Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ehliyet

REKLAM ALANI

Motosikleti
    TVS Apache 150 Hyper Edge 2014
    Merhaba arkadaşlar bugün ehliyette ilk dersimizi işledik, teorik sınavları inş geçerim.Sormak istediğim şu; debriyajlı 100 cc bi cup ilr eğitim alacağım.Bu eğitim sonrasında tvs apache almayı düşünüyorum.Cupdan tvsye geçerken ne gibi zorluk çekerim? Cup debriyajlı manuel bu arada.. Teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

olmaz birşey geçişte sayılmaz. Debriyajli xub dedigin motoru kullanmak cok kolay sinavda da sikinti yasamazsin debriyaji falan cok hafif.

Motosikleti
    henüz yok
    Fazla zorluk çekmezsin diye düşünüyorum ama sana kalmış bişey fazla alıştırma yap bu meret kağıt üzerinde öğrenilmiyo maalesef imkânın varsa boş arazide çayırda bayırda bol bol sür yoksa bildiklerini pekiştir aman ha benim gibi sandalye üzerinde pratik yapmaya kalkma deli damgası yersin

Motosikleti
    Ahahaha nie öyle bişi yaptın? :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------

Tvs de pişicem o kesin...

AydınOğlu09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Alıntı Erem Orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bugün ehliyette ilk dersimizi işledik, teorik sınavları inş geçerim.Sormak istediğim şu; debriyajlı 100 cc bi cup ilr eğitim alacağım.Bu eğitim sonrasında tvs apache almayı düşünüyorum.Cupdan tvsye geçerken ne gibi zorluk çekerim? Cup debriyajlı manuel bu arada.. Teşekkür ederim
    Teorik sınav çok kolay. 1 gün bile kurs derslerine gitmedim kitaptan çalıştım, 88 puan alarak geçtim. Haziran'da girmiştim. birde eski çıkan sorulara çalış yeter.

Motosikleti
    Helal olsun valla

Motosikleti
    BMW F650GS 2007
    tvs apache'yi beğenmeyen bir kitle var bu forumda , çok titriyormuş.

Altın Elbiseli Adam Tvs Apache İncelemesi

alternatifleri araştırmanızı tavsiye ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)