1100 xx ile başladım
ne sen sor ne ben söylim :D
1100 xx ile başladım
ne sen sor ne ben söylim :D
oyuncak 1100 dur o
nami değer mobylet
Mondial Cubr100rr
XL500r siz siz olun bu kadar rahatsız bi motorla başlamayın
YBR 125 İlk kendi motorumdu. 2012 model sıfır almııştım.
İlk Mondial mx 125 grumble ikinci el aldım satan arkadaşla noterde satışı yaptık parayı al ver el sikistik gittiler motor ve ben kaldık hayatında ilk defa Motor kullanacağım.. ilk kaldiracagim zaman 1256937293 defa motoru stop ettirdim baktım olmuyor bayır aşağı kaldırdım iki tur attım sonra bi 2-3 gün motoru dükkanın olduğu yerde durdum ilk gün iki kez asfalta yakından bakma firsatim oldu sonradan frenleme ile ilgili hata yaptığımı fark ettim tabi bana hatıra olarak dizimide sancili bir tikirdama kaldi.. neyse uzatmayalim ilk motor maceram kısa surdu ayni hafta evin önünden 34 LA 1982 PLAKALİ MOTORUMU CALDİLAR aha bu da ilan olsun belki çalan serefsizleri goren olursa buradan ulaşır :D
Sonrasında arkadasimdan yzf r125 aldim ve yogun trafikte bileklerimde ödem olusturmasi sonrası pulsara terfi ettim onda da lastikler naylon.. Pirelli diablo rosso 2 taktirdim simdi hayat bana güzel
2006 Hyosung GT 250 R. Pek fazla zorluk yaşamadım...
iste ilk motorum yaklasik 40 euro ya almistim.
Ise onla giderdim.Her sabah 6 da kalkar 30-45 dakika kadar motoru calistirmaya ugrasirdim.Daha sonra bi kahve icer ise giderdim.Hey gidi gunler heeeyyy.
Motosiklet hayatıma başlayışım,2008 yılında yani henüz 18 yaşında iken babamın motorsikletten nefret etmesi,fakat benim dayanılmaz ısrarlarım sayesinde,her baba gibi oğlunun isteklerini yerine getirerek başladı... Kanımız kaynıyordu o zamanlar herşeyi deniyordum onunla,ama bir o kadar da iyi bakıyordum Satmadan önceki son zamanlarında çok aşırıya kaçıyordum kullanırken yani bahsettiğim köy yollarında tapa gaz gitmek ve babamın bu görüntülere şahit olması,ertesi hafta sattı motorsikleti. Şimdi diyorum ki başıma birşey gelmeden iyi ki satmış,bende bu geçen seneler içinde bilinçlendim,okudum,araştırdım,izledim,öğrendim ve artık yeni bir motosiklet almanın zamanının geldiğini düşünüyorum...[IMG][/IMG]
2009 Kasım ayında Mondial 100 luk Cup ile başlamıştım 2012 den bu yana bi ara verdik sevdamıza
yzf r 125 ile başladım.Başlangıç için tavsiye etmem..
MZ
CBF 150
Xmax 250,400
PCX 125
Duke 390
Brutale 800 ,Ducati Hypermotord (kiralık italyada)
Bu motorlar hakkında bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabileyim diye yazıyorum.
Totalde de yaklaşık 96k km oldu an itibari ile.(MZ i katmıyorum hesaba)
2 kaza 1 kaburga kırığı 5yıl.
Not:Kaburga kırığım almanyada türk bir şöförün çarpması ile oldu.
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)