Artık Islanmıyorum,İçeri buyrun ....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bot mükemmel görünüyor sadelik herşeydir tam benlik, ancak online mağazada tükenmiş sanırım , bir linki varmıdır?
Geçen gün sağanak yağışta sürüş yapmam gerekti , tulumu çektim eldiven, bot aynı yarım bot ancak deri, sonuç felaket, eldive ve bot hariç heryer kuru, bi,lhassa botun çuvallamasına şaşırdım, hülasa bu bottan edinmem gerek, bilgi için teşekkür ederim.
-
Benim ayakkabı numaram 43,
internetteki yorumlar 1 numara büyüğünü alın dediler fakat ben direkt decathlondan denedim 43 numara oldu.
bu da linki,
http://www.decathlon.com.tr/iniut-no...d_8180324.html
-
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Eyvallah, ancak net mağazasında sadece 39-40-46 bedenler mevcut imiş , Adana-Mersin, olmadı Angara'da yiğenlere bu işi havale edeyim.
-
Aynı botlardan hali hazırda kullanıyorum. Son derece memnunum. Yalnız ben motorda kullanmıyorum. Çünkü botun arka kısmında "hedik" takılması için bir çıkıntı var. Aynı zamanda ayakkabıyı ayağa oturtmak için çekmeye yarayan bir parça var (resimlerde görünüyor). O parça motorumdaki pedalların üzerindeki bileğe denk gelen parçaya takılmıştı bir kaç kere. Belki tehlikeli olabilir. Yada kesebilirsiniz çünkü sadece görüntü, başka bir işe yaramıyor.
Botun su geçirmezliği 10 numara. Çok da rahat. Bileği güzel kavrıyor ama bir motor botu kadar korumalı değil. Dikkate alınırsa iyi olur.
Saygılar.
-
Merhaba,
Botunuza bayıldım,bayan modeli yokmuş ama paçalar ıslanmış,botun içine sokardım ben olsam paçaları
Güle güle kullanın
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Botunuza bayıldım,bayan modeli yokmuş ama
paçalar ıslanmış,botun içine sokardım ben olsam paçaları
Güle güle kullanın
Eşimde var bayan modeli. Hatta hem siyahı hem beyazı var( yetmedi tabi tek rengi bayan olduğu için)
...ADAMLIK, CİNSİYETLE DEĞİL ŞAHSİYETLE ALAKALIDIR...
-
Merhaba,
Botu ben de takip ediyorum bayadır.
Mest ile giymek zor olur mu sizce?
-
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Eşimde var bayan modeli. Hatta hem siyahı hem beyazı var( yetmedi tabi tek rengi bayan olduğu için)
Tesekkür ederim haberdar ettiğiniz için, az önce araştırdım nette bulamadım. Yine aynı sitede mi var, ben oraya baktım ama
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
12 Aralık 2014, 16:34
Öncelikle yaptığınız bilgilendirme için çok teşekkürler şimdi ilk sorum şu botu tam olarak nereden aldınız fiyat internetteki ile aynı mıydı hemen almayı düşünüyorum da. Bir de bot yaklaşık ne kadar süre yağmura maruz kaldı ?
-
12 Aralık 2014, 17:03
Harika benimde işime yarar.
-
12 Aralık 2014, 17:12
Botun markası Quechua, kullanılan teknoloji novadry; bilginize.
-
12 Aralık 2014, 17:15
Hevesinizi kırmak istemem fakat bu tür botlar özelliklerini yitirdiklerinde uzun süre suya dayanamzalar,suyu emmeye başlarlar
Yürüyüşiçin ideal olabilir fakat motorda fazla dayanamazlar
Alt yağmurluğunuzun en ucuna, ayağınızı ayakkabıyla beraber alttan kavrayacak bir parmak genişliğinde lastik diktirin
Yağmurluğunuzu giydiğinizde bu lastiği ayakkabınızın altına geçirin,böylece oturuş pozisyonundan dolayı yağmurluk yukarı kaymayacaktır
Scoyco takım yağmurluk kullanıyorum,bu aparat çıtçıtlı olarak pantolonun paçalarında bulunmakta,rüzgarın içeriye girmesinide engelliyor
-
12 Aralık 2014, 17:17
Motosiklet botunun en önemli özelliği su geçirmez olması ve sıcak tutması değildir. Kazada ayağı koruma gibi özelliği de vardır ve en önemlisi budur.
Şu bot harikaymış, tam istediğim gibi muhabbetinden bence vaz geçin
-
12 Aralık 2014, 22:39
bot fiyat olarak da iyiymiş.
-
12 Aralık 2014, 23:51
Decathlon da çok güzel ürünler var fiyatları da çok uygun, bende su geçirmez bir mont ve bot alıp ıslanma derdinden kurtulmayı düşünüyorum
-
13 Aralık 2014, 00:53
Moderatör
-
13 Aralık 2014, 01:18
Ben de 2 gündür yağmurda kullandım. Prosev alt yağmurluk 10 numara damla geçirmiyor. Ağ kısmı takviyeli. Ixon kışlık montum da su geçirmiyor tek sıkıntı eldiven. Deri eldivenler su geçiriyor. Goretex olanlar da çok pahalı. Elcik koruma mı alsam acaba diye düşünüyorum onlarda çok kurye işi ama.
-
13 Aralık 2014, 01:24
Ayaklarinizin rende gibi olmasini istemiyorsaniz korumali bot giyin ustune ayakkabi yagmurlugu giyin..
Uzaktan bir yakinimizin kizi korumasiz ayakkabi ile kazaya karismis doner kavsakta arac yandan vurmus.. babasi kizimin ayagi yandan tabani ile ayagi boydan boya ekmek gibi birbirinden ayrilmisti demisti..
-
13 Aralık 2014, 01:27
Aynı botu hali hazırda ben de kullanıyorum. Zeytinburnu bölgesinde çok fazla sulara girmeme rağmen herhangi bir ıslanma yaşamadım. Tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)