakin kullanıyordum gazı köklemiyordum aynı zamanda 7-8 Bin devri geçmiyordum sonrasında bir gün 2.viteste 30 km hızla sakin sakin giderken trafikte bir an gaz açar açmaz sibop kesti.
Silindir piston atıldı birde sibop silindir üst kapağı parçalamış birde o değişti.
Forumda tanıdığım 3 kişi daha var onlarda egzostan motorları kitlediği için orjinal egzosa geri dönmüş bende orjinal egzosa geri döndüm ve şuan 9.000 kmde olan motorumu satamıyorum alıcı yok.Bence yazık günah tavsiye etmiyorum.
250cc altı motosikletlerde-eksoz gürültüden ve para israfından başka bir şey değil...
-
13 Aralık 2014, 00:45
TurkishPower adlı üyeden alıntı
Selamun aleyküm.
sesi duymak için çok sıkıştırırsan elbet eline alırsın doğrudur dediğin ama o kadar sıkıştırmıcam sağol söylediklerin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
250cc altı motosikletlerde-eksoz gürültüden ve para israfından başka bir şey değil...
dediğin doğru olabilir fakat zevk meselesi biz öyle apaçi gibi düz boru koyup veya egzozu kesip gazlamıcaz
-
13 Aralık 2014, 00:56
ben mondıal de shark kullanıyorum sahıbındende ya da baska sıtelerde bulabılırsın apache yakından takıp ettıgım ve almayı dusundugum bı motor sana tavsıyem ılk katalızoru ıptal ettırmen orjınal egsozla devam etmen kat ıptal edılınce sesı bıraz daha artıyo kat ıptalını dusunmezsen shark al shark takılırken kat.ıptal ettırme benım dusuncem kat ıptal edılmezse sıbob kesmez
-
13 Aralık 2014, 04:40
t.madde adlı üyeden alıntı
ben mondıal de shark kullanıyorum sahıbındende ya da baska sıtelerde bulabılırsın apache yakından takıp ettıgım ve almayı dusundugum bı motor sana tavsıyem ılk katalızoru ıptal ettırmen orjınal egsozla devam etmen kat ıptal edılınce sesı bıraz daha artıyo kat ıptalını dusunmezsen shark al shark takılırken kat.ıptal ettırme benım dusuncem kat ıptal edılmezse sıbob kesmez
baskan sağolasın tavsiyen için ama çin malı egzoz düşünmüyorum kullananlar hiç memnun değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)