Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

600 km lik yolda en az yoracak uzun yol motoru tavsiyesi..? 4000 i geçmeyecek 2.el

REKLAM ALANI
    EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlığa girdim tvs önerecek varmı varsa sopalayayım diye şaşmadı, kuroscu sana ne yaptı da kötülüğünü istiyorsun adamın? Adam yormayan diye belirtmiş üstelik ben apache ile 30 -40 yol km yaptıktan sonra pusulamı şaşırıyorum ağrıdan sızıdan
    SEn bi doktora görün arkadaş en iyisi ^^ apachede değilde sende bi sıkıntı olduğu kesin
    t.madde bunu beğendi.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emre186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni BS125
    Tvs torklu olduğu için titreşimli sarsıyor yani o yüzden eledim. cr1 sürünün başında
    mortingen şıtraze olmamak için koruyucu ekipmansız yola çıkmayın..

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    2 günde 850 km yaptım inan o 100 lü hızlar traş kafayı kaldırıp bakıyom lan ben bisikletmi sürüyorum diyorum 250 cc al son hızı torku yokuşu bayırı ara hızlanması 150 cc ye göre gene her türlü iyidir

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    250cc ve üstü mümkünse çift silindir,rüzgar koruması olan en azından ön camı olan,süspansiyonları patlamamış bir 2. el araştırmanı öneririm.Model olarak da Gt250,Gv250,İnazuma vb...

xbuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ybr baktınız mı hocam? Bu arada 600 km gibi bir yol içinde 200 250 cc motor iyi olurdu bütçeyi zorlayabilirseniz.

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Al bi cbf 150 otobuse yukle gidicegin yerde cikartip bin hem otobus konforlu kafan rahat gidersin inincede motorla takilirsin ;)

Motosikleti
    Kanuni BS125
    otobüse motoru atsalar hiç düşünmem cr1 i alırım ;)mevzu o değil ama...

hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    o zaman ybr al ne diyelim arkadaşlar bütün kriterlere uyan motosikleti söylemiş belki senin kullandığın cbf dee öyle bir sorun var benim arkadaşımdada var kullandım gayet rahat motosiklet hatta halil macar bu motosikletle tekirdağdan çıkıp karadeniz turu yaptı

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    bu cbf 150 yi süper bir motormuş gibi önerme kafasını bir türlü anlamıyorum, honda nın üretmiş olduğu en sorunlu motorlardan biri, konfor var, titrreşim yok, virajları ve dengesi yi ok ama motoru 100.000 km yi göremiyor, neredeyse 2 zamanlı motor gibi yağ yakıyor ve ciğersiz ... hoş adam yormayan titreşimsiz motor istiyorum yazmış TVS öneren olmuş şaşırmamak lazım cbf 150 yi mükemmel motormuş gibi önermeye
    Bune bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni BS125
    Belki de bindiğim cbf ye özgüdür ama sevemedim ayrı dünyaların.. diye klasiğe bağlayayım

hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu cbf 150 yi süper bir motormuş gibi önerme kafasını bir türlü anlamıyorum, honda nın üretmiş olduğu en sorunlu motorlardan biri, konfor var, titrreşim yok, virajları ve dengesi yi ok ama motoru 100.000 km yi göremiyor, neredeyse 2 zamanlı motor gibi yağ yakıyor ve ciğersiz ... hoş adam yormayan titreşimsiz motor istiyorum yazmış TVS öneren olmuş şaşırmamak lazım cbf 150 yi mükemmel motormuş gibi önermeye
    zaten kimse 4 4lük demiyor motosiklete aradğı kriterleri okuyunca ilk inazuma geldi aklıma faka tfiyat kriteride var peki sen ne öneriyorsun senn önerinide merak ettim

Motosikleti
    açıkçası bu bütçeye ve bu kriterlere uygun motor yok, benimde bütçem yoktu güzel kaçan sorunsuz konforlu motor istiyordum, MZ aldım bitane topladım, yakışı biraz fazla ama istediğim tüm kriterleri karşıladı, herkes uğraşmak istemez veya beğenmez o ayrı
    hellboys bunu beğendi.

TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Sıkıntır nedin kardeş.yok sğa sola dönmüyor,yok titreşimden durulmuyor,yok otobüse almıyorlar laga luga laga luga
    4000 tl yi geçmesin diyorsun Milletin sana BMW 1200 GS önermesinimi bekliyon nedir.Mevzun nedir merak ettik..
    hellboys bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA cbf 150
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150 ile İstanbul-Ege-Akdeniz turu yapmış biri olarak tavsiye etmem. Yeterli hıza sahip olmadığı için kamyonlar tarafından rahatsız edilirsiniz. Yolun bir türlü bitmemesi de ayrı bir dert. Biraz borç yapıp 250cc motor alırsanız pişman olmazsınız.
    slm cbf le ege akdeniz turunda kaç km yaptınız bende cbfmle 650 km olan memleketime gitmek istiyorum ne dersiniz

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı ahmetttttt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm cbf le ege akdeniz turunda kaç km yaptınız bende cbfmle 650 km olan memleketime gitmek istiyorum ne dersiniz
    Sabah çok erkenden yola çıkarsan olur. Akşama varırsın. Motoru da kendini de çok zorlamadan 80-90 km/h gidersin. Vardığında epey bir yorulmuş olursun.
    ahmetttttt bunu beğendi.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Kim ne derse beğenmiyorsunuz.
    Kendi kafanıza göre gidiyorsunuz.
    Ozaman konu niye açıyorsunuz?

Ayrıca bildiğim kadarıyla cbf150 polis motoru yok.
    Cbf 250 var. Sanırım daha hangi motora bindiğinizi bilmeden burada konuşuyorsunuz, cbf dönmüyor , ağır motor vs .

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    açıkçası bu bütçeye ve bu kriterlere uygun motor yok, benimde bütçem yoktu güzel kaçan sorunsuz konforlu motor istiyordum, MZ aldım bitane topladım, yakışı biraz fazla ama istediğim tüm kriterleri karşıladı, herkes uğraşmak istemez veya beğenmez o ayrı
    Rahat gittiği hız devir aralıkları nelerdir bende parasızlıktan Mzlere bakmaya başladım

Motosikleti
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rahat gittiği hız devir aralıkları nelerdir bende parasızlıktan Mzlere bakmaya başladım
    valla inan bende öyle bakmıştım, kullandıktan sonra aşık oldum 80 - 120 km arası rahat gidiyor, benim devir saati arızalı olduğundan devir aralığı veremiyorum ama , sabit hız 110 - 120 yorulmadan motoru yormadan gidersin
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

yapiressami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung GT-250
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-joyride-200-tum-kartlara-vade-farksiz-9-taksitle-190522237/detay 500 daha ekleyebilirsen

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem 4000 tl olacak , hem uzun yola gelecek , hem yormayacak diyorsunuz ama cbf 150'yide beğenmediyseniz o zaman , 4000'e değil , 4000 X 3 yaparak bi Suzuki İnazumada alabilirsiniz .
    abi emin ol 600 km yolda oda yorar.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)