Rusya'da trafikte motosiklet sürmek
Reklamlar
-
kilometrelerce trafik oluyordu rusyada. bazen emniyet şeridinden bazen de karşı şeritten gitmek zorunda kalıyordum. karşıdan gelen araçlar görür görmez çekiliyorlar kenara onlar da alışmışlar ve dikkatliler. yalnız 5.20de az daha gidiyordum, bmw allahtan birden dalmamış yola. buradan gitmeyi de taylandlı bi motorcunun peşindeyken keşfettim, normalde türkiyede de benzer şekilde gidiyoruz bazen ama yabancı yerlerde çekiniyor insan. velhasıl dikkat ve sabretmeli
Reklamlar
-
İlham kaynağımsın abi
-
polis arabası trafikte bekliyor ve ters şeritten sollamana rağmen birşey demediiiii bizim burda olsa aboooo, polisler tehtit bile ederdi. motorum temiz deme bak birşey buluruz biz felan )
-
Geçmiş olsun ama uyarı olarak güzel olmuş kaza olmasın da. Bu arada Rusya'da trafik kültürü belli oluyor, bizde sol şerit hastalığı var. Sola bir geçiliyor ve de sol şeridin de solun yapışılıp öyle gidiliyor , karşı şeride girilmez bile. Geçen gün servisteydim, dedim herkes solda, sağ bomboş kimse gitmiyor. Abi bozuldu sağa geçip yardırmaya başladı
-
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
İlham kaynağımsın abi
eheh eyvallah
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
polis arabası trafikte bekliyor ve ters şeritten sollamana rağmen birşey demediiiii bizim burda olsa aboooo, polisler tehtit bile ederdi. motorum temiz deme bak birşey buluruz biz felan
)
aynen, ilkten bi tereddüt edip boşluğa girdim sonra baktım bişi yok devam evinde beni misafir eden bi arkadaşa sormuştum, karşı şeritten gidebilirsin burada motorlara polisler birşey demez demişti, biraz da ona güvenmiştim.
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun ama uyarı olarak güzel olmuş kaza olmasın da. Bu arada Rusya'da trafik kültürü belli oluyor, bizde sol şerit hastalığı var. Sola bir geçiliyor ve de sol şeridin de solun yapışılıp öyle gidiliyor
, karşı şeride girilmez bile. Geçen gün servisteydim, dedim herkes solda, sağ bomboş kimse gitmiyor. Abi bozuldu sağa geçip yardırmaya başladı
aynen abi bizde öyle bi tuhaflık var. ben rusyadaki saygıyı beğendim açıkcası, epey dikkatliler. aynalar genelde kontrol ediliyor ve görürlerse yüksek ihtimal yol da veriyorlar. güzel şeyler bunlar, alışık olmayınca
-
O soğuk ölüm kokusunu koklamaya gerçekten gerek var mı? En sağdan 15 km hız ile bile gitseniz yeter,biraz uzar yol.
Ayrıca bu da hayat için yıllara yansır.
Allah kaza bela vermesin inşallah.
-
erkanzdemir adlı üyeden alıntı
O soğuk ölüm kokusunu koklamaya gerçekten gerek var mı? En sağdan 15 km hız ile bile gitseniz yeter,biraz uzar yol.
Ayrıca bu da hayat için yıllara yansır.
Allah kaza bela vermesin inşallah.
kesinlikle gerek yok, olayı atlattıktan sonra ne yapıyorum ben diye sorguluyorsun zaten. diğer yandan yine mi trafik bıkkınlığı
-
Acemi bir sürücü olarak nacizane fikrim bizler trafikten şikayet edecek son kisileriz.. Yoldan dikkatsiz araç sürücülerinden vs sikayetimiz olabilir ama trafik bize sorun teşkil etmiyor eskiden arabamla 1,5 saatte gittiğim yol simdi 30 dk o yüzden hız konusuna dikkat edelim
-
harung adlı üyeden alıntı
Acemi bir sürücü olarak nacizane fikrim bizler trafikten şikayet edecek son kisileriz.. Yoldan dikkatsiz araç sürücülerinden vs sikayetimiz olabilir ama trafik bize sorun teşkil etmiyor eskiden arabamla 1,5 saatte gittiğim yol simdi 30 dk
o yüzden hız konusuna dikkat edelim
orası öyle tabii. binlerce kilometrenin yorgunluğu ve hava kararmadan konaklayacak yere ulaşıp keşif yapma telaşı vs. derken trafik dert oluyor bazen
-
08 Aralık 2014, 03:01
İstanbulun rusya girişimi bura
sizden başka motor yok sanırım
-
08 Aralık 2014, 03:09
papazkemal adlı üyeden alıntı
İstanbulun rusya girişimi bura
sizden başka motor yok sanırım
:D moskova'ya doğru yaklaşırken, çok uzun sürüyor buranın trafikleri
motorlar da tek tük gerçekten. sankt peterburg'da baya motor vardı
-
08 Aralık 2014, 03:14
bu her rusya kaza videolarında görünen yol mu hocam burası
-
08 Aralık 2014, 04:54
Binlercesinden biri aslında dikkatli sürücüler bizlere göre. eminim araç kayıt kameraları rusya kadar bizde de yaygın olsaydı, daha çok videomuz olurdu
-
08 Aralık 2014, 20:36
Karşı şeritten gelen araçlar ne kadar hızlı geliyorlar öyle! Otoyol gibi bir yol ama bölünmemiş, otomobille bile çok tehlikeli.
-
08 Aralık 2014, 20:44
youtube a ingilizce motosiklet kazası yazıp aratırsanız onlarca rusun öldüğü ya da sakat kaldığı videolar görürsünüz. compilation şeklinde olan bu videoları izlerken hep kendi kendime şunu söylemişimdir: "rusyada yaşasam asla motosiklet kullanmazdım"
-
08 Aralık 2014, 21:00
logan07 adlı üyeden alıntı
youtube a ingilizce motosiklet kazası yazıp aratırsanız onlarca rusun öldüğü ya da sakat kaldığı videolar görürsünüz. compilation şeklinde olan bu videoları izlerken hep kendi kendime şunu söylemişimdir: "rusyada yaşasam asla motosiklet kullanmazdım"
özellikle ağır vasıta kazalarını izledim... ne manyak bi millet abicim... ölümüne araç kullanıyorlar...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
08 Aralık 2014, 21:08
türkiye'ye göre motosiklete karşı trafikteki saygı durumu gerçekten daha iyi, bundan emin olabilirsiniz.
-
08 Aralık 2014, 21:22
diğer şerit boş ama kimse sollama yapmıyor türkiyede olduğuu düşünün...
-
08 Aralık 2014, 23:31
YasinG34 adlı üyeden alıntı
diğer şerit boş ama kimse sollama yapmıyor türkiyede olduğuu düşünün...
kurallara epey dikkat ediyorlar, yaya geçitlerinde de dikkatliler genelde. bunda cezaların uygulanması direkt olarak etkili bana kalırsa. bizde de abidik gubidik poliscilik yapacaklarına, trafiğin daha güvenli olması için çalışsalar güzel günler görürdük. kısmet...
-
08 Aralık 2014, 23:32
o trafik nedir öyle yaa, yüzlerce araç geçtin bitmek bilmedi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)