Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.SONUÇ;Anladığım kadarı ile bisiklet sürmeden motora geçmek yanlış bir yol.hem motor bir tutku,bisiklet tutku başlangıcı.
bu arada istisnalar kaydeyi bozmaz
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.SONUÇ;Anladığım kadarı ile bisiklet sürmeden motora geçmek yanlış bir yol.hem motor bir tutku,bisiklet tutku başlangıcı.
bu arada istisnalar kaydeyi bozmaz
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
büyüklerimiz derlerki, hem bisiklet hem de araba kullanmasını bilmek
motosiklete başlamak için bir avantajdır, olayın mantığını kavramayı
hızlandırır,
ama her ikisinide bilmeyenler motor kullanamaz diye bir şey yok tabi,
öğrenme sürecinde bu sorun aşılır diye düşünüyorum, tabi bu süreç
kişi ve yetenekleri ile doğru orantılı olacaktır...............................
ben hem bisiklet hemde motoru aynı anda götürüyorum yani hem motor hem bibisklet insanın sürüş tekniğini geliştiriyor
bende ilk okula giderken memlekette tabii babamın beldesan bir mopeti vardı onu sürerdim bisklet süremezdim motora alıştım soora bisiklete çünkü bisikletim yoktu çok zevkli günlerdi
bizim bi arkadas isim vermeyeyim bi kursta daha önce bisiklete binmemiş ilk ke R80 e bindi kurs hocamız ve ben motosikletin arka selesinden tutduk. arkadas yavaşça hareket etti sonra heyecanla gaza bi bastı o hızla çapraz bi vaziyette 100 mt bizi sürükledi ama acayip komik bir andı hayatım boyunca unutamam. eğer altında yeni bir motosiklet olsaydı çoktan ölmüştü
Hortlatını yine bir mesajı
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Ben bisiklette dengede bile duramıom ama motor kullanmayı biliom 18 e basınca alıcam bi Honda ,Samsun'u turlicam
Vayyyy iki sene sonra aynı topik. Nostaljik olmuş.
Aşka düştüm ben de geldim
Evet kardeşim benden bahsediyorun. Hayatımda hiç bisiklet sürmedim. Ama hiç bir zamanda motor sevdası bitmedi eksilmedi bende. Hatta önce motoru satın aldım arkadaşım getirdi bayiden. Sonra 2 gün özel kurs aldım şimdi sabah akşam E-5 karayolunda günlük 50 km yol yaparak sürüş zevki yaşıyorum
abi bisiklet çok büyük bi temel ben motorda denemeler ypmadan önce bisikletimle çalışıyorum nasıl olur diye sonra motorda uyguluyorum bisiklet deyip geçmeyin çok büyük faydası var ve önemli temeldir
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Fazla da takmamak lazım bazı konuları.Biraz gözünü karartacaksın cesaretli olacaksın. vay efendim şöyle olmazsa yanlış olur, böyle olmazsa başaramazsın, yok böyle birşey önce özgüven ve kararlılık.Sorası çorap söküğü.....yaş 38 neymiş demekki oluyormuş.hiçbir şey için geç değil.
abi bu işin temeli bisiklet oyuncakmı bu denge olayını bilmeden motor sürecen ben bisikletle ne taklalar attım öğrenene kadar
Çocukluğumda bsiklet sürmeyi öğrenemedim bütün denemelerime rağmen. Sonra bir gün babam mavi bir peugeot (modelini hatırlamıyorum) ile eve geldi. Boyum seleye yetişmediği için araya oturarak sürmeye çalışarak kullanmayı öğrendim. Daha sonrada bisiklet kullanmayı öğrendim.
bence olmaz mantıgın alıyomu denge sıfır al bin motora:D ilk duvara toslar hocası aglar bisiklete binmeden motorcu olunmaz...
hahaha aynen bende hala bisikletten kalma izler var:D motora binmeye başlayınca bu izler kırıklara dönüştü:D ama olsun zevki sefan varsa cekilen cilede kutsal olur:D
Bisiklet sürmeyi bilmeyen bir insan peki bisiklet sürebilir mi? İsterse sürmeyi öğrenebilir. Yeter ki istesin öğrenmeyi. O halde istenince herşey öğrenilebilir. Ha riskleri fazla olur, öğrenemeyenler de olur. Öğrenenler olur mu? Neden olmasın?
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
evet ,işte o benim..
taa bu yaza kadar ne bisiklet, ne motosıklet hiç bi şeye binmedim ama içimdeki motor tutkusu beni aldı motorsaıklete bindirdi..
üstelik başlangıç motoru olarak 150 cc bi tourıng oldu bi kaç kez düştüm ama sonunda becerdim artık uzun yola dahi çıkabiliyomm...
şunu anladım ki insanın içindeki tutku, istek herşeyi yaptırabilir...
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)