KYK bursu alan arkadas var mi
Reklamlar
-
Ailemizin birikimi sicili en temiz ve borcsuz olan en oldugum icin benim hesapta duruyor. Ustumde kredi karti da var. Seneye kyk odemeli bursuna basvurucam bi sikinti cikar mi. Hesaplarinizi kontrol edip mi veriyorlar. Alan arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Bir de miktar nedir aylik
Reklamlar
-
Ben de bu sene başvurdum sonuçlarını bekliyorum. Hiç belli olmaz sağları solları, babası olmayan, annesi emekli insanlara çıkmıyor babasının eczanesi olan insanlara çıkıyor. Sanırım ihtiyaçtan çok bir de devlete en çok para verene bakıyorlar. Etrafımda örneği çok var çünkü.
Banka olayına gelince, şahsen benim hiçbir fikrim yok. Benim de İş Bankası'ndan kredi kartım var 300TL limitli. Ama bunun dışında her şey bana kredi, hatta burs verilmesine uygun. Sonuçlar açıklansın göreceğiz.
-
Ödemeli burs değil o kredi Devletin sana taksit taksit verdiği, sonra da çatır çatır geri aldığı bir para yani.
O yüzden talep eden herkese çıkıyor.
Yerken çok güzel geliyor. Hatta paranın yatacağı gece saat 12'den sonra ATM önünde kuyruk oluyor
Yalnız geri ödemesi evlat acısı gibi koyuyor, bin pişman oluyorsun aldığına alacağına, benden söylemesi.
Çok çok ihtiyacın yoksa bulaşma derim
-
Benim kız arkadaşımda alıyor isteyen nerdeyse herkese geri ödemeli oldugundan veriyorlar merak etme
-
Krediye bulaşma derim. Gerçekten maddi durum çok kötü ise al çünkü o aldığın para okul bitince zınk diye is olmuyor ve bi yerde borç gözüne batıp duruyor. BenM burs krediye dönmüştü ve mecburdm almaya keşke hiç almasaydım diye 1000 kere söylemişmdr.
-
-
Ben başvurmuştum hala da alıyorum ama burs-kredi arasındaki farkı gözden kaçırmayın. İşin sonunda devlet bize kaçıracak çünkü
Yazmayı unutmuşum, aylık miktar 300 TL ve zam kararı verildiği zaman sorgusuz sualsiz zam yapılıyor (bunu okuyup da sevinecek arkadaşlara: yapılan zam, toplam borca da etki ediyor)
-
2005-2009 arasında aldım. geçen ay geri ödemek için taksitlendirdim aylık 750 tl den 12 ay 9000 lira şimdi nerden aldım ben bunu diyorum. ödermiyiz öderiz artık...
-
Arkadaşların dediğin gibi 'yiyecek lokmanız yoksa' başvurun.
Bende başvurmuştum, hiçte ihtiyacım yokken. Ayın 7 sinde para yatardı, 8 i yarısına benzin alır, diğer yarısını da akşam yerdim. 9 una 1 kuruş kalmazdı. O zamanlar ne olacak ödenir derdim ve yemesi güzel gelirdi.
Ama okul bitince, hemende iş hayatına atılmadıysan o parayı faiziyle ödemek o kadar koyuyor ki, anlayamazsınız
-
11 Aralık 2014, 22:00
Beyler bayanlar herkes mi yanlış biliyor ben mi? Okuldan mezun olduktan sonra zaten devlet 2 yıl istemiyor diye biliyorum ben. He bir de not, anneniz babanız ayrıysa geri ödemesi yarıya düşüyor, 10 aldıysan 5 ödüyorsun.
-
11 Aralık 2014, 22:38
-
11 Aralık 2014, 23:14
Bu burs olayı iyide bide şu burslar tam gerçek ihtiyacı olan kişilere çıksa gam yemem gerçekten 2-3 kişide denk geldim maddi durumları çok iyi olduğu halde hatta çocuğun altında 26 bin liralık araba olmasına rağmen burs alıyor
Bu arada bende başvurdum burs çıkmayacağı malum zaten çıkmasın o kadar çok ihtiyacı olan var ki ben kredimi alır çatır çatır yer paşa paşa da öderim
-
11 Aralık 2014, 23:44
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Bu burs olayı iyide bide şu burslar tam gerçek ihtiyacı olan kişilere çıksa gam yemem gerçekten 2-3 kişide denk geldim maddi durumları çok iyi olduğu halde hatta çocuğun altında 26 bin liralık araba olmasına rağmen burs alıyor
Bu arada bende başvurdum burs çıkmayacağı malum zaten çıkmasın o kadar çok ihtiyacı olan var ki ben kredimi alır çatır çatır yer paşa paşa da öderim
bir tanıdığım kredi almıştı, öğretmenlik okudu atamada durdu paşa paşa ödenmiyor mahkemeye çıkacaktı sonra borç vs ödediler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)