YBR diyorum başkada bişey demiyorm
ilk önce ybr yi zorlayacağım yarın sabah
Bana TVS'yi bedava verseler; bana tuhaf gelen oturuşu ve titreşimi için binmem. 5-10 km hızlı gidecek ve tipi daha güzel ama benim için öncelikli kriterler rahatlık ve sorunsuzluk. Bu durumda bana Ybr uyar.
Şahsi fikrimdir, motosikleti kötülemek gibi bir niyetim yok. Herkesin tercihine saygım var. Zevkler tartışılmaz.
Sizin de aynı şekilde motosikletten ne beklediğinize bağlı. Önce beklentilerinizi kesinleştirin, sonra zaten tercih ortaya çıkacaktır.
Alma işini de aceleye getirmeyin. Ne demişler; geç olsun güç olmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Bu arada TVS'nin yeni kasası için sıfır titreşim falan yazan arkadaşlar var. Ben eski kasasını hiç kullanmadım. Yeni kasası titremiyor diyorlarsa, eski kasasını düşünemiyorum.
Ben ve Whatsapp Ybr grubundaki bir kaç arkadaş, farklı yeni kasa TVS'leri deneme amaçlı sürdük. Bildiğin titriyor alet. Az titriyor vs muhabbetine girmeyeceğim. Her makine titrer. Önemli olan rahatsız etmemesi. Ybr'den sonra, yeni kasa TVS'ye binince biz titreşimden rahatsız olduk.
bende yeni kasa tvs almayı düşünüyorum kırmızı siyah yada sarı siyah
2. el baktım extrasız 4000 tl den aşağı yok ne yapmalıyım?
eski kasada da gri hoşuma gitti çok km ler bile 3500 tl 3000 tl ye 20k km deler alınırmı o kmde ki?
yeni kasa rtr 5000*9000 bin km kac eder_?
Cbf ybr Tvs 3lüsü aşağ yukarı aynı kalitede.. Rahatlık istiyosan cbf , hız güç şekil istiyosan tvs.. Aralarında ybr resmen bisiklet gibi kalıyor.. Tvsye binen biri ybrye asla binmez.. cbf yine iyi ama ybr bildiğin bisiklet.. Eskı kasa yenı kasa farketmez apache tıter.. kıcını seven insan cbf baksın ( ybr değil ) .. apache ıle 600-1000 km gibi uzun yollar yapmış biri olarak , narin insanlara önermıyorm..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Dostum bu tarz motosikletler genelde geçiş olarak kullanılır, max. 10k km yapıp başka bir motosiklet almak isteyeceksin o yüzden benim görüşüm sıfır alıp çok fazla zarar etmemen, tercih ise bu 3ü arasında yeni kasa olanıdır ama o motor değil, sitede lastikleri değişmiş topcase li 2. el daha temiz rtr ler var araştırmanı öneririm, hayırlı alışverişler
Ben ybr derim..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Ybr al üstünede ekipman lastik falan alırsın mis gibi
Ne oldu hangisi ile anlastin?
ybr tabiki. hem japona binersin hemde ekipman paran cebinde kalır.
ybr yi alda satıcılara yaptıgın cok dogru gelmedi .
e hayırlı olsun madem. tekerin düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)