motorla ilk kaza tecrübem
Reklamlar
-
13 Aralık 2014, 16:32
Merhaba,
Geçmiş olsun.
Yazılanları okudum,bu yüzden benzin istastonu giriş çıkışlarına yakın daha dikkat ediyorum,benzinliğe girerken,sağ-sol kontrolunu iyi yapmaya gayret ediyorum,zira bazı araç sürücüleri motorlardan daha hızlı olabileceklerini düşünüyor olmalılar.
Reklamlar
-
13 Aralık 2014, 16:33
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Arkadasim cok gecmis olsun, daha dikkatli surmelisin, benim dikkatimi ceken o kadar kornaya bastim kismi oldu, birseyleri yanlis yapmissin dostum... boyundan mr cektirdinmi? uzun vadede problemler cikabilir dikkat..
o kadar kornaya bastımdan kastım aslında aralıksız uzun bir şekilde bastım olarak yazmalıydım. yani adamla aramızda yaklaşık 20 metre filan mesafe var. adam ilk başta bir durdu gördü sandım devam ettim ancak sığır birden önüme daldı yaklaşık 10 metre mesafe kala bende frene dokundum ancak arka teker kitlendi ve kaydı. röntgen çekildi hem boyundan hemde kalçadan ancak birşey çıkmadı. hala acısını çekiyorum. bu arada benim hızım 60 km'ye yakındı.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
13 Aralık 2014, 16:52
Rontgen yetmez MR ceksrlerm8s keske , kafani tutamayacak sekilde bas donmesi ciddi bir durum
-
13 Aralık 2014, 17:06
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Rontgen yetmez MR ceksrlerm8s keske , kafani tutamayacak sekilde bas donmesi ciddi bir durum
Aynen, katılıyorum
-
14 Aralık 2014, 23:03
vallahi sadece röntgen çekildi gerçi baş dönmem ambulans gelene kadar geçmişti toparlanıp yolun kenarına geçmiştim ambulans geldiğinde.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)