Forumdaki dostlarımıza bir faydamız olsun.
Reklamlar
-
Arkadaşlar, yıllardır forumdan istifade ediyorum, motorla ilgili herhangi bir problem söz konusu olduğunda veya kafama takılan şeylerde hep sizlere danıştım. Yardımlarını ve bildiklerinizi esirgemediniz sağolun. Bende sizlerden öğrendiklerimle zaman zaman sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım. İnternet ortamındaki tartışmasız; gördüğüm en ciddi ve yararlı forum diyebilirim.
Bana yardımcı olan sizlere somut olarak bir faydam dokunsun istiyorum...
Kendim telefon için hakiki deri kılıfı üretim işi ile uğraşıyorum. Üretimini ve yurtdışına toptan satışını yapıyorum. Eğer kılıfa ihtiyacı olan arkadaşlar varsa piyasadaki kılıflara 80-100 lira vermesinler.
Bana kullandığınız modeli özel mesaj yolu ile yazın yardımcı olayım..
Selametle...
Reklamlar
-
hayırlı satışlar üstad.birkaç model resmi koyabilirsen güzel olur
-
5s icin bi kac model gorebilirsem iyi olur
Dusunce iyi. Tesekkurler simdiden.
-
5S için neler var desek daha doğru
-
gercekten iyi bir düşünce tebrik ederim
-
Cok guzel bir dusunce tebrik ederim
-
Teşekkür ederiz abi,
böyle post'lar görmek güzel gerçekten.
-
Model görmek isteyen arkadaşlara gün içinde fotografları topluca yollayacagım...
-
note 3 neo için foto bekliyorum
-
09 Aralık 2014, 22:12
Arkadaşlar özel mesaj kutularınıza bakınız...
-
09 Aralık 2014, 22:14
brtvrdrl adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar özel mesaj kutularınıza bakınız...
asus Z5 varmı?
-
10 Aralık 2014, 00:13
gm discovery için bir şey varmı
-
11 Aralık 2014, 11:51
Merhaba
note 2 için bilgi alabilir miyim
-
11 Aralık 2014, 12:02
ben de 5s için modelleri görebilir miyim uygunsa efendim
-
11 Aralık 2014, 12:28
reklamın kötüsü olmaz derler
fiyat yazmiyorsa büyük ihtimal pahalıdır
bu arada kilifa ne gerek var
TPU kılıflar hem ucuz hem de yere düşünce darbeyi emiyor telefonu koruyor
sert plastik değil
esnek
ama silikon kılıf gibi de kisa surede laska olmuyor
tpu öneririm
f/p ürünü
-
11 Aralık 2014, 17:05
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
sert plastik değil
esnek
tpu öneririm
f/p ürünü
Kardesim reklama ihtiyacim yok cok sukur, ihtiyacim olsa burda herkes gorsun diye apacik burun modelleri resimleriyle koyardim. Kisi konusurken kendinden pay bicermis. Sen tpu kilif satiyorsun heralde. Bu kadar ovdugune gore...
-
11 Aralık 2014, 18:15
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
sert plastik değil
esnek
tpu öneririm
f/p ürünü
yeter artık her böyle başlığın altına girip trollüyorsun milletin işine çomak sokuyorsunherşeye muhalefet muhalefet. ama sana kalırsa mangalda kül bırakmıyosun. herşeyi ucuza kalitesiz sen yapıyorsun. hala şu strafordan motosiklet koruması yapmadın mı? sanane benim param varsa alıcam. arkadaş sizler 100 lira vermeyin uygun fiyata ayarlarım diyor. allahaşkına 2.5 milyarlık telefon kullanıyorum kalkıp diyosun ki alma o kılıfı. sanane? kahvedeki sürekli kola gazoz içen kötü yancılar gibisin. hadi git şu strafordan ayakkabı dirsek diz korumasını yap sen. töbe töbe ya. her başlık altında bunu boşveirn benim daha ucuz yöntemim var diye geliyor. ucuz ve kalitesiz fikirlerini kendine sakla artık. dayanamadım beyler kusura bkamayın
-
11 Aralık 2014, 18:19
telike adlı üyeden alıntı
yeter artık her böyle başlığın altına girip trollüyorsun milletin işine çomak sokuyorsunherşeye muhalefet muhalefet. ama sana kalırsa mangalda kül bırakmıyosun. herşeyi ucuza kalitesiz sen yapıyorsun. hala şu strafordan motosiklet koruması yapmadın mı? sanane benim param varsa alıcam. arkadaş sizler 100 lira vermeyin uygun fiyata ayarlarım diyor. allahaşkına 2.5 milyarlık telefon kullanıyorum kalkıp diyosun ki alma o kılıfı. sanane? kahvedeki sürekli kola gazoz içen kötü yancılar gibisin. hadi git şu strafordan ayakkabı dirsek diz korumasını yap sen. töbe töbe ya. her başlık altında bunu boşveirn benim daha ucuz yöntemim var diye geliyor. ucuz ve kalitesiz fikirlerini kendine sakla artık. dayanamadım beyler kusura bkamayın
Abi süper patlamışsın valla benimde bazen forumdan bazı arkadaşlara patlayasım geliyor da sabrediyoruz Milletin bir konuya bir yararlı cevap yazmaya niyeti yok anca trol, anca boş muhabbet...
-
11 Aralık 2014, 18:25
Aksiyon kameralar için taşıma (deri) çantası düşünürsen iyi olur
-
11 Aralık 2014, 19:06
xbuky adlı üyeden alıntı
Abi süper patlamışsın valla benimde bazen forumdan bazı arkadaşlara patlayasım geliyor da sabrediyoruz
Milletin bir konuya bir yararlı cevap yazmaya niyeti yok anca trol, anca boş muhabbet...
ya forumda o kadar çok bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan adam var ki ve inatla doğru bildiklerini konusunda inatçılar. artık alttan alma yok. eski mesajlarıma bakarsan hep mütevazi. yok artık öyle bascam galayı :D
bu arada ben 5s için kılıf bekliyorum sevgili brtvrldr hocam
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)