bulundugume yerde arabadan cok motor var polısın hepsını dururacak halı yok
bulundugume yerde arabadan cok motor var polısın hepsını dururacak halı yok
ktm bana en uygun modelı hangısı olur
sen boşver motor falan alma. o kadar tavsıye verdıgıme pişman ettin beni önce ehlıyetını al sonra al motorunu bın paşa paşa. ayrıcada ktm ye bınmek öle göt falan istemez yani ktm de motor sonucta uçak değil. ktm sadece pahalıdır servısı yedek parcası pahalıdır tek dezavantajı bu. ben cok ınsan tanıyorum ktm duke 200 ile başlayan hatta bir kaçınada vesile ben oldum :D japonlara laf etmıyorum ama cross falan dedın ktm nın tadı başkadır.
duke cross bolumune gırıyo mı kı
tm anladım tavsiyelriniz için tesekkur ederım herkese
EHLİYETİ YOKMUŞ BULUNDUĞU YERDE POLİS ÇEVİRMİYO DİYE ALMİCAKMIŞ BEYLER
YÜKLENİN!!!
Yoksa senin ehliyet alma gibi bi niyetin yok. git ehliyetini al öyle motor al. defalarca anlatıldı bu mevzular. kazaya karıştığında hayatın biter diyen aydınoğlu dostumun demek istediği şeyi söyleyeim ölümlü trafik kazası olmasa bile cezaevine girebilirsin. şöyle billurlu birine çarparsan. ha senin benim bizim gibi arkadaşlar da cezaevine öyle çok kötü değildir ya sanıyor ya.. başına gelmeyen bilemez. git al ehliyetini efendi gibi kullan. yok babam beni dağa götürcek arabayla römorkla dağda römorktan indircem trafiğe kapalı yerde enduro yapcam falan diyosan o trafik kazası olmaz zaten. yapabilirsin izmirde 8 10 yaşında çocuklar piste girip hoplayıp zıplıyo merak etme. ama trafiğe çıkmak başlı başına bi düzen gerekiyor.
kardeş adam gibi eğitim+ehliyet al sonra karar verirsin
Direk yamaha wr125 yada ktm 125 boşver çini ufağı
Ehliyet alıp rahat rahat gezmek varken böyle şeylere gerek ben aldım ehliyetimi polislerdende kaçmıyorum rahat rahat geziyorum
Birde ehliyetten kaçarken 3.000 ceza yediğinde gözlerin fal taşı gibi açılacak işte o zaman kim g.t oluyormuş görecen ,,,,,,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)