En yakışıklı olan çözümü bulmussunuz.
yavv konuyu açan kişi yorum yapmamış miilet bir birine girmiş
yazıyı okurmusun bılmem ama dırek ıstıfa et motorcusun bı cok yerde ıs bulursun ızmırde olsaydın gunluk 10 saat 1100 maas artı paket basına 50 kr prım artı sıgorta ıs ayarlardım domınos ya da burger kıng gb restoranlara fılan basvur hem daha ıyı kosullarda calısırsın hem sıgortan olur maasında daha ıyı olur
Hayırlısı olsun. Gözünüz ne durumda? Umarım iyidir.
Gözüm iyi durumda bir sorun yok çok şükür. Teşekkürler
Bir süre tutuldu daha sonrasında çalışma saatleri uzatıldı maaş aynı zam falan yok resmen yaşamayı unutmuştum robot gibiydim bu defa sessiz sedasız iş aradım bugün yaptığım iş görüşmesinden yarın gel sigorta girişini yapalım başla yanıtını alınca istifa mı verdim. Hakkımızda hayırlısı İnşallah.
hayırlısı olsun,kanıtın varsa yenilen hakkını eski işyerinden ara cezalarını bulsunlar...
önce İŞKUR a "sigortasız işçi çalıştırıldığına" dair şikayette bulun,
akabinde Maliye Bakanlığına "sigortasız işçi çalıştırıldığına dair" yine ihbarda bulun zira sigortasız işçi çalıştırmak devleti vergi kaybına sebeptir
bunları belirtirken seni düşünmeyeni sen hiç düşünme MAAŞ + AGİ mi vermediler diye de ayrıca dava aç ama mümkünse elinde kanıt olsun.
eğer kanıtın olursa kati surette kazanırsın
Sigortamı yaptılar da çalışma saatleri fazlaydı ve fazla olmasına rağmen mesai veya maaşa zam yoktu çalıştığım yer evimden 40 km uzaklıkta ve hergün git gel 80 km yapıyordum benzin ücretini kendim karşılıyordum benzin veriyorlardı sonradan caydılar bende en fazla 1 ay dayanabildim şikayetlerim karşılıksız kaldı bende gereğini yaptım.
ALO 170
Burayı arıyorsun kayıt dışı işçi çalıştırılfdığını hala sigortalanmadığını ihbar ediyorsun. bu kadar basit.
En azından senden sonra gelenlere belki faydan olur.
il çalışma müdürlüğüne şikayette bulunun yarım saatinizi almaz en azından haklarınınızı alır çıkarsınız. Böyle şerefsizlere acımayın.
mobbing konusu hakkında biraz daha bilgi verirsen iyi olur. Ben yıllık izin konusunda bimer üzerinden şikayet ettim zorla yıllık izinler satın alınıyor izine çıkartmıyorlar diye biraz geçde olsa firmaya bi ceza kesilmiş ne yapıldı bilmiyor. Yasalar çerçevesinde hakkımızı arıyalım Modern köleliğe hayır.
şikayet ederken veya dava açarken şahit de arıyorlar.
işsizliği fırsata çevirip bu kadar düşük ücretlere işçi çalıştıranlara lanet olsun.
geçmiş olsun kurtulmuşsunuz o yerden.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)