Arkadaşlar tek isteğim mümkün olduğunca iri bir yol motoru. Sadece şehir içinde kullanacağım. Kafamı ağrıtmadıkça eskide olur. Bütçem Temiz bir Daelim Roadwin 250R [Sene 2012 KM 9.500) değerini beraber belirleriz + 800-1.000Tl Lütfen akıl verin
Arkadaşlar tek isteğim mümkün olduğunca iri bir yol motoru. Sadece şehir içinde kullanacağım. Kafamı ağrıtmadıkça eskide olur. Bütçem Temiz bir Daelim Roadwin 250R [Sene 2012 KM 9.500) değerini beraber belirleriz + 800-1.000Tl Lütfen akıl verin
uzun yol motoru ama şehiriçinde kullanacaksın? Suzuki İnazuma olabilir. yada uygun bulursan Kle500. aklima bunlar geldi.
eğer bütçen varsa üzerine biraz daha ekle bir fazer 600 kap.
Senin istediğin tarz(bütçen uygunsa) inazumadır. Hem tek kişi hemde artçı ile uzun yolda çok rahat diye duydum.
KLE500 ,Fazer600 ,Aprilla enduro, Freewind , İnazuma , derbi terra(isteğime daha yakındı) hepsine baktım arkadaşlar. Bu iş böyle olmayacak demek ki. Dealim 250r'ı motorumu iri göstermek için neler yapabilirim ona bakmak istiyorum. Kararımı bu yönde değiştirdim çünkü motorumu seviyorum az yakıyor kaliteli sırf az birşey iri olacak ve az birşey daha rahat olacak diye motor değiştirmeyi anlamsız buldum eğer tavsiye yoksa. Hala kafamda tam donanımlı bir Honda 150cbf'e mi dönsem soruları olsada motormuma donanım eklemeyi çok daha uygun gördüm şuanda akla hala çok ihtiyacım var
Büyük göstermeye çalışmak yerine büyük bir motor alacaksın.
bunun maddi götürüsüne bakmayacaksın. Madem sokakta hava atacaksın, büyük alacaksın. yamaha CBR r1 1000 rr fireblade.
İlk motoruna bakarsak sen biraz ss tarzı seviyorsun yol ve şehiriçi kullanımı içinde uygun olsun diyosun benim aklıma direk sahibi olamadığım hep hayalini kurduğum makine Cbr 600f (2006-2007) geliyor
Şuanda biraz daha fikir edindim araştırdım ve sonuca bağladım. Cross bir motor alıp onu irileştirip kullanacağım . Yardımcı olmak için caba sarfetmiş hekese çok teşekkürle.
İrileştirme derken bahsedilen nedir onu anlamış değilim ?
Tekerlek büyütme iri bir amörtisör yan çantalar
Önce yol motoru istemişsin. Aklımıza 1200 RT yi getirdik. Büyük olsun demişsin. 250 lik istiyorsun. Şimdi Cross a karar vermişsin. Yüksektir onlar zaten. Lakin yola hiç gelmez. Daha da yükselteyim Amortisörü büyüteyim diyorsun. Ben pek çözemedim. Kuzum sen ne istiyorsun ?
Şair abi şair abi
Ben isterim motor
Cüssemin altında iri
CC'yi önemsemem k i
Yüksek ama ince cross alıp biraz kalınlaştıracağım. Yol motoru isterdim ama çok pahalı boyumu aşar ancak bildiğin yol motoru varsa fiyatı uygun boyu yüksek onu isterim kuşkusuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)