Kaza , sakatlık ve toplu taşıma
Reklamlar
-
Geleneksel düşüşlerimin en kötüsünü gerekleştirdikten sonra ( http://www.motosiklet.net/forum/kaza...-yuzlesme.html ) kız arkadaşıma kazayı söylemedim nasılsa bir güne toparlarım diye ama öyle olmadı şişlik devam etti.Cumartesi akşamı gidecektim , çıkışa yakın baktım hafif acısada vites atabilecek gibiyim , sonra yağmur başladı dedim şansımı zorlamayayım metrobüsle uzun çayıra gittim , oradan o üst geçitlerden geçtim yer işaretleri yetersiz , metrobüs zaten bir jungle , taksiye bindim.
Sakallı bir taksici , oraya gitmem bu saatte trafik vardır dedi , dedim bak ayağım sakat motordan düştüm deyip asıl gideceğim net yeri verdim (alttan dolaşmak mümkün ilerledik) taksiciye giydirdim yolda bir kaç sefer gerçekten sürekli sakat olsak yanmışız vs vs diye inerken pamuk gibiydi ama bu yinede şehrin koşuşturmasının bizi insanlıktan uzaklaştırdığı gerçeğini değiştirmiyor.
Akşam kız arkadaşım ayağımı yıkadı (ilaç kullanmadığım için) zeytin yağı ile ovup sardı dinlenince iyi oldu , üzerine pek basmadım , dinlendim bu gün evde kedinin maması olmadığı için dönmeye karar verdim yine otobüs , metrobüs ,otobüs bir yolculuk yaptım.Sonuç Milton'un bir şiirinde Şeytan'ın ağzından söylediği gibi "I'd better reign in Hell , Then Serve in Heaven - Cennette Hizmet edeceğime , Cehennemde Hükmederim" veya başka deyişle toplu taşımada sürüneceğime motordan düşerim
Reklamlar
-
bro kaza yaptığında ayağını yıkayıp zeytinyağıyla ovan bi sevgilin varsa bence asıl harekete geçmen gereken oncelıklı konu bu. tum forumdaşların huzurunda sana teklifimi ediyim.
ONUNLA EVLENİR MİSİN
-
pelevenk adlı üyeden alıntı
bro kaza yaptığında ayağını yıkayıp zeytinyağıyla ovan bi sevgilin varsa bence asıl harekete geçmen gereken oncelıklı konu bu. tum forumdaşların huzurunda sana teklifimi ediyim.
ONUNLA EVLENİR MİSİN
hahahahayyt
çok güldüm haa
-
pelevenk adlı üyeden alıntı
ONUNLA EVLENİR MİSİN
Adam haklı mgora
-
Kız arkadaşına bir motor hediye etmelisin, bu onu hak ediyor...
-
Evlilik ön yargısı olan birisi olsam da bu yorumu çok tuttum :D
-
Gerçekten kız arkadaşına söylemek istememen ve onun da ayağını ovması çok iyimiş evlen bence de
-
Usta yanlış anlama herkes kız arkadaşınla ilgili yorum yapıyor ama kendisi de övgüleri hak ediyor. Birbirinizin kıymetini bilin
-
))) bence kız arkadasın sana motoru yasaklıcak sağlığın açısından yada bence o sana bunu demeden önce ileri surus teknıklerı derslerı al cok ısıne yarar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)