Seneye alıcağım motoru kararlaştırdım,3.500 bütçem var.Scoter ile baslamak istiyordum yoksa daha çok seçenek var.Birazda yakısıklı scooter olsun istedim.Nasıl değerlindiriyorsunuz ?
Seneye alıcağım motoru kararlaştırdım,3.500 bütçem var.Scoter ile baslamak istiyordum yoksa daha çok seçenek var.Birazda yakısıklı scooter olsun istedim.Nasıl değerlindiriyorsunuz ?
ne yakışıklı bir şeymiş bu ya, şehir içi her yere de fıdıllanır bunla
iyi fikir ucuz al üzülme.
Yakıtı dışında kaliteli bir alet.
bence alinir cokta guzelmis
resmini koyduğun motor yeni fiddle 3. 5500tl gibi fiyatla satışa sunulacak yeni yılda. 3500 tl bütçe ile 1 yaşında eli yüzü düzgün bir fiddle bulursunuz diye düşünüyorum. Kullananlar hep memnun. Zevkinize kalmış bişey ama siyah jantlı beyaz renkli fiddle lar çok hoş geliyor gözüme. Koltuğu siyah ve beyaz dikişleri var sanırım. fiddle s olarak geçiyor sanırım bahsettiğim hali.
Gayet mantıklı
onadamı 1000 liranın üstünde zam geliyo vay anasını arkadaş ya.
Bu fotoğraftaki Fıddle 3,bende Fıddle 2 125 S beyaz modelı var,henüz daha yeni rodajı bitti 1020 km de,kesinlikle yeni başlamak için çok uygun bir motor çok hafif ve şık,benimde ilk motorum buydu ama yeni sezona satmayı düşünüyorum çünkü;Benim boyum 187 ve asla dizlik takmadan motora binmem ve dizlerim gidonun alt tarafına çarpıyor buda biraz konforu ve güvenliği etkiliyor.Sormak istediğiniz birşey olursa motorla ilgili https://www.facebook.com/cortcec7 adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)