Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

600 km lik yolda en az yoracak uzun yol motoru tavsiyesi..? 4000 i geçmeyecek 2.el

REKLAM ALANI
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu cbf 150 yi süper bir motormuş gibi önerme kafasını bir türlü anlamıyorum, honda nın üretmiş olduğu en sorunlu motorlardan biri, konfor var, titrreşim yok, virajları ve dengesi yi ok ama motoru 100.000 km yi göremiyor, neredeyse 2 zamanlı motor gibi yağ yakıyor ve ciğersiz ... hoş adam yormayan titreşimsiz motor istiyorum yazmış TVS öneren olmuş şaşırmamak lazım cbf 150 yi mükemmel motormuş gibi önermeye
    Bu forumda bi kaç apache fanı var inatla her apache geçen konuya gelip kendi motorlarının titremediğini yazıyorlar, hatta bi tanesi kendini de aşıp bana senin motorda anormallik var git servise motorunu göster dedi titriyor dedim diye ben artık görmezden geliyorum bu tür yazıları ayrıca çok da anlamsız geliyor bütün dünya titriyor derken inatla iki Türk titremiyor diyor enteresan :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Tam K1600GTL al diyecektim ki başlıktaki fiyatı gördüm . Bu sınıfta CBF 150'den rahatı yoktur, her yere gidebilirsin. Kullanmadım ama Salcano Wolf'a oturunca onun da çok rahat geldiğini hatırlıyorum. Lifan EM150L de çok rahat bir koltuğa sahiptir.

emre186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni BS125
    Ledow lar hakkında bilgisi olan var mı ?
    mortingen şıtraze olmamak için koruyucu ekipmansız yola çıkmayın..

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı emre186 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ledow lar hakkında bilgisi olan var mı ?
    Ledow hakkında bilgim yok. Fakat aşağıdaki motor hakkında özellikle uzun yol için çok iyi şeyler okudum.
    Hesaplı olsun dersen ikinci elini alabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65612529/detay

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    çin malı motor alıp paranızı sokağa atmamanızı öneririm

Motosikleti
    suzuki intruder m800
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 günde 850 km yaptım inan o 100 lü hızlar traş kafayı kaldırıp bakıyom lan ben bisikletmi sürüyorum diyorum 250 cc al son hızı torku yokuşu bayırı ara hızlanması 150 cc ye göre gene her türlü iyidir
    Ben de m800 kullanıyorum, 120 km. Hızların üstüne çıktığımda uzun yolda kendimi piste çıkmış sanıp frenliyorum. Motor sürmeye olan bakış açısıyla alakalı bu sanırım.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)