Motor aldım süremiyorum..
Reklamlar
-
15 Aralık 2014, 22:16
Abi diye hitap ediyorum. 18 yaşındayım, motora ilk başladığım zamanı hatırladımda anlattıkların uyuşuyor. Ben hiç devirmedim ama, yokuşta kaldıramazdım bazen stop ederdi bazen fazla bağıttırırdım. Birde ben debriyajı daha sert ve daha uçta olan bir crossla başladım. Sadece 3-4 gün sürdü bu acemilik olayı. Abi tavsiyem tereddütle korkarak sürme motoru rahat ol mümkün olduğunca stop etsin ne olacak? çok çok tekrar çalıştırırım bir daha mı etti, tekrar, tekrar, tekrar... Benim eğitim almak için durumum yoktu trafiğe kapalı alanda kimsenin yardımı olmadan tek başıma öğrendim. Şimdi 6000 km yi devirdim bile. Tekerin düz bassın abi, kazasız belasız. - bu arada benim adımda Burak-
Reklamlar
-
15 Aralık 2014, 22:18
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
dostum yavaş yavaş düşe kalka eski düzende olduğu gibi öğreneceksin dert etme sıkıntını bana yaz ben elimden geldiğim kadar yardımcı olurum burada kurs eğitim diye nara atanlara bakma sen onlar son model motorcu
eyvallah kardeşim
-
15 Aralık 2014, 23:36
Kardeşim inan hepsi zamanla geçicek İlk zamanlarda bende çok sıkıntılı bir şekilde sürüş yapıyordum hatta bazen korkuyordum lan bu motor elimde kalmasın o nasıl sestir filan ama büyüklerimiznde dediği gibi düşe kalka, kırıp tamir edip yaparak öğrenicez herşeyi. Zamana bırak birazda kendine güven birazda motoruna gerisi tefarruat :D
-
15 Aralık 2014, 23:46
TheAwesome adlı üyeden alıntı
Abi diye hitap ediyorum. 18 yaşındayım, motora ilk başladığım zamanı hatırladımda anlattıkların uyuşuyor. Ben hiç devirmedim ama, yokuşta kaldıramazdım bazen stop ederdi bazen fazla bağıttırırdım. Birde ben debriyajı daha sert ve daha uçta olan bir crossla başladım. Sadece 3-4 gün sürdü bu acemilik olayı. Abi tavsiyem tereddütle korkarak sürme motoru rahat ol mümkün olduğunca stop etsin ne olacak? çok çok tekrar çalıştırırım bir daha mı etti, tekrar, tekrar, tekrar... Benim eğitim almak için durumum yoktu trafiğe kapalı alanda kimsenin yardımı olmadan tek başıma öğrendim. Şimdi 6000 km yi devirdim bile. Tekerin düz bassın abi, kazasız belasız. - bu arada benim adımda Burak-
eyvallah kardeşim bende öyle yapmaya çaışıyorum
-
16 Aralık 2014, 00:19
Bandırmada yoksa bursada istanbulda var. Bir haftasonunu feda edip adam gibi bir yerden eğitim almalısın. Kendi kendine öğrenemezsin, yalan yanlış kulaktan dolma bilgilerle de olmaz. Eğitime harcadığın her kuruşun sonuna kadar hakettiğini göreceksin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)