Olumun de yaşamın da hayırlısı olur elbette fakat bunların bir kısmı gercekten kader olsa bile büyük bir kısmı bizim irademize bakar.. 14+ yıl ve en az 500.000+ km otomobil ve büyük araç kullanmış biri olarak söylüyorum motosiklet kullanmaya başladıktan sonra daha bilinçli bir sürücü olduğumu fark ettim ... hatta belki abartı gelebilir ama motosikleti daha güvende hissederek kullanıyorum çünkü hacim küçük ve sinirlarimi bilerek gitmeye çalışıyorum. Bence yüksek cc motosiklet kullanmanın kazalarda etkisi çok büyük gerçek bir motosiklet surucusu olmadan yuksek cc edinmemek gerekiyor.. 100 km sonrasi frensiz kaza yapildiginda otomobilde olme ve sakat kalma ihtimali daha yuksek inanmayan euroncap testlerinde koca koca araclarin 60 km ile duran bir cisme carptiklarinda nasil kagit gibi olduklarina baksin..
Ölenlere rahmet kalanlara afiyet...
Tekeriniz düz bassin..
abeci çok boş adamsın vesselam. neyse çok uzatmayayım, mod kızıyor sonra.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
kan kaybından ölürken kan azaldıkça önce üşümeye başlarsın, sonra kendinden geçersin. sıcağı sıcağına kopan uzvunun acısını zaten ölene kadar da hissetmezsin.
ALLAH inancı olan her birey hayattan her zaman herseyın dogumdan ölüme kadar hayırlısını istemelidir her sey onun elındedır onun dılemesı ıle olur ondan habersız yaprak bıle dusmez.
Ölümün hayırlısı olur mu bilmem ama iyisi kötüsü olur. Rahmetli dedemde motorcuydu 60 yaşında akciğer kanserinden öldü. Bayağı ağrılar çekti, motorla kaza yapsa bu kadar acı çekmeyecekti belki. 40 sene motor kullanmış 10 yaşında motor tamirciliğine başlamış 15 sene çalışmış. Sonra itfaiyeci olmuş sayısız yangına gitmiş başına birşey gelmemiş. 3 yıl kanserle savaştı sonra yenik düştü. Her ölüm aynı değildir iyisi kötüsü vardır yani.
te allam yaptığınız kavgaya bakın. ölüm hayırlı mıdır hayırsız mıdır.
geçin bunları da tuğper kazasında katilin serbest kalması çok ilginç. çocukluk arkadaşım ölümlü bir kazaya karıştığı ve tüm kamera kayıtlarına mobese kayıtlarına tutanaklara raporlara göre suçsuz olmasına rağmen ceza aldı. bu adamı nasıl salıyorlar? bu nasıl adalet sistemi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)