Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır günde minimum 10 maksimum 14 totalde 12 saat ayda 900TL maaş ile sigortasız ve haftalık 40TL'lik benzin alarak bir nakliye firmasında çalışıyorum baslarda göz yumdum zamanla sigorta falan olur diye düşündüm zam olur dedim ve isler yoğunlaştı iyice 3 aydır hemen her gün 14 saat çalışıyorum artik insan olduğumu unuttum son iki haftadır sağlık sorunları yaşıyorum sigorta için dun tekrar konuştum bugün aradım sağ gozum görme yetisini tamamen kaybetti doktora gitmem lazim şirketin doktoru baksın olmadı sevk eder dedim sigortan olmadığı için çalışanımız olarak görünmüyorsun sigorta isini halledelim onay alirsam sigortanı yaparim muayene olursun dedi ben görmüyorum abi su an dedim o zaman isi birakacan doktora gidecen gibisinden laflar etti tamam abi öğle arasında gelir görüşürüz dedim. İstifa edecek evde oturmaktan iyidir diye düşünüyordum ama tavuk gibi yoluyorlar insanların emeğini evrak isi yapıyorum ve bu ise benden başka katlanacak birini tanımıyorum ipler koptu. Sizin fikriniz nedir