motor gitmiyor eskisi gibi
Reklamlar
-
kaza yapmadan önce 125 130 görüyordu ibre 135 ettigimde oluyordu değişiyordu yani sürekli ama kaza ettigimden beri suan motorla tam gaz bastıgımda 100 105km yi gecmiyor tek kişiykende aynı 2 kişiykende aynı trafiğe kapalı yerde basıyorum tabi benzin filtresini sökmüş servis o yok diyemi acaba devirden düştü depoda değişti bayağı parcası değişti motorda bişey yok yağıda ipone yag bilmiyorum yani neden motor gitmezki marşa bastımı calısıyor sıkıntısı yok korktugum su git gide bugun 105 ediyorsam yarın 90 ı gecmeyecek bi gün 80 den yukarı cıkmayacak gibi
Reklamlar
-
motosikletin ibresi doğru göstermeye başlamış olabilir mi ?
-
evet. bence de ibresi doğru göstermeye başlamıştır.
-
Yapmayın sabah sabah güldürmeyin insanı
-
yazıyı anlamakta zorluk çektim
-
işlh öyledir ozmn zaten göstergede değişmişti :D
-
kaza yapmışsın ve birsürü parçan değişmiş dostum problem heryerden kaynaklanıyor olabilir. burdan lafla sözle anlamamız çok zor
-
Gösterge değişti demişsin, 20 km farketmiş. Hızı hissetmek önemli bence gösterge doğru göstermeye başlamış
-
korkum su hani derler ya o cin malı bugun 100 yapsa yarın 80 i gecmez bu laf beni bozdu. herkezin agzından bi laf inanmamak elde değil denilen oldugu zaman
-
08 Aralık 2014, 17:56
burak5353 adlı üyeden alıntı
korkum su hani derler ya o cin malı bugun 100 yapsa yarın 80 i gecmez bu laf beni bozdu. herkezin agzından bi laf inanmamak elde değil denilen oldugu zaman
Kafana takma Adamlar haklı bazı motorların hız km'si genelde şişirilmiş oluyor.Tamirden sonra belki seninki de düzelmiştir.Bir de ön yada arka dişli değişti mi?
-
08 Aralık 2014, 18:23
yok hayır motorun arkası saglamdı önü dağılmıstı sadece
-
08 Aralık 2014, 18:42
Eğer ön yada arka dişli orjinalinden küçük yada büyük takıldıysa ondan dolayıda olabilir diyecektim
-
08 Aralık 2014, 18:59
burak5353 adlı üyeden alıntı
yok hayır motorun arkası saglamdı önü dağılmıstı sadece
ön lastiğe takılan km mekanızması eskisi ile aynı değilse ondanda göstergede görülen hız değişebilir
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
09 Aralık 2014, 16:52
gösterge simdi dogru gösteriyor diyene katıldım bi an ama ben zaten sabit 100km ile gidiyodum hep 120 yaptıgımda hissettiriyordu 100km de zaten hafif avuclarda titreşim hissettiriyordu 120 ye yaklastıgında ayaklardada titreşim oluyordu. bilsem sorunu yaptırıcam da simdi servise götürsem onu bunu değiştirir gene aynı malı verir bana
-
09 Aralık 2014, 18:33
Neden bir smart phone uygulamasıyla GPS hızınızı ve motorun gösterdiği hızı kıyaslamıyorsunuz? Önceki göstergeyle ve hızınızla alakalı bir çıkarım yapmanız mümkün olmaz lakin bu analiz size şimdiki göstergenin doğruluğu hakkında fikir verecektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)